icon

Ako schudnúť pri poruche štítnej žľazy?

24. júl 2026

Ahojte .tie ktoré máte poruchu SZ.ako sa vám podarilo schudnúť?ja som už dosť zúfalá,Ide to veľmi ťažko.

anonym_dac5c1
24. júl 2026

kamoska schudla a ked mala stresy zas pribrala a ano, nevie zhodit spat.

stellarstar
24. júl 2026

Zhodila som teraz vicc ako 15 kg mám zníženú funkciu, počas perimenopauzi som pribrala 10 kg. Zmenila stravovanie a ráno si dávam shake kde je l carnitin a ďalšie latky kt pomáhajú chudnutiu

anonym_b80ef6
24. júl 2026

@anonym_autor silový tréning ale dlhodobo a pravidelne a počítam kalorie. Chudnúť som zacala cca po 4 mesiacoch.

anonym_d9b228
24. júl 2026

Mám zníženú funkciu ŠŽ, beriem Euhyrox 150.. po dvoch tehotenstvách som mala + 30 kg. Schudnúť sa mi podarilo jedine s Moujarom.. od 11/25 mám dole 35 kg.

supermuz
24. júl 2026

pojde to o trocha tazsie ako bez poruchy,to je jediny rozdiel.

rady na zaciatok

1.Ziadne sladke napoje,coly,dzusi,nikdy ani pohar
Uplne zbytocne kalorie

Pit cistu vodu,aspon 2 litre denne,zalozit si flasku doma aby si mala prehlad,kolko si vypila,ked zalozis 2 L.flasku je to

2.Nikdy ziadne sladkosti,slane pochutiny,vyhodit,darovat,odstranit z domu.
uplne zbytocne kalorie.

3.Pridat bielkoviny,urcite mas malo,kur.prsia,cottage,mozarella,ryby,mliecne vyrobky,strukoviny,jogurty grecke ...

Zeny odporucaju kaloricke tabulky,asi to zabera.
Ja ako muz ti mozem povedat ze sa nastav na roky zdravej stravy,zdraveho zivotneho stylu.Ako si dlho naberala,tak dlho budes chudnut.

Ak chces poradit,ako zacat cvicit,ci doma,ci vo fitku,viem poradit.
Z cvicenim pojde vsetko rychlejsie,ale nie je to podmienka chudnutia.

Takze mensie porcie,viac bielkovin,viac zeleniny,ziadne sladkosti,chipsy,ziadne sladke vody,dzusi.