icon

Ako schudnúť 8 - 10 kg za mesiac?

cucu19
7. nov 2013

ahojte, vie mi niekto poradiť, ako čo najrýchlejšie schudnut 10 kg? za mesiac idem mladsej sestre na stužkovú a chcem vypadať dobre...netreba mi vela možno aj 8kg bude stačiť ...je to vôbec reálne? prosím 🙂

Strana
z3
blue99
10. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
alyze
19. jan 2016

@stephanie14 ahoj, este robis tie stravovacie plany na refukciu hmotnosti za 5 € ? Dakujem

dorka_shop
Odpoveď bola odstránená
love232
21. jún 2016

@cucu19 prosim a kolko krat do dna ste jedla take polovicne porcie?

annie89
27. sep 2016

Ahojte, kočky 🙂
cvičeniu sa venujem už veľmi dlho 🙂 a na svojom fitness blogu sa delím o kopec rád a nápadov na zmenu k zdravšiemu životnému štýlu či motivácii cvičiť. Možno Vám niečo z toho pomôže. Prípadne sa ozvite, rada Vám poradím... s cvičením, s jedálničkom, s akýmkoľvek problémom 🙂 http://pinkironlady.sk/

novinyacas
27. sep 2016

musíš mať vacsi vydaj ako prijem a chudnut proste musis
Na interne mas fitness kalkulacky ktoré ti vypočítajú koľko mas jest aby to bolo tých 8-10kg mesacne

evittam
27. sep 2016

@novinyacas Lenže 8-10kg mesačne je nezdravé chudnutie - teda samozrejme to myslím pre človeka, ktorý potrebuje schudnúť napríklad celkovo 20 kg. Iné je to ak ide niekto z trojcifernej váhy. 😉

love232
5. jún 2017

@cucu19 ako presne ste to držala? Napr raňajky a každé 3hodiny ste jedla polovične porcie? Od koľkej do koľkej ste jedla...teda kedy ste jedla posledný krát o koľkej?

love232
5. jún 2017

@novinyacas Ako sa presne volá taká kalkulačka?

ivusik159
21. jún 2017

Ako keď niekto chce schudnúť a potrebuje radu, ja nechápem niektoré teľatá ktoré musia hneď kázniť a drbať do druhých. VÁM JE AKURÁT VEĽKÉ NIČ DO TOHO AKO DRUHÝ ČLOVEK CHUDNE!!!! Veď nepísala, že ide spáchať samovraždu 😂 len chce dať dole pár kg. Bože 🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄

miriamkelemanova
11. feb 2019

Co je to dukanka??

teerezika
Odpoveď bola odstránená
lovely5
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3