Ako schudnúť rýchlo so stravou a liekmi?
Ahojte,je tu nejaká žienka,ktorá by mi vedela poradiť ,ako najrýchlejšie schudnúť? Áno všetko je to o strave pohybe atď toto viem . Ale či náhodou nepomôže niečo z lekárne napríklad forfemina slim alebo niečo podobné
Ďakujem za rady 😊
Blbé komentáre si nechajte pre seba .
z lekárne isto nie... skôr z obuvi - tenisky na behanie...
prajem veľa zdaru.
@crazy_cat_lady a kde si ten garsin kúpila ? 😊
ja som mala z lekarne lipoxal drink bola to dobra blbost bola som viac hladna.
@deti95060810 pozoooor si na tenkom lade. Aby si nedostala zdrb ze mas blby komentar a nenechala si si ho pre seba😂
@doominicka v lekarni, ale myslim, ze sa da aj objednat 🙂 a este som chcela doplnit k tomu garsinu - podporuje spalovanie tukov, ked sa hybes, cize nestaci si dat tabletku a cakat na zazrak,.. ale ako som spomenula, chudla som aj s nim, aj bez neho 🙂
@crazy_cat_lady
Toto myslíš ?
@doominicka stiahni si kalorické tabuľky, alebo ešte lepšie, zapoj sa do nejakej výzvy, fitshaker, fitlavia. Forfemina slim je dobra na odvodnenie, ja to beriem, lebo mi puchnu prsty rukách.
Ale neschudnes z toho.
@doominicka ano 🙂 ale treba sa aj hybat, klucom je pohyb, strava, aspon u mna to zabera :D obmedzit alkohol, sladke, sladke vody 🙂 a hybat sa a lepsie a pravidelne sa stravovat
Odborníci na chudnutie tvrdia, že nie je dobré meniť jedálniček a začať cvičiť v rovnakom čase. Najprv si uprav stravu a po takom mesiaci pridaj pohyb. Stráž si aj pitný režim a dostatočný príjem bielkovín, oboje zrýchľuje metabolizmus. Progres by si mala vnímať najprv v oblasti centimetrov, váha môže spočiatku stáť a klesať začne až po určitom čase.
otazka je teda ako schudnut pomocou stravy a pohybu alebo pomocou doplnkov z lekarne?
aj ked hocaky zazrak z lekarne pomoze tak pri ziadnej zmene co sa tyka pohybu alebo stravy ten vysledok nebude trvat - vsetko sa vrati naspat
cize treba celkovo zmenit zivotny styl - schudnut mozes aj 10kg ak budes drzat extremnu dietu ale pri vrateni sa do starych zlozvykov (navykov) sa vratia aj kilecka
@doominicka nic ti netreba, ja som za 5mes schudla 21kg
@taktotedanie paráda 👌 čo si robila ?
@doominicka cvicenie, kaloricke tabulky a prerusovany post 16/8
Islo to brutalne samo dole

ahoj, na chudnutie pomoze ako pises pohyb, strava atd.. ja som akurat tiez vo faze chudnutia :D maximalne, do coho by som isla ja, je doplnok stravy, ktory ti napriklad zrychli metabolizmus a podpori rychlejsie spalovanie tukov. ja som kedysi takto mala garsin a chudla som, ale chudla som potom aj ked som ho prestala uzivat, cize.. :D