Ako schudnúť zo spodného brucha?
Tipy?
preco niekto nedokaze napisat celu vetu? "Ahojte, chcela by som schudnut zo spodneho brucha.. Mate nejake tipy? Dakujem. " Moja odpoved - cvicenie, strava, pohyb. Iba z jednej casti tela sa neda schudnut.
Žiaľ neexistuje chudnutie len z jednej oblasti tela, ale dá sa zamerať na cviky, tým spevňejú svaly v problémovej zóne. Na youtube máš kopec videí s cvikmi na kazdu cast tela, ktora ti napadne. A kazdy profesional ti povie, ze ploche brucho sa tvori v kuchyni- stravou.
Brucho sa robi v kuchyni, zvysok tela v posilke. 🤷♀️
Ja som počula (ci je to pravda neviem) že tuk na bruchu je z veľkej časti zo sladkého. Vylúčila som sladkosti od 1.1 a teraz uvidím
(samozrejme ze okrem toho športujem a inak sa stravujem veľmi zdravo - ale brucho nie a nie ísť dole, tak uvidím, či to pomôže)
brucho je väčšinou o strave, to ti každý povie, kto tomu rozumie. 🙂 plus cvičenie, ale keď nedodržiavaš dobre stravu, tak ani to niekedy nepomôže.
@nikpa sacharidy nie sú len sladkosti a cukor v káve, ale aj chlieb, ryža, cestoviny, zemiaky, ovsené vločky, aj takmer všetko ovocie a niektoré druhy zeleniny. Viem o čom hovorím, stravujem sa nízkosacharidovo už vyše roka a pás mám veru 63cm🙂😉👌 takže brucho sa robí v kuchyni, ako to tu už bolo spomenuté.
@littlefiona áno, áno toto viem aj ja, máš pravdu. Ja nie som tučná, mám 170cm a 60kg po 2 deťoch len proste to brucho je moja slabá stránka. V podstate som so sebou spokojná, len som chcela obmedziť to jedenie sladkostí a v mojom prípade toho bolo v istom období ozaj veľa a denne a nie je to ani zdravé. Tak by som čakala, ze to na tom bruchu aj trochu uvidím. Ale to by zrejme chcelo viac, to čo ty píšeš.

Cvičenie, liposukcia