Ako riešiť ovisnutú kožu po chudnutí?
Ahojte chudnem už dlhší čas, kalorický deficit nič drastické a silové cvičenie. No všimla som si že mi začína “ovísať” koza na stehnách. Idem z 95kg, teraz mám 70, chcela by som aspoň aspoň 10/15 dať dolu. Viete mi poradiť či sa táto koža dá nejako “stiahnuť”? Neschudla aom to rýchlo, ale pomaly, nieje to nič hrozné no začínam si to všímať. Máte nejaké rad na to? Ďakuem
Moze sa to stiahnut casom, cvicenim, postmi, hydrataciou pokozky.. ja som schudla vyse 40kg a povolenu kozu mam, ale nie je to nic hrozne
čím si staršia tým bude s kožou vačší problém. cvičiť, hydratovať, spomaliť chudnutie (píšeš že si neschudla rýchlo - ale možno aj hej..)
Neviem koľko máš rokov ale koža sa pri toľkých schudnutých kg už nestiahne, treba ju vyplniť svalmi keď tak, už nechudnúť, lebo to nebude vyzerať lepšie, skor horšie..
@anonym_99352a mám 25 práveže, niesom stará.
čím si staršia tým bude s kožou vačší problém. cvičiť, hydratovať, spomaliť chudnutie (píšeš že si neschudla rýchlo - ale možno aj hej..)
@biba_18 mám 25, preto dúfam že by wa to nejako ešte dalo spraviť.
@anonym_autor ešte si mladá koža sa stiahne.Za ako dlho si schudla?
@anonym_autor ešte si mladá koža sa stiahne.Za ako dlho si schudla?
@anonym_cad9a0 za cca 8 mesiacov
@anonym_cad9a0 za cca 8 mesiacov
to sa stiahne, u mna sa to stiahlo uplne.. nemam ziadnu ovisnutu kozu ani strie.. ale nebola som tucna dlho.. isla som z 95 kg na 50 a telo mam pekne.. boli to ale tehotenske kila
@anonym_autor

Neviem koľko máš rokov ale koža sa pri toľkých schudnutých kg už nestiahne, treba ju vyplniť svalmi keď tak, už nechudnúť, lebo to nebude vyzerať lepšie, skor horšie..