Ako sa stať krajšou aj s kilami navyše?
Poradte, uz neviem..snazim sa o seba starat ano mam kg navyse, chudne sa mi tazko ale aj to sa snazim cely zivot chudnut.. snazim sa aj malovat ucesat, modu mam strasnu lebo vo vsetkom posobim tucne.. boli sme na dovolenke a nemam ani jednu peknu foto. Vsetci su super a ja akoby z inej planety.
Ja na žiadnej fotke nevyzerám dobre 😃 v celku som so sebou spokojná a keď sa vidím na hociakej fotke, vždy tak trochu vytriezviem a uvedomím si, že nie je to zas také ideálne. Ale je to len uhoľ pohľadu.
@anonym_autor tvoja krasa je o tom ako vidis seba. Mozes mat 90-60-90, vlasy po pas, plne pery a znackove saty a budes sa vidiet skareda.
Btw. Kazdy sa na fotke pozera na seba. Nikto si nevsima ako tam vyzeras
Skus žehliť
@minenkaa Tebe to zehlenie neda spavat😀
@dskjhfdlkdjhl tebe sa povie , nie všetky sú bohyne
@minenkaa to čo má spoločné so žehlením?
@dskjhfdlkdjhl tebe sa povie , nie všetky sú bohyne
@minenkaa To vies, ja som uz dnes zehlila, zase som opeknela😀
@minenkaa To vies, ja som uz dnes zehlila, zase som opeknela😀
@dskjhfdlkdjhl aj ja som žehlila a teda dnes mi to nepomohlo ,asi malo žehlím
@anonym_autor Neviem, kolko mas rokov, mozno treba len trochu dospiet a potom clovek pochopi, ze krasny je vtedy, ked sa sam sebe paci, lebo potom z neho vyzaruje spokojnost a to je najviac😉
Všetko je to aj tak iba uhol pohľadu
@dskjhfdlkdjhl aj ja som žehlila a teda dnes mi to nepomohlo ,asi malo žehlím
@minenkaa No, tak teraz by si si mala na chvilu odskocit a aspon 2 kusky ozehlit, uvidis, aka budes krasna😉
@minenkaa No, tak teraz by si si mala na chvilu odskocit a aspon 2 kusky ozehlit, uvidis, aka budes krasna😉
@dskjhfdlkdjhl no seriem na to ,radsej sa vyspim
@anonym_autor ak chceš schudnúť, treba mať disciplínu. Ja som v perimenopauze a pribrala som 8kg lebo som užívala hormonálnu liečbu. Opakovane som stiahla v pondelok kalorické tabuľky a aj viac pohyb. Zatiaľ sa výsledok nedostavil, ale konečne sa cítim lepšie, že pre seba niečo robím 😉 takže niekedy to chce čas, vytrvalosť a musela som pochopit, že už nemám vek a váhu ako modelka
Isto mas vo svojom zivote obdobie, kedy si sa citila ako "super kost" . Tak sa nan zameraj. Ja napr.po porode mam posledne kg navyse no aj tak som stale v tom, ze som stale ta super hot blondina😅
@anonym_autor tvoja krasa je o tom ako vidis seba. Mozes mat 90-60-90, vlasy po pas, plne pery a znackove saty a budes sa vidiet skareda.
Btw. Kazdy sa na fotke pozera na seba. Nikto si nevsima ako tam vyzeras
@really8 a co ludia co na fotke nie su, taky sa pozeraju na koho?
@really8 a co ludia co na fotke nie su, taky sa pozeraju na koho?
@anonym_autor schudnúť a hneď opeknieš. A nie, nie je to ťažké.
@anonym_autor dalsia tema plna prostej otazky
@anonym_autor nie kazda sme fotogenicka… a kazda nieco mame, co sa nam na sebe nepaci… krasa je velmi subjektivna vec
@anonym_autor schudnúť a hneď opeknieš. A nie, nie je to ťažké.
@anonym_a99a52 je to tazke,uz neviem ako? Skusala som vsetko mozne
@anonym_a99a52 je to tazke,uz neviem ako? Skusala som vsetko mozne
@anonym_autor Áno schudnúť ťažké je prikláňam sa k Tebe. Športujem, všade chodím pešo, ubrala,som kalórie a výsledky nevidím..Akurát, že nepreberám.
Sportujes? Sportom sa opeknieva a plati to naozaj. Staci si parkrat zacvicit alebo behat,rychla chodza,bicykel... Pohyb rozprudi krv a prospieva to pokozke.
Sportujes? Sportom sa opeknieva a plati to naozaj. Staci si parkrat zacvicit alebo behat,rychla chodza,bicykel... Pohyb rozprudi krv a prospieva to pokozke.
@marca12 ano aj sportujem snazim sa cvicit doma, ,beham sem tam, vela kocikujem..

@anonym_autor Možno si to myslíš iba ty a iný to vidia inak.Si na seba asi veľmi prísna.