Ako sa chudne v Poľsku
Často pozerám Polsku televiziu a teraz tam je obrovsky boom "Chudnutie s Konradom Gacom". Ja som o tom počula už skôr, ale vo štvrtok som to už videla aj v telke, oni majú niečo podobné, ako my Teleráno a tam to bolo... Bol tam aj ten dotyčný pán a dve ženy, ktoré schudli...Hľadala som to aj na internete, tak je tam okolo toho dosť popísané, že chudne s ním teraz okolo 6 tis. ľudí a majú neskutočné výsledky. Neviem, čo je podstatou toho chudnutia, len v telke som postrehla, že nie je to niejaké trápenie vo fitku, ale tie ženy hovorili, že jedia 4x denne presne na minútu...ide o samozrejme upravené stravovanie...Píšem to tu kôli tomu, či neviete niekto o tom, niejaké podrobnosti...
@barcelona94901 ja som to pozerala, oni tam hovorili o tom chudnutí, ale tak obkľukou...nič podstatné. Za podstatné musíš predsa zaplatiť. Ten človek zarába milióny...ale má aj výsledky!
Tá jedna žena, čo bola v telke schudla za 5 týždňom 16 kg. Veď to je neskutočné a u nás hovoria aj nezdravé a on zaručuje, že nebude z toho jojo efekt... Ja som už tiež veľakrát chudla naposledy bol jojo efekt jak s...a! 12kg.
Ono nech chudnes akokolvek plati jedna jednoducha rovnica vydaj je vyssi ako prijem schudnes. Ak je vydaj nizsi ako prijem priberies....

@jazminn daj si do gugla :
Odchudzanie z Konradem Gacą
a nájde ti kopec info aj jedálniček je tam ,tí ludia čo schudli,všetko možné
máš tu aj to" teleráno "
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/18137633/odchu...
😉