@anonym_autor Za mňa krásne ženská postava!
na spevnenie mi pomohli fakt len cinky, takze ked nechces chodit do fitka tak si kup nejaku sadu na doma. a tuku sa zbavis sledovanim kalorii (a drzat sa v deficite)
Jednoducho
Chudne sa deficitom
Spevňuje sa silovym tréningom.
Netreba veľmi veľa, stačí s jednoručkami a vlastnou váhou a bude to postava tip top. Je kopec cvikov na doma na internete, takže smelo do toho😉
Mam 170, 60kg a veru som po porode zelatinova 🤨 cvicim 2kg cinkami ruky a snazim sa dodrziavat kaloricke tabulkx (este kojim tak to meprehanam)
Chcem este 4kg ale veru tie idu najtazsie
Na Insta su super cviky ja cvicim podla nich
Zatial mi ide 1 cm dole kazdy tyzden
@anonym_autor Daj si na začiatok tabatu. 10 /15 min ti stačí....za mesiac bude mať par kg dole...urob si z toho rutinu a pomaly pridavaj cviky s vlastným telom. Raz si daj chrbát raz nohy. Nemusíš preháňať. Hlavne nech si vytvoríš návyk nazaciatok
Dva mesiace dozadu som začala z podobnej váhy, 170/67 a už mám cca 4,5 kg dole. Väčšina úspechu je kaloricky deficit (používam tabuľky) a zvyšok cvičenie (v mojom prípade beh a sem tam nejaké silové cvičenia). Ale teda ako sa hovorí, začína to všetko v kuchyni. HIIT cvičenia sú super.
@anonym_autor mala som takúto postavu a bola som spokojná 🙂👍
Dva mesiace dozadu som začala z podobnej váhy, 170/67 a už mám cca 4,5 kg dole. Väčšina úspechu je kaloricky deficit (používam tabuľky) a zvyšok cvičenie (v mojom prípade beh a sem tam nejaké silové cvičenia). Ale teda ako sa hovorí, začína to všetko v kuchyni. HIIT cvičenia sú super.
@lucijalucy dobrý večer, môžem sa spýtať, aké kalorické tabuľky používaš? Ja som z nich debil. Vždy si nejaké stiahnem a na koniec ich vymažem. Vôbec sa v tom neviem zorientovať a neviem čo mám robiť. Vedela by si mi poradiť? Budem ti veľmi vďačná 🙏

@anonym_autor zle položené otázky, lebo odpoveď na ne je 1.spevniť cvičením 2. Zbaviť sa tuku kalorickými deficitom.