Ako prekonať stresové prejedanie?
Baby pomoc. Mám dosť stresujúce obdobie. Doma aj v práci. K tomu som pribrala. Lebo keď nám stresy, tak iba zeriem doslova. Potom som frustrovaná že som pribrala, tak zas z toho zeriem. Čo vám pomohlo ak ste to mali podobne. Že keď máte nervy tak ich zajedate? Ako von z toho kolotoča? Bojím sa leta v takom stave...
Pohyb miesto sedenia doma po robote chod sa prejst na hodinku-2 - to mozes aj s detmi ak mas alebo ked sa ti da chod do fitka, zacvic si doma aj keby len strecing, precitaj si knihu - mne to pomohlo zakazdym som si hovorila "posledna kapitola" az kym ma chut na jedlo uplne presla. Urob si "beauty" vecer po tom sa budes citit lepsie ako po zbytocnom jedeni. Cez vikend tiez sa vyber niekde vypnut vonku aj na dlhsie. A hlavne nekupovat domov blbosti, ja som to obmedzila par dni som chodila kuknut, ci nieco nie je a nebolo a potom som si uz nato zvykla.
Čím viac ješ tým viac sa musíš hýbať, matematik nepustí.
Nezajedám stresy, chodím ich vybehať . Dôjdem na dno svojich síl a potom prídu endorfíny, zapijem ich proteínom 🙃. A nervy si chodím vybiť do fitka. Vyžrať sa je tvoja voľba, lebo je najjednoduchšia a súvisí to s emočným prejedaním sa - forma ppp
nemat doma nič na jedenie, doslova, pripadne sa prejadat ovocim alebo pit a hlavne sa vybehat, pripadne si kupit elypticky trenažer a tym smerom energiu nasmerovat
Ja keď mám stres tak viac fajčím a ani mi nechutí jesť ale určite to neodporúčam 😅
Co nekupis nezjes
Pravidlo co funguje ja som nakupy obmedzila na totalne minimum len zakladne potraviny
Tak ja som schopná sa tlačiť aj chlebom s medom
Terapeut

pohyb? Kludne priber aj este navyse. Hlavne nech ta nova hmota je sval a nie tuk s vodou. Ak menis tkaniva na svaly tak chudnut nemusis, prave naopak