icon

Ako schudnúť počas kojenia?

vladka82
27. sep 2014

Ahojte mamicky...som 4 mesiace po porode a chcela by som schudnut.Stale kojim a tam je ten problem.Neviete mi poradit ako schudnut a nestratit mliecko?Dakujem

meluela
27. sep 2014

@vladka82 hlavne pomaly, vela intenzivnej chôdze s kocikom, vyvazena strava, odolat sladkostiam

siska53
27. sep 2014

@vladka82 ako pisala meluela.
A hlavne-mas cas..9m.zmeny v tele kvoli tehiu,9m.ma telo cas,aby sa dalo do poriadku.
Pri synovi som bola na povodnej vahe do 9m.,bez diet a obmedzovani,pri dcere az po roku. Opat bez diet.lrn zrazu tie kila zmizli..podotykam,dojcili sme sa..

vladka82
autor
27. sep 2014

@meluela joooj to je ten problem sladkosti...ja aj cez den vydrzim,ale pride vecer a konec...daco sladke musi byt.A toho sa neviem zbavit aj ked tak velmi chcem.Pred tehotenstvom som sladke nemusela,ale pocas sa moje chute dajak zmenili.
🙂

aziburova
27. sep 2014

Tiez kojim a maly ma 2 mesiace. Zacala som obmedzovat sladke a hlavne na veceru uz len zeleninu. Cez den jem normalne len mensie porcie a 3 krat do tyzdna cvicim na orbitreku. Vaha ide pomaly dole na kojenie to nema vplyv. Takze treba jest vsetko ziadne diety a troska cvicenia tiez neuskodi. Takto osto som schudla aj pri prvom synovi.

siska53
27. sep 2014

@vladka82 a kolko toho sladkeho pojes? Lebo ja ci tehotna,ci netehotna,dojciaca ci nedojciaca,tak po ranajkach i obede sladke mat musim a vecer este med do caju.

vladka82
autor
27. sep 2014

@siska53 niekedy aj celu cokoladu tej sa neviem zbavit. 😲

dollynkaa
27. sep 2014

@vladka82 toto riesim aj ja. Som 6m po porode aj som zacala behavat ale mala mi potom odmietala mlieko.

dollynkaa
27. sep 2014

@siska53 no presne ako ja;)))

vladka82
autor
27. sep 2014

@dollynkaa toho sa bojim aj ja.Ja som behavala ale teraz sa bojim behat koli mliecku.Radsej s tym pockam.Ale som sa dnes pevne rozhodla ze budem jest iba do 6 a potom nic.Ked tak iba zeleninu.Necitim sa dobre ked mam 10 kg naviac.

siska53
27. sep 2014

@vladka82 aha. Tak to si ju radsej rozdel pocas celeho dna. Ja okrem.tehu mam zasadu -2platky a staci. Alebo niecondo velkosti mily ci horalky. Vzdy po 1ks x2,lebo ja ako som.pisala -po ranajkaxh a veceri..a neboj,babo bude coraz pohyblivejsie a aj ty budes musiet byt.🙂)
Mam dve deti,tak si to vies predstavit,kolko pohybu uz teraz mam.🙂

dollynkaa
27. sep 2014

@vladka82 presnee aj ja 10kg. To je hrozneee. Ale uz asi pockam kym dokojim. Nasilu odstavit malu nechcem ved je este malicka. Do dalsieho leta to musim dat dole urcite 😂👊

ammellia
28. sep 2014

zdravo sa stravovat a viac sa hybat sa predsa da aj popri dojceni. kym nebudete robit ziadne blaznive pokusy, budes v pohode ty aj babo.

vladka82
autor
28. sep 2014

@dollynkaa drzim palce aby ti to vyslo. Tak dnes som vydrzala pri Tv bez sladkeho,sice tu priatel vyjeda chipsi ale odolavam 🙂

dollynkaa
28. sep 2014

@vladka82 boze sak toto ze ti chlapi vecer jedia a ze nedaj si.moj vyvlece vecer pol chladnicky ku telke a samozrejme furt stihly je 😀

deina79
30. sep 2014

Jas so praveze kojenim chudla 🙂, nepotrebovala som ziadnu fyzicku aktivitu a jedla sm aj za 2dvoch.