icon

Ako schudnúť ?

Dnes o 09:30

Ahojte, prosím vás, potrebujem poradiť nejaký overený produkt, nie žiadne katalógové predaje. V minulom roku som pribrala 7kg kvôli hormónom. Je to na mne pekne vidieť keďže moja váha bola cca 10 rokov 50kg a jednoducho tie kila navyše je vidieť. Potrebujem aby moje nafúknuté brucho zmizlo, čiže niečo na odvodnenie? Neviem nevyznám sa, čo vám pomohlo? Minulý rok som prekonala ako dospelá kiahne mala som naozaj ťažký priebeh a vtedy to začalo, rozhádzaný cyklus, vrátilo sa mi akné, výkyvy nálad, priberanie, vypadavanie vlasov. No dlho som sa dávala dokopy len ostali tie rozburene hormony trocha. Mam 25 takže prechod to nebude. Ďakujem za rady 🙂

krasneleto
Dnes o 09:35

overeny produkt je kaloricky deficit...

anonym_5a4485
Dnes o 09:38

Nic ine iba kaloricky deficit, jednoducho menej kalórií prijať ako spáliť.Ako na to pôjdeš je uz na tebe, či upraviš stravu, či vynechas jedlo, či zacnes veľa športovať, ale jednoducho iba toto je rovnica ktorá funguje

petricienka
Dnes o 09:46

Neexistuje zázračná pilulka ani presný recept na to, ako to docieliť. Stačí len jednoduchá rovnica - menej jesť a viac sa hýbať a ono to príde samo.

angelix
Dnes o 09:50

Nafuknute brucho byva z priemyselne spracovanych potravin, na nete mas zoznam, co sposobuju a ake su to potraviny. Vela ludi ich je, a nevie ani o tom. Sposobuju problemy, choroby a skrytu zavislost na nich. Treba si varit, nesolit. Stravovat sa tak ako jedia sportovci pred zapasom. Varit na vode. Nastuduj si ake su to potraviny a vyhybaj sa im. Hlavne nechodit po restikach, tam pouzivaju vela polotovarov a roznych dochucovadiel a to sa uklada v tele a potom ma clovek pocit ze pribera aj z vody.

anonym_5507b9
Dnes o 09:51

Mohla si pribrat kvoli hormonom ale, nafuknute brucho ani zadrziavana voda ti taku vahu neurobi. To, co bude najvacsi problem a deformuje postavu je tuk. Cize, v realite ak by to bolo 10 kg tuku, bude to pekne vidiet. Lebo, zase 60 kg nie je vysoka vaha (neviem, aku mas vysku). Mierne upravit vahu a zaradit silovy trening. Nic ine ti peknu postavu neurobi

zuzubb007
Dnes o 10:01

Pribrala si kvôli väčšiemu príjmu kalórií, takže žiadne výhovorky a začať cvičiť a rátať kalórie jediná účinná cesta nič iné neexistuje

biba_18
Dnes o 10:46

ale áno dievčatá, mohla pribrať aj kvôli hormónom, nie že nie ...

ale ako z toho von? do budúcna odsledovať ktoré potraviny ti robia dobre a naopak, ktoré zle ... nemusíš nutne znižovať deficit, dá sa to upraviť aj zmenou jedálnička, ale to je komplexný problém, nevieme s akými aké hormónmi máš problémy ...
ja som iba zmenou stravy - nie deficitom - zhodila prvé 2 týždne vyše 4 kíl (samozrejme, zadržiavaná voda), keď mi zistili metabolické poruchy ...
keď budeš mať toto zastabilizované a budeš chcieť chudnúť, vtedy mierny deficit ...
deficit bez zmeny stravy ti bude na 2 veci ...

autor
Dnes o 12:50

Baby ale ja som stravu vôbec nezmenila, dokonca mam pocit ze jem zdravšie ako kedysi. Tiež som aj začala športovať a teraz mam pocit ze som tým svojmu telu ublizila. Lebo aj keď som nemala vyšportovanu postavu, bola štíhla. No po tom sa mi zväčšili boky, zadok a brucho. Fakt si nemyslím ze je to stravou

sisska96
Dnes o 13:27

Ja som iba vynechala večeru a sladkosti

anonym_05f27a
Dnes o 17:10
@sisska96

Ja som iba vynechala večeru a sladkosti

@sisska96 takže si mala raňajky a s obed a dosť?

sisska96
Dnes o 18:31
@anonym_05f27a

@sisska96 takže si mala raňajky a s obed a dosť?

@anonym_05f27a tak mierne, nie že veľa. Napríklad jeden rohlík ráno s niečím. Doobeda nejaká mala sladkosť a klasický obed. Potom už iba ovocie alebo zelenina s nátierkou alebo syrom