icon

Ako schudnúť efektívne pri problémoch so štítnou žľazou?

ninja999
21. mar 2024

Prosím vás poraďte niekto ako schudnúť pri problémoch so štítnou žľazou, nejake cviciky alebo spôsoby cvičenia, ktoré najefektvnejšie a najrýchlejšie zaberú. Len bez behu, pretože som krátko po cisárskom. Prvý pôrod bol prirodzene a kilá išli ľahšie dole, tiež nebola problém štítna vtedy ale teraz ma to asi dosť ovplyvňuje. Mam 15 kíl navyše a fakt sa necítim dobre....

nataly420
21. mar 2024

Kamarátku som stretla pred pol rokom. Mala určite 20 kilov navyše.. videla som ,že sa hanbí a nebolo jej príjemná jej váha. Vraj problémy so štítnou žľazou nedá sa jej schudnúť. Dala som jej kontakt na svoju trénerku, ktora je naučila cvičiť a stravovať sa. Každý druhe deň je v posilke a maka na sebe. Vyzerá už ako predtým. Moja rada je, nájdi si trénera ktorý ti pomôže aspoň na 3 mesiace. Na YouTube hľadaj informácie vzdelávaj sa aj sama. Veľa šťastia
… výsledok bude stať za to

aaadkaaa
21. mar 2024

Kaloricke tabulky. Tiez mam lieky na stitnu zlazu a chudnem vdaka tomuto

wiwi28
22. mar 2024

Mam roky problémy so sz a mne pomaha silove cvicenie a kaloricky deficit. SZ spomaluje celý proces ale nezastavuje ho. Ja behať ano skakat nesmiem skrz zničené kolená. Sama si studijem variácie cvikov na jednotlivé partie. Vzdy idem do fitka s predstavou ake konkrétne cviky idem cvičiť a koľko. Hodina, max 80minut stacia na reálne výsledky. Treba len začať. Ako motivácia na začiatok je super mat trénera/ku.