Ako sa vyhnúť priberaniu počas leta?
Ja som dosť ale nečudo,grilovačky,drinky ,zmrzlina🥳
Ja vobec a rovnako tiez grilujeme aj zmrzku si dame .
Len sa netreba prezierat jak keby to malo byt posledny x.
Inak to bol dost kratky oznam
Ale vieš si to spriemerovať niekedy melónom ako raňajky alebo kukuricou na obed a hneď je to lepšie 🙂
Ja prave naopak. Mame milion aktivit, nestiham jest ani nemyslim na jedlo a v horku mi ani nechuti. Ked tak jem vela ovocia a zeleniny. V zime prave naopak. Sedim na zadku a rozmyslam co a koho by som zjedla.
Treba jest aj pit s mierou... my grilujeme par krat do tyzdna bez tebou opisovanych nasledkov. Treba si na tanier dat vela zeleniny, jeden drink a potom preferovat vodu s matou a citronom 😉
Gratulujem, ja som už za leto 3 kilá schudla.
ja som 2kg zhodil a to si doprajem nasobne viac vsetkeho, lebo na zahrade je denne urody na kila 😄
ja tiez vzdy v lete chudnem.. slnko s vitamin D stimuluje metabolizmus aj hormony stastia, hybem sa omnoho viac ako v zime, cele dni travime vonku, viac chodim peso, jem ako vzdy.. a nepijem ziadne sladene napoje ani alkohol..
Treba to robiť s mierou , ja z jedla nepriberam , skôr je problém ze v lete necvicim . Od júna ako sme išli na dovcu a potom sme vkuse kdesi preč som necvicila a to na sebe vidím, ze trochu mlandraviem . Ale viem, ze ako sa v septembri vrátime z poslednej dovolenky nabehnem zas na prisny režim. V týchto teplach sa mi nechce nič, len valat sa na lehatku.
Miesto veľa grilované ho si daj aj zeleninu , melón, ovocie. Birelly kupujem tie bez cukru a zmrzliny jem denne ale kupujem ovocne co majú minimum kalorii
Ja tiež. Menej pohybu, viac večerných posedení. Cez deň jesť nestíham, ale večer na teraske... to v zime, keď je skoro tma, nejem po piatej
@tilly ale zas to leto je také krátke, že si ho chcem užiť . Pritom v celom roku mam prisny režim, lebo mame doma urobene fitko, tak je to pre mňa automatika ísť cvičiť skoro každý deň.
Ale keď vidím predpoveď počasia viem, že tento týždeň strávim zas len na lehatku pri bazene.
Nevadí za chvíľu je jeseň a času dosť na cvicenie
Jeden sen horsi, druhy lepsi. Odopierat si nebudem, ale sport a miera musi byt. Najviac skrytých kalorii maju drinky.
Presne som na tom rovnako. Grilovačky, zmrzlina, drinky, pivko a kilá sa na mňa len lepia. Potom po večeroch návštevy reštík s mojim milým, ale tak ja sa fakt neviem občas krotiť. Vždy cez leto ideme na dve ultra allinclusive dovolenky a tam sa tiež nekrotim. Zároveň v týchto teplach sa mi nechce ani pohnúť, tak pohybu je minimum. Už mi je zo seba občas aj smutno, ale neviem sa dokopať začať niečo so sebou robiť. Partner sa nesťažuje a tak nemám až takú veľkú motiváciu.
Pokojne napíš priamo.
V lete pribrať? Ja celé leto viacmenej žijem záhradou ovocím a zeleninou, ale jasné, že zjem aj mäsko, omáčku, ryžu, ale to už len tak na malom tanieriku, keďže som zjedla popri kosení v záhrade 4 uhorky, 5 paradajky, čucoriedky z kricka poobjedala, zopár malín čo ešte dozrelo zjedla a do kuchyne 3 papriky na večeru doniesla. Zmrzku si tiež dám, ale len 2 kopčeky.
@tilly kľudne príď kosiť do záhrady, to je taký pohyb na všetky svaly 🫣

Zaujimavy prispevok, je cely? 😂
Treba rovnovahu. Ked ma vecer caka grilovacka, tak si rano nedam parky a na obed kacku od vietnamca. A po grilovacke zas nebudu rizky na obed. A si v cajku