icon

Ako prelomiť začarovaný kruh jedenia?

22. okt 2022

Neviem,co konkretne mam vinit za moju situaciu,urcite seba,ale uz sama nad sebou krutim hlavou.mam dve deti.mladsia chodi do skolky uz rok,ja chodim do prace.vazim 90 kil.meriam 170.je to strasne.od rana sa nezastavim.vychystat deti do skolky a do skoly,v robote robim,ale sedavo,pridalo mi to 10 kil za rok.po skolke a skole ulohy,varit,upratat.deti spia o 8smej.aby som nezabudla,priatel je uz byvaly,o deti zaujem nejavi.na sport naozaj nemam cas.vecer som tak unavena,ze o 9tej spim.stravu mam v praci a potom vecer doma,ked dievcata zaspia.prosim poradte mi,ako toto dat do poriadku?vecera je neskora,ked deti spia a je to moj cas pre seba,ktory si chcem uzit,oddychnut si..lenze z toho priberam.ako z tohto zufaleho kolotoca?

Strana
z2
oranzovyvevericnik
22. okt 2022

Ahoj, odporucam Ti vypocitat bazalny metabolizmus na https://gymbeam.sk/blog/bmr-kalkulacka/ a stiahnut kaloricke tabulky. A urcite nejest menej ako mas bazal. Tvoje telo potrebuje energiu. Kludne sa mozes dosyta najest a chudnut. Ku kazdemu jedlu si daj zelenu zeleninu+ zdrave tuky. Ja som schudla za pol roka 22 kil a jedla som dosyta. Vylucila som spracovane potraviny, cukor, na zaciatok aj ovocie. Jedla som lokalne dostupne potraviny. Hlavne zelena zelenina, maso Predtym som bola stale unavena a teraz plna energie, tesim sa na novy den. A co je najhlavnejsie - ten pocit, ze sa najes a neriesis, nemas chute- to je na nezaplatenie.

xnatalkax
24. okt 2022

Tvoj problem je ten ze jes malo. Kto povedal ze zo zapecenym chlebom so sunkou a syrom nemozes schudnut 😜 ja to mavam na ranajky a chudnem. Zaklad je jest tolko kolko tvoje telo potrebuje. Ziadne diety! Ja chudnem z vahy 106kg, pridavam na ig inspiracie. Mozes mi aj napisat poradim ti, mozme sa motivovat. ❤️ https://instagram.com/nataly.hrnek?igshid=YmMyM...

loliki
24. okt 2022

Začni piť. 🙂 Hlad je maskovaný smäd. Neboj, ono ten stres časom poľaví. Magnézium, Bkomplex, Koenzým Q10, dobi si energiu, možno 1 káva denne na obed.

Strana
z2