icon

Ako riešiť ovisnutú kožu po chudnutí?

Včera o 18:58

Ahojte chudnem už dlhší čas, kalorický deficit nič drastické a silové cvičenie. No všimla som si že mi začína “ovísať” koza na stehnách. Idem z 95kg, teraz mám 70, chcela by som aspoň aspoň 10/15 dať dolu. Viete mi poradiť či sa táto koža dá nejako “stiahnuť”? Neschudla aom to rýchlo, ale pomaly, nieje to nič hrozné no začínam si to všímať. Máte nejaké rad na to? Ďakuem

anonym_99352a
Včera o 19:07

Neviem koľko máš rokov ale koža sa pri toľkých schudnutých kg už nestiahne, treba ju vyplniť svalmi keď tak, už nechudnúť, lebo to nebude vyzerať lepšie, skor horšie..

sisska96
Včera o 19:29

To už je takto, buď plastika alebo zmieriť sa s tým

anonym_c050f8
Včera o 19:35

Moze sa to stiahnut casom, cvicenim, postmi, hydrataciou pokozky.. ja som schudla vyse 40kg a povolenu kozu mam, ale nie je to nic hrozne

biba_18
Včera o 19:41

čím si staršia tým bude s kožou vačší problém. cvičiť, hydratovať, spomaliť chudnutie (píšeš že si neschudla rýchlo - ale možno aj hej..)

autor
Včera o 19:43
@anonym_99352a

Neviem koľko máš rokov ale koža sa pri toľkých schudnutých kg už nestiahne, treba ju vyplniť svalmi keď tak, už nechudnúť, lebo to nebude vyzerať lepšie, skor horšie..

@anonym_99352a mám 25 práveže, niesom stará.

autor
Včera o 19:43
@biba_18

čím si staršia tým bude s kožou vačší problém. cvičiť, hydratovať, spomaliť chudnutie (píšeš že si neschudla rýchlo - ale možno aj hej..)

@biba_18 mám 25, preto dúfam že by wa to nejako ešte dalo spraviť.

anonym_cad9a0
Včera o 20:12

@anonym_autor ešte si mladá koža sa stiahne.Za ako dlho si schudla?

autor
Včera o 21:28
@anonym_cad9a0

@anonym_autor ešte si mladá koža sa stiahne.Za ako dlho si schudla?

@anonym_cad9a0 za cca 8 mesiacov

anonym_d919aa
Dnes o 05:19
@anonym_autor

@anonym_cad9a0 za cca 8 mesiacov

to sa stiahne, u mna sa to stiahlo uplne.. nemam ziadnu ovisnutu kozu ani strie.. ale nebola som tucna dlho.. isla som z 95 kg na 50 a telo mam pekne.. boli to ale tehotenske kila
@anonym_autor