Ako riešiť problém s nadváhou a pohodlnosťou?
Problém je že som príliš tučný, ale zároveň príliš pohodlný aby som s tým niečo robil. Už mi začína v predu prevísať brucho. Nedá sa nejako pohodlne schudnúť?
Da sa, hybat sa a nezrat.
mas 165 kg?
@anonym_62a623 Nemám. Už pri 120 kg keď z boku pozerám do zrkadla, tak už brucho začína prevísať. A podľa tabuliek som v druhom stupni obezity.
ked si lenivy hybat sa, mal by si byt lenivy aj jest
Aj by som ti poradila, ale tebe to takto vyhovuje. Pretože môžeš jesť nezmysly ako kebab, cola, sladkosti a nemusíš sa obmedzovať. Popritom sa ešte môžeš stažovať na nezáujem žien a to ti predsa vyhovuje. Tak načo niečo meniť, že?
Tažko ti pomoct, keď napíšeš že síce chceš schudnúť a zároveň že si príliš pohodlný. Bez námahy a odopierania to nepojde. A zázračné lieky neexistujú, to je len reklama a hlupáci to platia.
Spamätal by si sa, keby si dostal nejaky infarkt. Si zober, ze to srdce maká za dvoch. Takto sa dlho neda žiť, srdce to nezvladne. Ked si hnilý, zacni chodiť vela peši. Sa budeš čudovať, ako to funguje.
@nepodarok da, ale stoji to peniaze. Su na to lieky, taky wegovy pichas si raz za tyzden, ale ide o stovky eur. Ked som to nasla mojmu manzelovi, skoro ma slahlo, ze mi nic nepovedal a kolko penazi. Ale aj ma fyzicku pracu, aj doma robi okolo domu a vaha nic. Za 3mes schudol s tym10kg. Pocitaj 150e na mesiac.
Aj by som ti poradila, ale tebe to takto vyhovuje. Pretože môžeš jesť nezmysly ako kebab, cola, sladkosti a nemusíš sa obmedzovať. Popritom sa ešte môžeš stažovať na nezáujem žien a to ti predsa vyhovuje. Tak načo niečo meniť, že?
@anonym_21e4a8 ten nezáujem žien plynie primárne z toho, že smrdí korunou a loví v kontajneroch. Prevísajúce brucho je v jeho prípade úplne jedno.
Ked si lenivy cvicit, prestan jest sladke, pij iba vodu a nejedz chrumky a podobne slane hovadinky. Uvidis, ze sa vaha pohne smerom dole a ak ta to bude motivovat k pokracovaniu, tak neskor zacni jest trocha mensie porcie a veceraj najneskor 4 h pre spanim. To ti tiez pomoze k znizeniu vahy. Pojde to bez cvicenia pomalsie, ale pojde a za cca 4-6 mesiacov to uz bude viditelne.
Keby si chcel dalej pokracovat, tak si do tych mensich porci pestreho jedla zacni davat viac bielkovin a zeleniny a menej prilohy a opat sa to prejavi na vahe. Len rataj s tym, ze to bude trvat dlhsie, ale taketo schudnutie je trvalivejsie.
Kolega schudol 10kg za mesiac iba tým že neje sladkosti, dá si iba obed, a na večeru jogurt alebo nič. Ja to nevydržím.
Kolega schudol 10kg za mesiac iba tým že neje sladkosti, dá si iba obed, a na večeru jogurt alebo nič. Ja to nevydržím.
@nepodarok, ked nic nevydrzis, tak si odsudeny iba k nejakemu prezivaniu a nie k peknemu zivotu. Vsak sa vzchop a dokaz si, ze nie chudacik, ktory sa vie iba lutovat.
Na bimbasa si cez brucho dovidis? :D Chod do ozempicu, daj si predpisat. To co zan zaplatis, usetris na jedle.
Tebe by úplne stačilo keby si prestal vyjedať všetko čo vidíš a schudol by si bez nejakého veľkého problému.
Ani sa nedivim, ze si obezny. Podla toho bloku, co si tu minule dal z pokladne z potravin, si na najlepsej ceste byt vyzraty na 250 kg. Len prestat jest spracovane potraviny, obmedzit jedlo vseobecne, nahradit zdravsim, varenym a hybat sa. Pre zaciatok zacat chodit. Postupne zvysovat kroky a tempo.
Ani sa nedivim, ze si obezny. Podla toho bloku, co si tu minule dal z pokladne z potravin, si na najlepsej ceste byt vyzraty na 250 kg. Len prestat jest spracovane potraviny, obmedzit jedlo vseobecne, nahradit zdravsim, varenym a hybat sa. Pre zaciatok zacat chodit. Postupne zvysovat kroky a tempo.
@anonym_a970b3 to chodenie znie dobre lebo nič to nestojí, a odpadli by starosti aj s údržbou bicyklov. Furt niečo, raz defekt, raz mäkké gumy, potom nekompatibilný ventil s hadicou kde sa nafukuje, odomykať stále 2 zámky, lebo mi už 2x ukradli bicykel zamknutý jedným zámkom. Pri zaparkovaní musím stále špekulovať ako poprevliekať zámok aj cez koleso aj o zábradlie, aby nukradli koleso, lebo aj to sa robí… Toto by všetko odpadlo keby som používal chôdzu.
@anonym_a970b3 to som aj ja velice olutoval. Mne sa ovela viac osvedčil koncept “najem sa po ceste”
@nepodarok bez cukru, bez pečiva....a v pohode môžeš lehniť na gauči 😀👉👍💋
@ivicatolic to je to čo nedokážem. Cukor a pečivo sú moje najoblúbenejšie.
Tebe by úplne stačilo keby si prestal vyjedať všetko čo vidíš a schudol by si bez nejakého veľkého problému.
@januska12323 aj bez ozempicu?
Ked si lenivy cvicit, prestan jest sladke, pij iba vodu a nejedz chrumky a podobne slane hovadinky. Uvidis, ze sa vaha pohne smerom dole a ak ta to bude motivovat k pokracovaniu, tak neskor zacni jest trocha mensie porcie a veceraj najneskor 4 h pre spanim. To ti tiez pomoze k znizeniu vahy. Pojde to bez cvicenia pomalsie, ale pojde a za cca 4-6 mesiacov to uz bude viditelne.
Keby si chcel dalej pokracovat, tak si do tych mensich porci pestreho jedla zacni davat viac bielkovin a zeleniny a menej prilohy a opat sa to prejavi na vahe. Len rataj s tym, ze to bude trvat dlhsie, ale taketo schudnutie je trvalivejsie.
@roja01 bielkoviny som riešil tak že som kupoval sladkosti s nápisom Protein.
Mna motivuje ze dobre vyzeram, predstava mat nadvahu ma desi..a ako tak citam tvoje odpovede same vyhovorky

mas 165 kg?