icon

Ako schudnúť 3 kg za 1 týždeň?

9. jan 2022

Ahojte, mate nejaky vzorovy jedalnicek alebo plan, ako efektivne a zdravo schudnut 3 kg za tyzden pripadne 2 tyzdne?
Chcem schudnut z 62 na 59. Zacala som odstavovat od kojenia a zacala som zaroven naberat na vahe dost rychlo. Vdaka!

h2
9. jan 2022

Prečo to chceš tak rýchlo? Mne na chudnutie veľmi pomohli kalorické tabuľky. Ale ja som išla rýchlosťou 2 kg za mesiac.

bennn
9. jan 2022

jedz zeleninu keď si hladná.

cosmic_origin
9. jan 2022

Ja som toľko schudla keď som mala depresiu, pol dňa som spala a zvyšok dňa som skoro nič nejedla. Ale toto nie je práve najzdravší spôsob. Celkovo je to dosť veľa za taký krátky čas.

emalka
9. jan 2022

Zdravo urcite nie. A ak nieco schudnes tak bude hlavne zadrzana voda.
Ak ides na nejaku akciu a potrebujes sa zmestit do siat, tak sa mozes inspirovat dzokejmi 😁 pred dostihmi vyradia slane a sacharidove jedla a vela sedia v saune, niekedy aj uplne tesne pred dostihom. Takto sa odvodnia a su pre kona lahsi. Nieco podobne robia aj bodybuilderi pred sutazou. Vtedy drzia nizkosacharidovu dietu, ktora sposobuje spalovanie tukovych zasob a s tym aj odvodnovanie tela, preto du taky vyrysovani.
Ale ako pisem, je to kratkodobe a ked sa vratis k normalnej strave tak sa to vrati naspat.

Odstavovanim sa pripravujes o vlakninu z ovocia/zeleniny a prijimas len cukry. To moze viest k zadrziavaniu vody a narastu vahy. Obmedz cestoviny, pecivo, zemiaky, ryzu, atd, nahrad cast z nich zeleninou, tukmi a prroteinom tak, aby to bolo udrzatelne a vaha pojde pomaly dole.

lucia851
10. jan 2022

Ja som iba upravila stravu a pohyb do toho a hneď mam 3kila dole za týždeň

natalia0902
Odpoveď bola odstránená
zoobaby
Odpoveď bola odstránená