Baby prosím vás, mám 160 cm a 62 kg... postava celkom ok, nohy, ruky fajn, aj zadok v poho – ALE brucho mi furt trčí 😩
O tri týždne idem na svadbu (nie moja 😅) a mám šaty čo mi brucho trochu zvýrazňuju. Chcem to nejak sfuknut, aspon nech to neni take napuchnuté.
Máte nejake tipy čo zaberá? Niečo čo fakt pomohlo vám?
Pijem vela vody, snažim sa nejest večer, ale zatial nič moc efekt. Nechcem dietu
Pomohlo vám niečo – čaje, cviky, sťahovačky? 🙈 Fakt už stresujem, nechcem vyzerat ako tehotna 😅
Daj si stahovacie spodne pradlo
ty nepotrebujes schudnut, ale vyformovat.
dieta je vhodna, aj ked vyslovene nemusi byt extremne redukcna,s kor odlahcujuca, aby sa ti brucho mco neplnilo a aby sa ti nezadrziavali tekutiny. cize lahsia strava, dobre stravitelna, co ta nenaduva, dostatok vlakniny.
a cviky na brucho. no ak mas vyslovene len brucho vacsie, mozes mat aj diastazu, na ktoru sa nemozu svicit bezne sviky na brucho. pozri na nete
a ano,s tahujuce pradlo je fajn. celkom dobre je stahujuce body.
daj si espumisan - je dobrý na tieto naduvania, berie sa preventivne pred vysetreniami 🙂 ale inak viac vody..
ja mam nieco taketo https://www.elegant.sk/stahovacie-body-vincenta...
Uz dnes vylúčiť pecivo a lepok a hned sa ti aj sfuci brucho
strojova lymfodrenaz napriklad, mne vyformovala postavu
Pilates, kazdy den. Vywleeok bude
Sťahovacie prádlo.
A teda zisti co ta nafukuje, u mňa to boli slané veci a veľa sacharidov.
Pocvic si chloe ting 2 weeks shred :D
Cvičenie je fajn ale práve brucho sa robí v kuchyni.
co takto zmenit oblečenie, aby ti nezvyraznovalo brucho? za 3 tyzdne necakaj zázraky
No na tak rýchlo by som na tvojom mieste kúpila sťahovacie bodyčko. To čo trčí krásne stiahne a vyformuje postavu. Možno sa ti tak cca pol kilecka až kilo podarí schudnúť, ale na to by som sa nespoliehala. Takže kúp body, vyskúšaj so satami a určite budes spokojná 👍.
Za tri týždne s tým nespravis nič, to je strašne krátka doba a y brucho splaslo, to trvá mesiace a mega cvičenie, takže ti ostáva nejaké sťahovacie spodné prádlo kúpiť kvalitné!!! Alebo vymeniť šaty
pozor, aj bielkoviny mozu nafukovat. bielkoviny sa akosi zacapi povazovat za svate a urcite su pre nas dolezite, ale nie je vsetko zlato, co sa blisti.
bielkoviny sposobuju narusenie crevnej mikrobioty ( teda ak ich je vela ), su ludia, ktori mozu mat mensie mnozstvo traviacich stiav, rpiapdne kyselina v zaludku moze byt malo kysla alebo jej je mensie mnozstvo, tym padom sa neaktivizuje dostatok enzymov na travenie bielkkovin, pricom travenie bielkovin je najnarocnejsie. a to moze sposobovat zapchu, plynnatost.
a posledna vec, pri traveni bielkovin vznika najviac odpadpvych latok,cize sa pretazuje aj pecen. tedaiba z velkeho mnozstva, ale teda tu vidno, ze to netreba s bielkovinami uplne prehanat. halvne nei pred akciou. vsetko s mierou.
Veľa vody, malo soli, obmedziť sacharidy