Ako schudnúť z brucha za tri týždne?

13. máj 2025

Baby prosím vás, mám 160 cm a 62 kg... postava celkom ok, nohy, ruky fajn, aj zadok v poho – ALE brucho mi furt trčí 😩
O tri týždne idem na svadbu (nie moja 😅) a mám šaty čo mi brucho trochu zvýrazňuju. Chcem to nejak sfuknut, aspon nech to neni take napuchnuté.

Máte nejake tipy čo zaberá? Niečo čo fakt pomohlo vám?
Pijem vela vody, snažim sa nejest večer, ale zatial nič moc efekt. Nechcem dietu
Pomohlo vám niečo – čaje, cviky, sťahovačky? 🙈 Fakt už stresujem, nechcem vyzerat ako tehotna 😅

sense
13. máj 2025

Veľa vody, malo soli, obmedziť sacharidy

guudy
13. máj 2025

Daj si stahovacie spodne pradlo

majamat
13. máj 2025

ty nepotrebujes schudnut, ale vyformovat.
dieta je vhodna, aj ked vyslovene nemusi byt extremne redukcna,s kor odlahcujuca, aby sa ti brucho mco neplnilo a aby sa ti nezadrziavali tekutiny. cize lahsia strava, dobre stravitelna, co ta nenaduva, dostatok vlakniny.

a cviky na brucho. no ak mas vyslovene len brucho vacsie, mozes mat aj diastazu, na ktoru sa nemozu svicit bezne sviky na brucho. pozri na nete

majamat
13. máj 2025

a ano,s tahujuce pradlo je fajn. celkom dobre je stahujuce body.

oriesocek
13. máj 2025

daj si espumisan - je dobrý na tieto naduvania, berie sa preventivne pred vysetreniami 🙂 ale inak viac vody..

lapersefona
13. máj 2025

Uz dnes vylúčiť pecivo a lepok a hned sa ti aj sfuci brucho

sonula
13. máj 2025

strojova lymfodrenaz napriklad, mne vyformovala postavu

ladygina
13. máj 2025

@guudy Tak toto asi problem uplne nevyriesi, ale tak ano, je to moznost. 😀

majamat
13. máj 2025

@ladygina tak ale 3t su pomerne kratke obdobie. svalstvo sa meni postupne a chvilu to trva.

julish
13. máj 2025

Pilates, kazdy den. Vywleeok bude

lucia13022023
13. máj 2025

Sťahovacie prádlo.
A teda zisti co ta nafukuje, u mňa to boli slané veci a veľa sacharidov.

lubkovaandrejka
13. máj 2025

Pocvic si chloe ting 2 weeks shred :D

domiklik
13. máj 2025

Cvičenie je fajn ale práve brucho sa robí v kuchyni.

kacena4
13. máj 2025

co takto zmenit oblečenie, aby ti nezvyraznovalo brucho? za 3 tyzdne necakaj zázraky

margotka17
14. máj 2025

No na tak rýchlo by som na tvojom mieste kúpila sťahovacie bodyčko. To čo trčí krásne stiahne a vyformuje postavu. Možno sa ti tak cca pol kilecka až kilo podarí schudnúť, ale na to by som sa nespoliehala. Takže kúp body, vyskúšaj so satami a určite budes spokojná 👍.

zuzubb007
14. máj 2025

Za tri týždne s tým nespravis nič, to je strašne krátka doba a y brucho splaslo, to trvá mesiace a mega cvičenie, takže ti ostáva nejaké sťahovacie spodné prádlo kúpiť kvalitné!!! Alebo vymeniť šaty

majamat
14. máj 2025

pozor, aj bielkoviny mozu nafukovat. bielkoviny sa akosi zacapi povazovat za svate a urcite su pre nas dolezite, ale nie je vsetko zlato, co sa blisti.

bielkoviny sposobuju narusenie crevnej mikrobioty ( teda ak ich je vela ), su ludia, ktori mozu mat mensie mnozstvo traviacich stiav, rpiapdne kyselina v zaludku moze byt malo kysla alebo jej je mensie mnozstvo, tym padom sa neaktivizuje dostatok enzymov na travenie bielkkovin, pricom travenie bielkovin je najnarocnejsie. a to moze sposobovat zapchu, plynnatost.
a posledna vec, pri traveni bielkovin vznika najviac odpadpvych latok,cize sa pretazuje aj pecen. tedaiba z velkeho mnozstva, ale teda tu vidno, ze to netreba s bielkovinami uplne prehanat. halvne nei pred akciou. vsetko s mierou.