icon

Ako schudnúť zo spodného brucha?

13. jan 2022

Tipy?

snezienkaaa82
13. jan 2022

Cvičenie, liposukcia

mirage
13. jan 2022

preco niekto nedokaze napisat celu vetu? "Ahojte, chcela by som schudnut zo spodneho brucha.. Mate nejake tipy? Dakujem. " Moja odpoved - cvicenie, strava, pohyb. Iba z jednej casti tela sa neda schudnut.

alanko20
13. jan 2022

Žiaľ neexistuje chudnutie len z jednej oblasti tela, ale dá sa zamerať na cviky, tým spevňejú svaly v problémovej zóne. Na youtube máš kopec videí s cvikmi na kazdu cast tela, ktora ti napadne. A kazdy profesional ti povie, ze ploche brucho sa tvori v kuchyni- stravou.

kosicanka1
13. jan 2022

Brucho sa robi v kuchyni, zvysok tela v posilke. 🤷‍♀️

juliasb
13. jan 2022

Ja som počula (ci je to pravda neviem) že tuk na bruchu je z veľkej časti zo sladkého. Vylúčila som sladkosti od 1.1 a teraz uvidím
(samozrejme ze okrem toho športujem a inak sa stravujem veľmi zdravo - ale brucho nie a nie ísť dole, tak uvidím, či to pomôže)

nikpa
13. jan 2022

@juliasb mne sa to nepodarilo ani vylúčenim sladkého, ani len cukor do kávy som si nedávala. Predtým som bola schopná zožrať veľkú milku sama na posedenie
a to každý deň. Ale naozaj aj keď som s tým sekla, brucho mi zostalo.

sima338
13. jan 2022

brucho je väčšinou o strave, to ti každý povie, kto tomu rozumie. 🙂 plus cvičenie, ale keď nedodržiavaš dobre stravu, tak ani to niekedy nepomôže.

littlefiona
13. jan 2022

@nikpa sacharidy nie sú len sladkosti a cukor v káve, ale aj chlieb, ryža, cestoviny, zemiaky, ovsené vločky, aj takmer všetko ovocie a niektoré druhy zeleniny. Viem o čom hovorím, stravujem sa nízkosacharidovo už vyše roka a pás mám veru 63cm🙂😉👌 takže brucho sa robí v kuchyni, ako to tu už bolo spomenuté.

nikpa
13. jan 2022

@littlefiona áno, áno toto viem aj ja, máš pravdu. Ja nie som tučná, mám 170cm a 60kg po 2 deťoch len proste to brucho je moja slabá stránka. V podstate som so sebou spokojná, len som chcela obmedziť to jedenie sladkostí a v mojom prípade toho bolo v istom období ozaj veľa a denne a nie je to ani zdravé. Tak by som čakala, ze to na tom bruchu aj trochu uvidím. Ale to by zrejme chcelo viac, to čo ty píšeš.

natalia0902
Odpoveď bola odstránená
zoobaby
Odpoveď bola odstránená