icon

Ako schudnúť bez fitka?

cukri_cek
Dnes o 10:54

Ahojte prihováram sa k vám, s tým že popri deťoch som znova trochu nabrala kilá a chcela by som ich znova zhodiť byť vo svojej forme , cítiť sa lepšie keďže tie kilá cítim... No nemám času popri tom všetkom chodiť do Fitka , začala som meniť stravu čo ďalej ako pokračovať aby boli vidieť aj nejaké výsledky?

anonym_8fdd21
Dnes o 11:00

Menej jesť viacej spáliť..

anonym_c68595
Dnes o 11:10

Pri chudnutí je dôležitejší jedálniček ako cvičenie 😊 pohyb môže byt hocijaký, nemusíš vyslovene cvičiť v posilňovni ale tam sa najlepšie vytvaruje postava

anonym_1a66fc
Dnes o 11:11

Chudnute - 90% strava.
Pohyb potrebujes vseobecne, a to nie je len fitko.. rychka chodza, beh, svihadlo, doma cvicenie, plavanie, bicykek, bezecky pas, korcule, prechadzka s detmi, proste nesediet na zadku len a nestat pri sporaku 2 hod vo volny cas

anonym_e74078
Dnes o 11:37

@cukri_cek growwithjo a zuzana hoferica
Kludne cvic
Ja som schudla pri dietati 28kg

anonym_39e512
Dnes o 11:51

@cukri_cek nestačí iba meniť stravu. Ideálne je, ak vieš, koľko počas dňa prijmeš bielkovín, tukov, sacharidov, vlákniny. Najmä tie bielkoviny sú dôležité. Ideálne sú kalorické tabuľky a nešla by som na veľmi nízkom príjme. Máš ideálnu dobu na chudnutie, doma si môžeš pripravovať jedlo, aké chceš, keď deti zvykneš na zdravú stravu, zabiješ dve muchy jednou ranou. Fitko nepotrebuješ, na youtube sú tisíce videí na cvičenie doma, plus prechádzky rýchlym tempom, sem tam plávanie, turistika, teraz v zime sánkovanie, ak lyžuješ, lyžovanie. Kedy vidno výsledky? No záleží, z akej váhy ideš, ak okolo 90-100kg, tak aj po mesiaci, ak z nižšej, tak po dvoch, troch určite

cukri_cek
autor
Dnes o 12:02
@anonym_e74078

@cukri_cek growwithjo a zuzana hoferica
Kludne cvic
Ja som schudla pri dietati 28kg

@anonym_e74078 waauw , a ako často ste cvičili?

anonym_e74078
Dnes o 12:03
@cukri_cek

@anonym_e74078 waauw , a ako často ste cvičili?

@cukri_cek denne
Mas tam 20-30min videa , to si pri detoch najdes cas
Bud vecer alebo som si privstala

anonym_d363ad
Dnes o 12:12

Sesternica za 4 mesiace kaloricky deficitom schudla 12kil

snowflakenel
Dnes o 12:15

Ja som obmezdila sladke, ktore milujem,,pecivo. Po 14.00 uz nejem. Dam si ale aj pohar vinka obcas. Maso len so zeleninou, vela polievok. Pridala som pohyb.

anonym_39e512
Dnes o 12:18
@snowflakenel

Ja som obmezdila sladke, ktore milujem,,pecivo. Po 14.00 uz nejem. Dam si ale aj pohar vinka obcas. Maso len so zeleninou, vela polievok. Pridala som pohyb.

@snowflakenel takto by som sa nedokázala týrať, že od 14,00 nejesť a mäso len so zeleninou

zmrzlinka2021
Dnes o 13:19
@anonym_39e512

@snowflakenel takto by som sa nedokázala týrať, že od 14,00 nejesť a mäso len so zeleninou

@anonym_39e512 ono si to treba nastavit tak ako to chce mat clovek cely zivot. Ako zivotny styl.

Stale plati, ze chudnutie je o kalorickom deficite a je uplne jedno, ci posledne jedlo ma clovek o druhej poobede alebo o deviatej vecer.

anonym_39e512
Dnes o 13:31
@zmrzlinka2021

@anonym_39e512 ono si to treba nastavit tak ako to chce mat clovek cely zivot. Ako zivotny styl.

Stale plati, ze chudnutie je o kalorickom deficite a je uplne jedno, ci posledne jedlo ma clovek o druhej poobede alebo o deviatej vecer.

@zmrzlinka2021 presne tak, ja stále nedokážem pochopiť to vyhýbanie sa sacharidom, nejedene po určitej hodine, to chce niekto takto fungvať celý život? Stále veľa ľudí nechápe, že cieľom nie je len schudnúť, ale byť štíhlym stále a to bez hladovania a obmedzovania. Poznám ženu, ktorá mala takmer 60 a dala to, len pomocou KT, turistiky a plávania. Vyše 30kg a váhu si roky drží. Teraz pár rokov pred 70. vyzerá lepšie, ako pred desiatimi rokmi. Stravovala sa viac menej normálne, nejedla vysmážané veci, varila si sama, dala si občas aj kúsok koláča, alebo zmrzlinu, chudla pomalým tempom, takmer dva roky, ale schudla.

anonym_e74078
Dnes o 13:49
@anonym_39e512

@anonym_39e512 ked ides prerusovany post potom je to v poriadku

anonym_39e512
Dnes o 14:13
@anonym_e74078

@anonym_39e512 ked ides prerusovany post potom je to v poriadku

@anonym_e74078 aj prerušovany post by bol pre mňa týranie

anonym_e74078
Dnes o 14:19
@anonym_39e512

@anonym_e74078 aj prerušovany post by bol pre mňa týranie

@anonym_39e512 pozri, kazdy si to nastavuje inak
Ze tebe by skvrkalo v bruchu je tvoja vec
Niekomu to vyhovuje
Ja idem 8-16:00

anonym_39e512
Dnes o 14:36
@anonym_e74078

@anonym_39e512 pozri, kazdy si to nastavuje inak
Ze tebe by skvrkalo v bruchu je tvoja vec
Niekomu to vyhovuje
Ja idem 8-16:00

@anonym_e74078 ja to nespochybňujem, súhlasím s tým, že každému vyhovuje niečo iné, podstatné je, aby sa dopracoval k cieľu a bez problémov si váhu udržoval

slavomira236
Dnes o 14:37
@snowflakenel

@snowflakenel ja do druhej vydrzim nejest..ale do druhej jest a potom do polnoci bez jedla by som umrela..

anonym_e6ce28
Dnes o 15:06
@anonym_39e512

@anonym_39e512 ziadne tyranie. Ja sa musim,najest hlavne rano. A vydatne. Lebo inak by.ma.bolela hlava 🙂 potom po tej 14.00 uz nie. Tiez pitny rezim, bylinkove.caje a.cista voda robia.vela. A masko,so,zeleninou je fajn volba. Nie som potom taka, ako to povedat prejedena, plna. A polievky.strukovinove, zeleninove.
Ono je to o tom, ze.kazdej vyhovuje.nieco ine. Ja.by som napriklad nemohla jedlo stale vazit....

snowflakenel
Dnes o 15:09
@slavomira236

@snowflakenel ja do druhej vydrzim nejest..ale do druhej jest a potom do polnoci bez jedla by som umrela..

@slavomira236 no ....veru, kazda to ma inak. Ja zas nemozem,jedlo,stale vazit. O kalorickych tabulkach ani nehovorim. To som bola.hned v strese, ak som,presvihla. 🙂 🙂