icon

Ako schudnúť 30 kg?

26. dec 2022
ivangeline
26. dec 2022

Cvicit a nezrat? Stale dookola to iste. Nizsi prijem ako vydaj je cesta.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sindla
26. dec 2022

Pridaj sa do skupiny : Cesta k mojej premene a študuj. Je tam veľa žien, ktoré schudli ešte viac. 🙂
A áno, základ je kalorický deficit. Zmena stravy je základ. Potom to ide ľahšie . 🙂

liljana
26. dec 2022

Mensie porcie, menej sladkeho, jest viac zeleniny, vela sa hybat, chodit co najviac peso, byt vela vonku a nebyt v blizkosti chladnicky.

miaka2
26. dec 2022

Neskusala som,ale videla som, ze tie keto diéty funguju.ale s udrzanim to je uz asi tazsie

damnel
Odpoveď bola odstránená
miaka2
26. dec 2022

@damnel sorry myslim si ze absolutne nie je vhodne komentovat ze mas 48kg niekomu kto chce schudnut 30..proste podla mna to sem nepatri

autor
26. dec 2022

@sindla
@sindla ďakujem za radu pozriem si

autor
26. dec 2022

@damnel to bude opak toho čo riešim ja takže papať viac a ja menej :D

shelby88
26. dec 2022

@ivangeline to je teda odpoveď 🙂

shelby88
26. dec 2022

Jesť kvalitné potraviny, nehladovať, cvičiť plus zaradiť aj prirodzený pohyb. Každému vyhovuje iná strava. Pozri na ig napr. nevar z vody alebo tak nejak. Je tam inšpirácia na celodenne jedálničky vyzerajú chutné. Hlavne treba chudnúť pomaly a bez stresu

shelby88
26. dec 2022

Nech sa páči. Na ig je toho veľa. Ja s om si aj pre inšpiráciu stiahla par fotiek ako chcem vyzerať. A hlavne psychická pohoda

athom
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
26. dec 2022

@shelby88 ...ale tak to je. Znizit prijem,zdravsia dieta ale k tomu najma to cvicenie,pohyb... Nie je to veda. Sebaovladanie a pevnu volu cvicit je tazsie a bez nich to nejde na dlhu trat ci ako zivotny styl. Telo si casom zvykne. A clovek je vdaka pohybu aj stastnejsi a ma viac energie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
shelby88
26. dec 2022

@ivangeline to ja viem. Ale niekto potrebuje povzbudiť nakopnúť