Ako schudnúť pred tehotenstvom?
Pekný večer prajem,chcela by som schudnúť aspoň 10kg .S manželom sa snažíme o bábätko už skoro dva roky , ale nedarí sa nám koly mne.Mám hormonálnu nerovnováhu, nepravidelný ms ,polypy na maternici. Na moju výšku vážim dosť nad normu a chcela by som čo to schudnúť možno to pomôže trocha a hlavne ak otehotniem nechcem byt jedna obrovská gula .Podotýkam ,že za snažím stravovať pomerne zdravo ,nič mastné, nič vysmazane,sladké len raz týždenne,čistá voda a minerálky .Ale kilá idú stále hore 😢Už som z toho zúfalá .
@vierocka888 ďakujem moja,len problém je v tom ,že fitko nepripadá do úvahy nakoľko nemôžem veľa cvičiť a hlavne nič ťažké zdvíhať inak začnem krvácať koly polypom :( Pred tým ako som to nevedela som občas do fitka zavítala a rozkrvacala sa.Dr.mi povedala,že mám veľmi jemné cievky na ktoré tie polypy tlačia a začnú praskať a krvácať .V auguste mám ísť na odstránenie tých polypov.A s tou stravou? No niečo na tom bude,len keď ja sa neviem donútiť jesť veľa a pravidelne.Pred 2 rokmi som držala dukanovu diétu a vtedy som to dala,len som v tom nebola sama ale s kamoškou sme sa podporovali .
@kofilka33 najviac aj tak schudnes stravou, takze treba upravit, a s tym ti zase pomoze uz spominany trener, a treneri vedia x roznych cvikov, nebudes musiet ani nic dvihat
take zakladne pravidlo stravovania je, ze doobeda mozes jest sacharidy, a poobede uz nie, teda take veci ako cestoviny, ryza, zemiaky, ovocie, jes len v ramci ranajok/desiaty a obeda, a na olovrant a veceru uz len maso, zelenina, syry, ryby, sunka, vajcia, tvaroh, acidko
Su to vyrobky z aloe vera konkretne c9 je devet dnovy detox idu dolu kila aj cm ak ta to zaujina napis mi na IP
Och rad je strasne vela, len pozor aby si si nejak neublizila. Skus mrknut tu http://www.chudnemzdravo.sk/ a hlavne ber vsetko s rezervou, mozno by si mala zajst radsej za nejakym odbornikom aby to islo lahsie a aby si mala istotu ze si neublizis.
Jedz hlavne zeleninu /ale nie veľa mrkvy, cvikly, celeru/, hlavne pór /ja si ho uvarím v troche vody a potom vymixujem, mám to ako polievku, k tomu rozmixujem čerstvé avokádo, brokolicu, šalát, skús pridať nejaké vitamíny zo skupiny B, tie pomáhajú spracovať telu potravu. Vraj denne by sa malo zjesť 400-500 g zeleniny a 100-200 gramov ovocia. Ty potrebuješ nielen schudnúť, ale hlavne si dať dokopy zdravie.

@kofilka33 ahoj moja 🙂 z vlastnej skusenosti odporucam zajst fo najblizsieho fitka, vybrat si trenera/trenerku a zacat makat. Mne vypracovala trenerka stravovaci plan, treningovy plan... a tym, ze som si za to zaplatila, ma to donutilo makat. A vysledky su skvele 😊 aj ja som si myslela ze sa dobre stravujem a pritom som jedla malo a preto som priberala! Drzim ti palce az ti to vyjde a az sa vam podari aj drobcek ❤