icon

Ako sa stať krajšou aj s kilami navyše?

29. aug 2025

Poradte, uz neviem..snazim sa o seba starat ano mam kg navyse, chudne sa mi tazko ale aj to sa snazim cely zivot chudnut.. snazim sa aj malovat ucesat, modu mam strasnu lebo vo vsetkom posobim tucne.. boli sme na dovolenke a nemam ani jednu peknu foto. Vsetci su super a ja akoby z inej planety.

Strana
z2
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d0d6d6
29. aug 2025
@anonym_autor

@marca12 ano aj sportujem snazim sa cvicit doma, ,beham sem tam, vela kocikujem..

@anonym_autor
Schudnúť sa dá ľahko. Nejesť. Z toho určite nepriberieš.

lindusss2016
30. aug 2025

@anonym_autor ja len taka poznamka, ze kocikovsnie naozaj nie je sport 🤷 a brhat sem tam nestaci... Sportuj denne, dodrzuj stravu a opeknies

mischy00
30. aug 2025

Začni mat rada samú seba. Ak to nieje, môžeš vyzerať ako chces....furt budeš vidieť nedostatky.
Kecy ako su všetky krásne ti písať nebudem, nie, nie su. A potrebuješ byt najkrajšia? Je x webov, reelsov, videí ako sa obliecť aj s kilami. Aj tak nezmiznu, nech mas na sebe aj Gucci, dôležitý je tvoj postoj a tvoje sebavedomie. Nič nieje horšie ako ženská, co fnuka ako vyzerá, vážne. Tak usmev a hlavu hore 😉

babababka
30. aug 2025

Mám nad 60 rokov celý život som mala cca o 5kg viac a keďže som nízka tak to bolo vidieť.Keď som stratila hormóny,behom 6 rokov som pribrala 15kg.Už to neriešim.Fotky mám otrasné,ale keď vnučky povedia,že babka má ten najkrajší úsmev,mne to stačí.Chodím na prechádzky,plávam,cvičím doma,nejem sladké,nepijem sladené nápoje,mám rada polievky,mäso,zeleninu,ovocie,nefajčím,nepijem alkohol.Snažím sa,ale už to nezmením.Takto som spokojná,Diéty som držala cca 30 rokov,som si povedala stačilo.

anonym_b92713
30. aug 2025

@anonym_autor ja som na tom ako ty, nepomoze nic ine ako schudnúť..pozrela som stare fotky,kde som mala o 15kg menejg, tak som bola krasna aj v nic moc oblecku, teraz sa vymalujem,vycesem, oblecen a co ti poviem,je to nahovno :D

anonym_b92713
30. aug 2025

@anonym_autor a si mlada,ja tiez,tak by sme to mali riesit cim skor,lebo ked schudneme o 10-15 rokov, ptoom to bude zas nahovno,lebo uz budeme stare,ale chudé

margotka17
30. aug 2025

@anonym_autor možno nechudnes, lebo to veľmi chces a si upiata na svoju váhu a ten stres ju nepustí dole. Nerieš to istý čas a uvidíš, či sa to zmenilo. Zmeň šatník, pridaj farby, ktoré sa ti hodia, zmeň účes a viac sa usmievaj 😉👍

andrea2667
31. aug 2025

Neexistuje škaredá žena. V dávnej minulosti som mala živnosť ako vizážistka. Odkiaľ si?

anonym_b92713
31. aug 2025
@andrea2667

Neexistuje škaredá žena. V dávnej minulosti som mala živnosť ako vizážistka. Odkiaľ si?

@andrea2667 existuje..a rovnako existuje aj skaredy chlap

erikreset
31. aug 2025

@anonym_autor treba schudnut a nie maskovat

autor
31. aug 2025

Dakujem vsetkym za rady

zoltan1982
12. sep 2025

@anonym_autor kilá sem,kilá tam každá žena je krásna! Krása ženy nepochadzá z jej postavy,farby vlasov, make-upu,ale krása prichádza z jej duše,z jej oči.

Strana
z2