Ako schudnúť po pôrode?
Dobry je tu dakdo kto mi poradi
Som po porode rok pri tehotenstve som dost pribrala a potrebovala by som schudnut nerobi mi to dobre
@perla6 pohyb, zdravá strava, kalorický deficit. Nikto zatiaľ nič jednoduchšie a účinnejšie nevymyslel a tak je to správne. Proste, začni v hlave, že chceš schudnúť a chceš vytrvať.
Prijate kalorie << spalene kalorie
@perla6 kaloricke tabulky, kuchynska vaha, prerusovany post a zacni prechadzkami ak niesi zvyknuta cvicit
Menej jedla, viac pohybu..ak sa dostaneš na úroveň že napriek náročným začiatkom sa cvičenie stalo tvojim pravidelným zvykom, na ktorý sa začneš postupne aj tešiť si za vodou🙂
@perla6 ja som unavu zajedala sladkostami, TOTO JE VEC CO NEROB.
kava sladkosti kava sladkosti a co som 17kg dala po porode dole mi ostali doteraz :( aj ked teda som pevnejsia.
Ahoj, ja som pribrala 20 kilo, do trištvrte roka bolo vsetko dole vďaka TripleF cviceniu na facebooku. Vynikajuce velmi silno odporucam. A ani som neriesila kalorické tabulky, ani stravu. Pridala som kazdy den kočíkovanie aspon hodinu.
Straz si kalorie - prisne si vsetko zapisuj s kalorickymi tabulkami. Ale ozaj vsetko, aj olej, aj malu sladkost. A uvidis ze kde vsade mas priestor na zmeny.
Bežne nečítam bestsellery a také tie knihy, čo všetci ospevuju, ale tak nejak náhodou som sa dostala ku knihe Glukozova revolúcia a fakt odporúčam. Všetko je založené na súčasných vyskumoch ohľadom výživy a prakticky nejde o nič zložité, len pár tipov na základe toho, ako naše telo funguje. Tiež chudnem po pôrode a nepoužívam kalorické tabuľky, lebo tie ma len stresovali, vkuse som myslela na jedlo a co všetko si musím odoprieť, stále som mala chuť na sladké a po 2 hod.od jedla som musela jesť zase, aby mi nebolo zle. Teraz jem viac, nepočítam, možno aj tých kcal je viac, no hlavne vydržím dlhšie sýta, to som si náhodou všimla po pár dňoch, keď som tomu (zo zúfalstva) dala šancu. To len na margo toho, že nikto nič lepšie než kaloricky deficit nevymyslel. Kalórie sú vlastne len palivo, ale záleží na tom, ako sa v tráviacom trakte správajú konkrétne tuky, sacharidy, bielkoviny...
Takže chudnem pomaly, ale nie som taká unavená a večne hladná :D
A ešte doplním, pred pôrodom (to bolo pred rokom a pol) som vazila 93, teraz mám 67 kg.
A doprajem si občas aj sladké, toho by som sa nevedela vzdať 🙂
@perla6 kaloricke tabulky, kuchynska vaha, prerusovany post, riadit sa heslom co nekupis nezjes
Zacni sa hybat
@perla6 pohyb, zdravá strava, kalorický deficit. Nikto zatiaľ nič jednoduchšie a účinnejšie nevymyslel a tak je to správne. Proste, začni v hlave, že chceš schudnúť a chceš vytrvať.
@petronela1985 dakujem

@perla6 cvicenie a zdrava strava.