icon

Ako si udržať motiváciu pri chudnutí?

25. mar 2026

Vzdy len chudnem. Cely zivot riesim len to, aku mam postavu. Vzdy mam pocit, ze som neskutocne tucna a kazdy si to o mne sepka. Tato predstava prameni v detstve, navyse moja mama vzdy okomentuje kto ako vyzera, tak si myslim, ze to riesi kazdy. Moja svokra to iste. Od zaciatku mi davala najavo aka som tucna - v tom case som mala 167cm a 55kg. Teraz som po porode 2r, mam 74kg a ani si nechcem predstavit, co o mne hovoria. Pred tehotenstvom som pocas VS pribrala na 70, pred porodom som mala takmer 90. Po roku a pol som schudla na 69. No potom prisli zdravotne problemy s chrbticou, stresy a ja som sa opat vypapkala na 75. Teraz mam 74. Kazdy tyzden sa namotivujem, ze idem do toho, no vydrzi mi to par dni, pride predo mna kolac/cokolada alebo navsteva a opat som v tom zacarovanom kruhu. Vkuse som v strese a potom to po nociach zajedam. Minule som zozrala 180g cokoladu vecer. Kondicku mam v prdeli, ked mam cvicit tak skapinam. Uz ani tych 10k krokov nemam, odkedy syn nie je v kociku. Je to cele na nervy. Ako si motivaciu udrzat a nepolavit? U mna je problem, ze si dam jeden den napr. kolacik na navsteve a potom mam pocit, ze uz je to jedno a prezieram sa cely tyzden. A ked sa postavim na vahu a nevidim po tyzdni ziadnu zmenu, tak sa uplne opustim.

Strana
z2
anonym_cb4215
25. mar 2026
@nikoletta1712

@anonym_cb4215 Ja nie som chlap🙂

@nikoletta1712 To je dobre potom. Ze nie si urazliva.

nikoletta1712
25. mar 2026
@anonym_cb4215

@nikoletta1712 To je dobre potom. Ze nie si urazliva.

@anonym_cb4215 To už by som musela byť na tom ako zle, aby som sa urazila na nejakú ženu z diskusného fóra len preto, že máme rozdielne názory na ženskú postavu…🙂

Strana
z2