Ako schudnúť posledné kg?
Ahojte baby,
chudnem od 1.1. a podarilo sa mi schudnúť 6 kg. Používam KT a cvičím 2x týždenne s trénerom vo fitku silový tréning, doma cvičím kardio, HIIT, pilates a yogu podľa youtubu. Snažím sa veľa piť a spať koľko sa dá, chcela by som však vedieť či nemáte nejaké tipy na tie posledné tvrdohlavé kg, myslela som si že za 5 mesiacov schudnem viac, nejde len o váhu ale mám aj vysoké % tuku a veľké spodné brucho a vnútorné stehná. Chcela by som teraz do septembra dať tvrdý režim (pôjdeme k moru), netuším však čo ešte mám zmeniť alebo pridať, už začínam byť demotivovaná a mám chuť sa na to vykašľať.
Jest menej kalorii ;)
Chodit skor spat a spat dostatocne dlho.
Hlavne vydržať, zázraky sa nedejú za noc (obrazne povedané) 😊
Sledujes si prijem kalorii? To je zaklad. 6kg schudnut nie je az tak malo. Predstav si, ze drzis v ruke vrecko s 6kg tuku. To vobec nie je malo. A celu tu masu a tarchu si spalila za 5 mesiacov.
Keď máš vysoké % tuku v tele a za 5 mesiacov si schudla len 6kíl, niečo je nesprávne nastavené. Buď nesprávny príjem, alebo nízky deficit. Ja chudnem kvôli sebe a mojej oslave okrúhlin a za 4 týždne mám dole 11kíl. Do cielovej váhy chýba už len 5, takže nejdem z nejakej morbídnej obezity. Ale ja idem bomby, na istotu. Nutri food plan + beh a cyklo dlhé trate (40-50km).
6 kg môže byť vidieť veľmi na oblečení aj si nabrala svalovú hmotu.Neriad sa váhou, ale tym či si môžes kúpiť o číslo, dve menšie veci.
Ja som schudla 8 a bolo to veľmi vidiet
6 kg je relativne malo ale moze byt aj vela … pretoze si Schudla mozno viac na tuku ale nabrala svaly, kt su tazsie. Skor ako o vahe je to o “forme”. Presne ako hovoria baby, najviac to vidiet na obleceni. Svaly su pevnejsie a natiahnes na ne nieco kde predtym ovisal tuk.
@firma2211 malo? Vidim, ze vies o chudnuti prd. 😅 Ja som trenerka. Chystam sa na sutaz. Momentalne som od januara na diete. Zmenila som konfekcnu velkost z M/L na S/XS a pribrala na vahe 2 kg
@mamamasama asi preto som napísala že niesom ODBORNÍK čítajte s porozumením prosim vás
Ja mám iný problém.
Mám 13 rokov
173cm
53-55kg
Viem ze to neni az tak vela ale necitim s pri tej vahe dobre. Cvičim kazdy den aj 2 krat-posilovacky na brucho nohy (cez youtube) a este take akoby lardio za 1min cca 15kalorii. Necvicim len ked mi mamka uz zakaze🙂 Jem zdravo váčsinou vegetarianske jedla meso len 2,3krat z rok.
Potrebujem dake rady vaha nejde dole z 53 som sa dostala na 55kg za 2 tyzdne cvicenia
Cvicim cca 2 roky.

Ahoj , 6 kg za takú dlhu dobu je podľa mňa malo ale zase ja neviem z akej váhy ideš to je dôležité ,a mozno aj preto že naberaš svaly keďže čítam že cvicis silovo. Ja v tom zase niesom až taký odborník chudnem sama iba s pomocou KT a mám beziaci pas 5 dni si dávam hodinu rýchlej chôdze a snažím sa nejesť po 17tej každý pondelok sa vážim a meriam a vždy mám dole aj cm aj kg