icon

Ako schudnúť 8 kg za 10 dní?

modrakobylka1
26. máj 2015

prosimporadte, potrebujem dat dole velke mnozstvo kg za necele 2 tyzdne pre operaciu, vdaka za kazdu radu

Strana
z3
ajkava
27. máj 2015

@modrakobylka1 to by akože lekár akceptoval, za tak krátku dobu toľko kg? Však to je život ohrozujúce a už pred operáciou ani nehovoriac!!! Telo by bolo absolútne oslabené.

katulka74
27. máj 2015

Ak ides laparoskopicky tak myslim ze by nemal byt problem, roznymi dietami si ho tak akurat rozdrazdis, mna ked chytil akutne tak sim sa plazila po zemi, za mesiac dole 10 kg a po zlcniku .
Vobec sa s tym nestresuj, zdravo sa stravuj, aj ked das len 5 kg za dva tyz, ked mna operovali, teda lezali so mnou fakt obezni ludia po zlcniku aj slepaku.

xevulax
27. máj 2015

@ukulela hahaha ten preklep sa mi teda podaril. 😂 jasneze neschudne tuk, ja chudnem uz rok a dala som z ten rok dolu iba 8 kil! Aj ked na druhej sttane mam zdravitne problemy, operaciu za sebou, po ktorej som nemohla cvicit a dost casto nestiham jest koli deckam, ale tak hafam od septembra bude lahsie, starsia ide do skolky a ja budem mat iba dve deti doma 😏 koli lekarom by som urcite nechudla , iba koli sebe. Kolko ludi s nadvahou denne operuju? Mne po opke dr vravela ze mam stukovatenu pecen, nech so sebou nieco robim a bla bla bla, ale tak ja som ju mal stukovatenu ked som mala aj 53 kg. Toto skatulkovanie na tucnych a chudych neznasam. Ja som sa dogabala pocas tehu, ale ked vidim tie moje tri krasky tak vy som nikdy nemenila aj ked grciam pri pohlade do zrkadla (preto pouzivm iba kupelnove tam si vidim iba ksicht a s tym som sa uz naucila zit 😂)

cajova_lienka
27. máj 2015

@modrakobylka1 daj sa na Dukanku - mne zislo krasne z brucha a ano je to lepsie kvoli operacii. daj 10 dni len bliekoviny - ak mas problem iba zlcnik bude ti celkovo lepsie. ak mas ine zdrav. problemy opatrne - a ak kojis neviem ako dopadne mliecko ☹ drzim palec - inak ku operacii - to ta idu rezat? mne robili laparo a mam 3 malinke jazvy a nikto neriesil kolko vazim a koko mam tuku

bandura
27. máj 2015

@xevulax zabila si svojim komentom 😀 dakujem za lepsiu naladu

emily76
27. máj 2015

@modrakobylka1 ja som mala tolko co ty, ked mi operovali zlcnik a v pohode, laparoskopicky... takze tak. 😉 aj kg, aj cm... a nikto nic neriesil, aby som rychlo schudla pred operaciou...

xevulax
27. máj 2015

@bandura nemas ta co 😂 vies co odkedy mamprovelmy so szdravim (stale neciemco mi je a pri takom cakani na vystreniabtak skoro ani nevudem), len sa modlim, aby to nebolo noc vazne a poviem ti tadsej budem mat 100kg a budem zdrava ako by som mala byt stihla a chora (jasne ze s kilami budem bojovat dalej, ale chapes ako som to myslela. A dakt plati led nejdemo zivot ide o h.... A najviac sa mi paci ked ta poucuje o tvojej vahe lekar ktory ma kotel pted sebou ze si hadam ani snurky nezaviaze 😂

lavazza75
27. máj 2015

A co vlastne mas so zlcnikom? Kamene? To co je za lekara? Ja by som to konzultovala aj s inym.

dollynkaa
27. máj 2015

Nejest malo pit sauna kardio

cristi
27. máj 2015

moja zlata, na to zabudni schudnut za 10dni 8kg.To by si musela byt cele dni na cistej vode a ani to by ti nepomohlo zabavit sa tuku.Jedine sa odvodnis a zdevastujes cely organizmus.Si prosim uvedom, ides na operaciu s narkozoulen to uz je velka zataz na organizmus.Vyssia hmotnost nie je ziadna prekazka na odoperovanie pacienta.Jedine u takychto ludi je vyssia pravdepodobnost pooperacnych komplikacii, mozno to mal na mysli tvoj lekar, ak ti doporucil schudnut.

mart1na26
27. máj 2015

@modrakobylka1 ahoj , prva faza je cisto len bielkoviny , maso , vajicka, tofu atd a potom sa prechadza na bielkoviny a zeleninu ,akurat sa zase na nu od zajtra chystam tak to zase musim nasprtat.

bandura
28. máj 2015

@cristi da sa schudnut, ja som schudla minuly mesiac za 11 dni 8kg a to som jedla len zeleninu cely den a pila vela vody zrejme som sa odvodnila 😉

cristi
28. máj 2015

@bandura ja netvrdim , ze sa to neda ,ale takyto sposob chudnutia je na dve veci.. 😕a nehovor mi ,ze si sa citila plna energie a elanu.To chces cely zivot jest len zeleninu a pit vodu? jojo efekt jak vysity , ak prejdes na stravovanie ako pred dietou,priberies znova,plus este nejake to 2-3kg na vyse..

bandura
28. máj 2015

@cristi ja netvrdim ze chcem cely zivot jest len zeleninu aj keby to coloveku nezaskodilo 🙂 len som to skusila a islo to ...

babulik3
28. máj 2015

@bandura to ťa fakt obdivujem, že si to vydržala, a potom sa ti podarilo tie schudnuté kilá aj udržať?

bandura
29. máj 2015

@babulik3 praveze nnie nepodarilo nieco sa mi vratilo ale len kvôli tomu ze som jedla mucne jedla ak by som presla na zeleninu na ktoru som presla ale len na 4dni vtedy som este stratila 4kila tak verim ze by som si to udrzala...nevadi moje ponaucenie

eeffka
29. máj 2015

@bandura prepac ale ty si vecna dietarka, ty pol zivota chudnes podla tvojich prispevkov, nasledne priberas a stabilna vaha nikde. Nerad prosim zenam hluposti lebo to ze schudnes / priberies/ schudnes / priberies naozaj nie je ani zdrave ani to tvojmu metabolizmu nepomaha.
navyse ides z tak vysokej vahy ze ked nejakej zene povies ze si za par dni schudla 4kg co mne trvalo cez mesiac kedze som bola uplne ina vahova kategoria ( a u mna by to spravilo tak 1,5kg co po najedeni sa by som mala spat) a navyse som chudla s tym ze schudnem a nemusim sa bat co bude nikomu nepomoze... tie tvoje metody, pi len vodu, zuj len zeleninu je cesta do JOJO pekla.

bandura
29. máj 2015

@eeffka ty prepac ale ja tu nikomu neradim ako schudnut len som komentovala danu temu ze da sa schudnut...ja niesom vecna dietarka roky som mala vahu 66kg a bola som spokojna...ja som pripbrala z liekou a preto sa rok trapim...tie zeny ktore si presi podobnym pribehom vedia o com to je,..ze ked beries hormonalne lieky po vysadeni ta chut do jedla ostava a neda sa s tym vela robit len sa zapriet ak chcces naozaj schudnut...nepis tu hluposti prosim ked nevies cim som si presla ja...a neodporucam pit vodu to mas s kadial???

bandura
29. máj 2015

@eeffka vyssie mam príspevok ze som jedla zeleninu a pila vela vody zrejme to mas s tadial...co je na tom zle?

bandura
29. máj 2015

@eeffka a ked som chudla pred niekolkymi rokmi podotykam pravidelnou stravou jedla som vsetko len v mensich porciách zisla som zo 70 na 52 za 2mesiace...takze to ake mas tem´po v chudnuti podla mna urci tvoj metabolizmus kolko a ako rychlo ti to spaluje...to ze ty schudnes 4kg za mesiac nieje moj problem...

ralka
29. máj 2015

mam na predaj tabletky na chudnutie sibutramin zostalo mi par tak ak ma niekto zaujem info sprave

ana82
29. máj 2015

@ralka a aj ti zabrali?

ralka
29. máj 2015

@ana82 ano pomohli len zial uz ich nemozem uzivat zo zdravotnych dovodov a preto ich posuvam dalej

bandura
1. jún 2015

@modrakobylka1 ahoj, tak ako ti to ide? chudnes ci nie?

Strana
z3