Ako sa zbaviť tuku na rukách?
Ahojte. Celý život mám problem s tým, že mám tučné ruky. Aj keď som mala 60 kg ( 170cm) aj teraz keď som pribrala mám vždy najväčie ruky. Viem že sa nedá chudnúť len na jednom mieste, no mne ako keby vôbec nechfe ist tuk preč z rúk. A to aj cvičím. Vyzerá to hrozne. Neviete čo by sa s tým dalo robiť?
A je to tuk a nie svaly? Niektore maju take sirsie ramena proste genetika typ postavy...
Daj fotku, nenamýšľas si to trošku? Akože majú ľudia kadiake predispozície, ale chudnes z celého tela rovnako
@zuzubb007 foto mám len teraz ako vyzerajú a to je fakt otrasne. Viem že chudnem postupne z celého tela, len mi to nejde do hlavy že môžem mať 60kg alebo 80 kg ( teraz po pôrode) a ruky vyzerajú vždy najhoršie
A je to tuk a nie svaly? Niektore maju take sirsie ramena proste genetika typ postavy...
@anjelicek26 práve je to ovisnuté, nejaky sval tam je ale väčšina tuk. A vždy to tiež tak bolo
Tak ked mas teraz 80 kil tak to je jasne, ze tam nejaky ten tuk bude...daj tomu cas... ja mam druhu bradu aj teraz pri 49/50 kilach, ide mi to na nervy, kazdy mame nieco...
Tak ked mas teraz 80 kil tak to je jasne, ze tam nejaky ten tuk bude...daj tomu cas... ja mam druhu bradu aj teraz pri 49/50 kilach, ide mi to na nervy, kazdy mame nieco...
@anjelicek26 no len on tam bol vždy, aj keď som mala 60 kg 😅 nikdy som nemala pekne ruky a to silovo cvičím asi 5 rokov
Nedáš fotku? Potom môžeš vymazať. Ja mám zase ruky chudé stále ale brucho nie, nevymeníš?
Toto mám ja odjakživa , aj keď som mala 56kg , tak ruky som mala vždy väčšie 🥲 mám to mame a ona to ma po svojej mame .. mohla som robiť čo som chcela , no žiaľ .
Daj fotku, nenamýšľas si to trošku? Akože majú ľudia kadiake predispozície, ale chudnes z celého tela rovnako
@januska12323
@zuzubb007 foto z dneška, proste strašné.
Ak máš 80 kil tak tie ruky tomu zodpovedajú velkostne, normálna ruka pri takej váhe, keď máš 60 určite také ruky nemáš
Ak máš 80 kil tak tie ruky tomu zodpovedajú velkostne, normálna ruka pri takej váhe, keď máš 60 určite také ruky nemáš
@zuzubb007 keď som mala 60 ruky boli podobné
úplne rovnaký problém či vážim viac (tiež teraz po pôrode) či menej tak chrbát a ruky sú najhoršie, vôbec sa necítim žensko
Mne velmi pomohlo cvicenie, kazfy treti den s cinkami, cvikx na ruky a chrbat. Za dva mesiace velky rozdiel. Mam 3 kilovky
na tej fotke to až tak zle nevyzerá. Myslela som, či nemáš ovisnutú kožu s tukom pod tricepsom, tzv. bat wings, tie sú príznakom hypotyreózy a tiež menopauzy.
@zuzanaam som hľadala,čo to je,ale našlo mi len netopierov
@rozculena https://alternacareinc.com/thyroid-issues-4-sig... daj k tomu ešte iné kľúčové slovo ako napr. hypothyreoism, hormones...
na tej fotke to až tak zle nevyzerá. Myslela som, či nemáš ovisnutú kožu s tukom pod tricepsom, tzv. bat wings, tie sú príznakom hypotyreózy a tiež menopauzy.
@zuzanaam neveim či je ovisnutá asi, no nemám žiadne problémy so štítnou zlatou a menopauzu tak skoro mať nebudem ( mám 24)
no veď som aj písala, že Tvoje ruky vyzerajú dobre. Ak máš 80 kg, tak úplne normálne. Vidno, že máš svaly a cvičíš. Ale najprv podľa opisu mi napadlo, či by
to nemohlo byť toto. U Teba nebude, ale aspoň vidíš, ako vyzerajú naozaj ruky, kde je naozaj nejaký problém.
Ak si skúsila všetky možné cvičenia, tak si sa nezamýšľala nad nejakým špeciálnym ošetrením ? Ja som trebárs mala problém s brušným tukom a nijak mi to nešlo, ale potom som si zašla na konzultáciu k dr. Babišovej do Kamaly a potom som absolvovala ošetrenie Redustim a to bolo výborné - po ošetreniach som stratila 6 cm z brucha a to bola paráda - pekne celkom rýchlo a bezbolestne, ale píšem ti to preto, že sa mi zmenšili aj ruky a aj stehná a lýtka
@anonym_autor ja som si na Pintereste nasla nejake cviky na ovisnute ruky, aj kus pomohlo. Ale teraz som posledne dni kalala drevo a teda to za posledne mesiace asi najviac pomohlo 😀 akurat, no neni to stale ono..ja som v oboch tehotenstvach pribrala po 20 kg a he to prave v tych rukach, ze to tam drzi, aj ked vaha je v pohode ...