icon

Ako spevniť vnútorné stehná aj bez strojov?

26. mar 2026

Baby viete mi poriadok ako spevniť vnútorne stehna? V posilňovni stroj na addukcie nemáme..

anonym_894bc6
26. mar 2026

@anonym_autor

https://www.youtube.com/watch?v=jaNl0l595Dw

Odskúšané, už po pár týždňoch som cítila rozdiel 🙂

ciama
26. mar 2026
@anonym_894bc6

@anonym_autor

@anonym_894bc6 dakujeme, vyskusaj aj ja lebo tie moje vnutorne stehna, to je tiez jedna velka katastrofa

anonym_894bc6
26. mar 2026
@ciama

@anonym_894bc6 dakujeme, vyskusaj aj ja lebo tie moje vnutorne stehna, to je tiez jedna velka katastrofa

@ciama tiež som mala pocit trasúcej sa huspeniny v týchto partiách. Cviky som mala nadstavené ako každodennú rutinu prvé 2 mesiace, teraz stačí 2-3krát v týždni

kiki68
26. mar 2026
@anonym_894bc6

@anonym_autor

@anonym_894bc6 k tomuto pridat gumy a je uspech zaruceny

anonym_894bc6
26. mar 2026
@kiki68

@anonym_894bc6 k tomuto pridat gumy a je uspech zaruceny

@kiki68 👍 alebo závažie.

kiki68
26. mar 2026
@anonym_894bc6

@kiki68 👍 alebo závažie.

@anonym_894bc6 tam je lepsia guma, nakolko to zavazie je tazke umiestnit, aspon ja to roky cvicim s gumami, kludne dve gumy na tie abdukcie. Cvicim aj tazsie vahy, ale nie na tieto typy cvikov. Tie gumy su velmi prakticke, vezmes to vsade so sebou a dokazes s tym pomerne vela carovat. Zavazie je dobre na cokolvek, kde to clovek vie pekne polozit na seba, alebo lapnut do ruky. Ako cokolvek s tym clovek spravi je ucinne.

anonym_894bc6
26. mar 2026
@kiki68

@anonym_894bc6 tam je lepsia guma, nakolko to zavazie je tazke umiestnit, aspon ja to roky cvicim s gumami, kludne dve gumy na tie abdukcie. Cvicim aj tazsie vahy, ale nie na tieto typy cvikov. Tie gumy su velmi prakticke, vezmes to vsade so sebou a dokazes s tym pomerne vela carovat. Zavazie je dobre na cokolvek, kde to clovek vie pekne polozit na seba, alebo lapnut do ruky. Ako cokolvek s tym clovek spravi je ucinne.

@kiki68 myslela som závažia na ruky a nohy so suchým zipsom, máš pravdu tie gumy sú výborné na tieto cviky, alebo obe pomôcky naraz bude úžasný výsledok 🙂

kiki68
26. mar 2026
@anonym_894bc6

@kiki68 myslela som závažia na ruky a nohy so suchým zipsom, máš pravdu tie gumy sú výborné na tieto cviky, alebo obe pomôcky naraz bude úžasný výsledok 🙂

@anonym_894bc6 da sa aj tak, tieto na ruky a nohy nie su zle, mam ich doma, ale strasne malo ich pouzivam.