Ako schudnúť 30 kg pri spomalenej štítnej žľaze?
Čaute mám spomalený funkciu štítnej žľazy..je tu žena čo to mala tiež a podarilo sa jej zhodiť 30kg?
Rovnako ako pri plnej funkcii, len o čosi pomalšie 🙂
Kaloricky deficit + prerušovaný pôst + každodenný pohyb, ideálne striedať kardio s posilňovaním a jeden deň oddych - iba turistiku či plávanie
Ten deficit najskôr skús to co ti vyrátaju kalorické tabuľky ak sa to mesiac vôbec nepohne tak zniz o 100 kcal, ak sa to nebude hýbať musíš opäť znížiť.
A chudnutie môže ist pomalšie ako zdravým ľudom, tak 1 kg mesačne. Z veľkej nadváhy to pôjde rýchlejšie ale potom sa to spomalí
AK TOTO ČÍTA NIEKTO KOMU OCHORENIE PRÁVE ZISTILI - ženy rátajte si kalorie, sledujte sa ! Nenechajte to zájsť takto ďaleko lebo chudne sa naozaj ťažko !
Ked som bola mladsia, ano, podarilo (i ked nie 30kg). Cim som starsia, tym to ide pomalsie a tazsie. Zakladom u mna je spanok (ten neviem dostat do poriadku) a zalezi od stravovania- ja som jedla malo a kazdy gram cukru ostal na mne visiet. Naucit sa normalne jest mi trvalo tak asi jeden rok (samozrejme vaha isla trochu hore). Teraz ide veeelmi pomaly dole. Zaklad je nevzdavat sa, spravne nastavit skladbu jedla a spanok.
Takto mi vyrátali tabuľky
Prosím neodsudte ma hneď za tu váhu mala som aj psychické problémy celkom..ale už som na tom dobre a chcem dať dole aspoň tých 30kg 🙏
Vek 28 výška 166 váha 104 ľahko aktívny som nastavila...mám sedavý prácu denne mám tak 10 000 krokov a chodím cvičiť 3 krát týždenne ( 2x silový tréning hodinka a 1x kardio )
Ziadne aktivity nedavaj do tabuliek
Ziadne aktivity nedavaj do tabuliek
@br4n aktivita musí byť vybraná však nesedim nelezim celý deň

Od 2008 ked mi na to dosli som skor tych 30 kg pribrala a dole to ide priserne pomaly