Ako prekonať krízu a pokračovať v chudnutí?
Dievčatá schudla som 10kg, mala som svoj rezim a teraz mam veľkú krízu, 3 týždne jem piate cez deviate nacvičím a už vidim 2 kg hore. Ako sa mam zase naštartovať ? Mam pocit ze som za tie 3 týždne úplne iný človek 😒
Praveze pocas krizy ludia chudnu .. 🙂 a ty presne naopak.
@anonym_autor Nastartovat kam? K comu? Preco? My mame poradit, preco mas cvicit, nemas jest piate cez deviate??? To fakt??? Sa zamysli sama nad sebou a dufaj v lepsie... Ak to nepojde, najdi si psychologa...
Zacni nanovo od zajtra. Este to mozes zarazit. Necakaj na pondelok, ani na prveho v mesiaci. Dnes si daj po zvysok dna len nieco lahke, aby sa ti zajtra lepsie zacinalo a uz nejedz ziaden cukor, aby si nemala zajtra hned z rana vlci hlad. Priprav si zdrave jedlo plne bielkovín, nech zajtra nemusíš varit. Ak nemas motivaciu, predstav si, ako sa budes na seba hnevat o dva mesiace, ked to nezastavis a naopak, ako dobre na tom mozes o dva mesiace byt, ked to teraz zarazis a zasa zacnes.
@anonym_autor Nastartovat kam? K comu? Preco? My mame poradit, preco mas cvicit, nemas jest piate cez deviate??? To fakt??? Sa zamysli sama nad sebou a dufaj v lepsie... Ak to nepojde, najdi si psychologa...
@janickadr a ty si daj poriadnu facku, lebo za tento primitívny komentár si zaslúžiš aj dve. Snaž sa stať lepším človekom, potom ťa ľudia budú mať radi a nebudeš si musieť vyvíjať svoju frustráciu na cudzích ľuďoch.
@janickadr drz hubu..
@anonym_autor Ivuš Mahelova napísala knihu Štíhla bosorka, ktorú som kúpil svojej manželke na vianoce pod konáre. A je tam jedna sekcia "Psychológia chudnutia" od nejakej jej kamaratky psychologičky. Kamo, to je presne to, čo potrebuješ. Ver mi. Ja sám som proti týmto psycho veciam, ale tých 10 strán som si prečítal a povedal som si "Kua, ona mi asi číta myšlienky". Presne to potrebuješ počuť, ver mi.
stopni to, ihneď. začni odznova.
@anonym_autor ahoj, presne ako o mne by si písala. Ja som schudla14 kg a teraz cez leto som nedávala pozor , jedla som viac ako by som mala a šup 2kg hore. Ale povedala som idem ďalej odznova a dnes som začala, verím že mi to vydrží. Začni znova, držím palce

Nadych, vydych, daj si poriadny pohar vody a od zajtra ides znova vo svojom rezime 👍 drzim palce