Ako sa zbaviť tuku v podpazuší?
Ahojte prosím vás tento tuk v podpazuší ako sa ho zbaviť? Viem ma to veľa ľudí ale hrozne to vyzerá keď mám na sebe tielko. Som veľkosť xs/s a toto ma hrozne rozširuje ci ako to povedať, ako sa to vola presne? Vedia to proste odoperovat tak ako napr tuk z brucha ci stehien? Koľko taka sranda stojí a ako sa hojí? Ďakujem

@anonym_autor Toto, je genetická záležitosť. Ja som bola v minulosti až príliš štíhla mala som po dvadsiatke 45 kg, ale mala som takéto podpazušia. Nikdy som nemala diery pod pazuchami.
@anonym_autor okrem vyššie spomenutého si kupuj oblečenie, kde to nebude tak vidno a správnu veľkosť. Ak to máš zarezané a preteká, tak ti to nesedí.
Jednoducho, zacni strihat doma a sudedom v okoli kriky velkymi noznicami, to je presne ten typ cviku, co na toto zabera. Ja odkedy striham takto kriky v 3 zahradach to nemam tieto zahyby 😂
Ja to mám tiež a som štíhla... síce nie také ako na fotke, ale mám. Odkedy cvičím ruky sa to výrazne zlepšilo, podľa mňa to súvisí aj s tým že ja mám prirodzene väčšie prsia..
Ja to mám tiež a som štíhla... síce nie také ako na fotke, ale mám. Odkedy cvičím ruky sa to výrazne zlepšilo, podľa mňa to súvisí aj s tým že ja mám prirodzene väčšie prsia..
@anonym_901346 ja tiez sa pripajam mam 45 kg aj s topankami a toto mi tam troni.Keby sa to da aspon nejako chirugicky zbavit ale nenasla som ze by take daco robili.Aspon tu na sk nie.ja nemam ani prsia velke takze s tym to nesuvisi.Ako myslis ze cvicis ruky?
raz bola otom niekde reportáž … že je to genetické a žiadnym cvikom sa toho nezbavíš … môžeš to podľa %tuku mať tak akurát väčšie alebo menšie … ja dom tiež chudá, vidno mi kosti a mám to cely život … jedine liposukcia
Na YouTube nájdeš na to cviky 🙂 napríklad daj do vyhľadania lilly sabri bat wings workout
Toto moze byt aj prsna zlaza ktora je rozsirena a je to veru geneticky, zbavuje sa toho velmi velmi tazko. Ale da sa to odstranit liposukciou a malo by sa dat aj tou injekcnou, ktorou robia dvojite brady. Idealne zbehnut na nejaku kliniku a tam poradia co s tym
Toto moze byt aj prsna zlaza ktora je rozsirena a je to veru geneticky, zbavuje sa toho velmi velmi tazko. Ale da sa to odstranit liposukciou a malo by sa dat aj tou injekcnou, ktorou robia dvojite brady. Idealne zbehnut na nejaku kliniku a tam poradia co s tym
@anonym_fdbbfe pripájam sa k názoru 🙂 ja som sa toho zbavila až po ošetrení redustim v kamale - bezbolestne, celkom rýchlo, postupne sa mi všetko zúžilo dokonca aj pás až o 6 cm

@anonym_autor začni cvičiť a hneď to bude lepšie