Ako rýchlo schudnúť pri 140 kg?
Ahojte poradi mi niekto ako by som čo najrychlejšie schudol? Mám 140kg. Kolko kcal približne za den na schudnutie?
Rychlo to nebude nech spravis cokolvek. 2 roky zdravym tempom.
@paul2009 vyzivovy poradca a trener.
Jaloricke tabulky a vsetko poctivo zapisovat. A poradit sa s lekarom.
V prvom rade asi zmeniť stravovanie, pridať veľa zeleniny. V tvojom prípade začať s chodzou - min 1 hod denne- plus by som možno pridala posilku. Aspoň 2x týždenne. Tam si buď zaplatiť trénera alebo si popozeraťn a nete, čo a ako. Aby sisi neublížil. A samozrejme - vypočítať si bazál a potom k tomu prispôsobiť mn. kcal, aby si chudol. A asi by pomohlo aj stiahnuť si kalorické tabuľky a všetko si zapisovať. Na nete je veľa vzorových jedálničkov, tak si niečo stiahnuť, alebo si zaplatiť za jedálniček na mieru.
Hm v tvojom prípade by som toto neriesila sama a ani cez MK. Poradim ti, nájdi si vazne dobrého trénera ideálne takého ktorý to aj študoval a nie len cez kurz. Sby si si neublizil pripadne to nevzdal po tyzdni. Alebo sa skus prihlásiť do extrémnych premien
Vykašli sa na všetky stupidne rady a vyhladaj výživového poradcu. Alebo cez obvodneho k dietológovi. A na slovo "rychlo" zabudni. Nie ke to zdravé. Pri rychlom chudnuti nastáva jojo efekt.
@michaela567y ďakujem za odpoveď
@simsalabim ďakujem za odpoveď
@bublinka1426 ďakujem za odpoveď
@vanilkovazmrzka ďakujem za odpoveď
@paul2009 ja odporúčam prerušovaný pôst...za.3 mesiace -14 kg a to som dodržiavala tak na 60-70%...pridať na začiatok ľahké cviky a pôjde to ...a stiahnuť si aplikáciu kalorické tabuľky ,presne vypočíta koľko kalórií máš prijať a pekne si to tam odsleduješ čo si zjedol a koľko kalórií...
@30secondstogabi ako na prerušovaný pôst? Kalorické tabuľky mi nepôjdu určite. Treba mi schudnúť síce "len" 20kg. Postava by bola ok, keby brucho nebolo ako tehotné 🤭
@malary pozri na googli ,je tam veľa článkov ako začať a pokračovať .. tabuľky sú super ,vieš koľko čoho si zjedla a prijala kalórií...

Aj si tak rýchle.pribral??? Sleduješ premeny? Tam bola baba s ca.140 kg a trvalo jej rok kým schudla 60kg..tak smelo do toho. A rok je dlhá doba.