Ako schudnúť po pôrode: Skúsenosti mamičiek
ahojte akosi sa mi nedarí schudnúť som už rok po pôrode nebudem to zvažovať na hlúposti he to tým ze papám dzobem atď. Vlnenie sa vzdať vínka tak 2x do týždňa niekedy 3 aj keď myslím si ze pre to by som schudnúť mohla mal niekto podobný nazvem to problém a ako sa mu nakoniec podarilo schudnúť PP. Nakopnut
@tatiana234 strava a cvičenie. Vínko sú taktiež kalorie, ktoré vonkoncom nepotrebuješ 2 až e týždenne.
@tatiana234 bizarnejší príspevok som dnes nečítala. "Ako schudnúť, keď nekontrolovateľne jem a popíjam alkohol niekoľkokrát do týždňa?" 😅 No, začni sa kontrolovať v jedení a popíjaní alkoholu niekoľkokrát do týždňa... 🤷🏻♀️
Ved problem si popisala do bodky v svojom prispevku... je to len na tebe s tym nieco urobit... ja ked mam chut dzobat vecer, tak slnecnicove tekvicove jadierka, nalejem si velky pohar vody, pomaha to... pokial stale riesim mlieko pre maleho, na nejaku radikalnu dietu nepojdem, vaha sa drzi vo velmi dobrej vyske, lebo mam fakt limit v hlave a viem, ako chcem vyzerat... co tym chcem povedat - zmenu musis spravit ty sama, nikto s tym nezacne...vedia ta ludia nasmerovat, ale kym budes vyjedat hlavne z nudy a na zabijanie casu doma chladnicka blizko, je to proste tazke...
Nakopnut by ta mal ten pohlad do zrkadla, mne to pomaha... a ano, som leniva, tiez rada jem, co si budeme hovorit... ale v hlave mam blok vyzerat ako vorvan...
@tatiana234 mám návod , na ranajky 25 g kaše z ovsenných vločiek, 1 banan, 8 až 10 km peši aj s kočíkom , odstaviť pri posilovni odcvičiť hodinový kruhový trening, isť peši domov, potom už len kuracieprsia s ryžou a za 2 mesiace je takých 15 kg dole , tak som to maal ja hned po porode , na kupalisku mi nikto nechcel veriť že s takou postavou držím na rukách svoje dvojmesačné dieťa
@renesance80 🤦♀️
Každá jedna sa chce páčiť a cítiť dobre, ty si skôr chcela nakopnúť a motivovať a nie demotivovať🙂vínko si kľudne cez víkend daj, zameraj sa hlavne na stravu, to je najväčšia časť úspechu..pohyb je len milý bonus, s pohybom to pôjde o niečo rýchlejšie a časom bude postava lepšie vyzerať ale hlavne si nedaj na prvé miesto pohyb a na druhé stravu..ja som sa nikdy s cvičením nekamarátila a aj tak som vždy dokázala pekne schudnúť, teda keď som fakt chcela. Pomáhali mi kalorické tabuľky ale najviac sa mi v minulosti osvedčil prerušovaný pôst..základ je síce kaloricky deficit ale pri prerušovanom poste som mala menej času na jedenie, a preto to išlo krásne dole...moje novoročné predsavzatie je začať žiť zdravšie a konečne aj cvičiť..kúpila som si stroj a od nového roka cvičím aspoň každý druhý deň a váha ide pekne dolu, ale jem striedmo, snažím sa veľmi málo pečiva (grahamove alebo celozrnné) ale davam prednosť suchárom..snažím sa bez sladkostí, keď tak len sucháre poliate čokoládou alebo musli, pijem čistú vodu, nesladený čaj, kávu s medom, minerálky, cez víkend aj víno 😁a nejako to ide k lepšiemu..ale sú dni kedy zhreším a vtedy si viac zacvičim alebo sa na druhý deň snažím viac, už sa nevzdávam..jeden pokazený deň ešte neznamená, ze to celé nemá význam..držím palce..a veľa veľa pi a snaž sa aj spať aspoň 8 hodín (radí milovníčka ponocovania😁)
@renesance80 😅 a este povedz, ze z tejto 'vysoko kvalitnej stravy si dokazala aj nakojit babo a pocas kruhoveho treningu ti vzdy spalo 😅😅😅 rovnako aj 20km v kociku 😅😅😅
@tatiana234 ja som rok a pol po pôrode. Tiež som nechudla vôbec, tiež som zobala, čo mi pod ruku prišlo. Mala som 20kil navyše 🙈
Začiatkom decembra som sa zaťala, takto to ďalej nejde, stiahla kalorické tabuľky, zapisujem čo zjem, v jedle sa kontrolujem, pijem veľa vody, a cvičím koľko môžem popri malej, doma na orbitreku, 1x týždenne kruhový tréning. Schudla som zatiaľ 6kil, s tým že cez Vianoce som jedla normálne, nepočítala som kalórie. Naozaj treba prestať hlavne zobat. Držím palce. Nastav sa a hneď to pôjde dole. ✊

Vínka by si sa mala vzdať, ale nie len kvôli chudnutiu.