icon

Ako správne nastaviť kalorické tabuľky?

8. máj 2026

Ahojte,začala som si zapisovať kalorické tabuľky,ale neviem ako si to mám nadstavit,mám nadstavené 1900(čo mi príde aj tak veľa) a veľa sacharidov )211g) chát gpt mi vypočítal 2400kcal čo je tiež extrém😀😀je ešte nejaká tabuľka kde si to viem presne podľa váhy výšky vypočítať? Alebo tých 1900 mi stačí? No príde mi to že mám prijať veľa sacharidov tak neviem

anonym_2e4663
8. máj 2026

@anonym_autor hej, hej, 1900 je veľa ... a pribrala si zo vzduchu pravda?
Nič jednoduchšie (a primitívnejšie) ako zadať 5 údajov do KT nie je

anonym_879256
8. máj 2026

*nastaviť
Kolko merias, vazis, kolko cvicis?
Pozri michaljoseftoth kalkulacku

autor
8. máj 2026
@anonym_2e4663

@anonym_autor hej, hej, 1900 je veľa ... a pribrala si zo vzduchu pravda?
Nič jednoduchšie (a primitívnejšie) ako zadať 5 údajov do KT nie je

@anonym_2e4663 ty čo si nepríjemná/neprijemny😭🤣🤦🏻‍♀️normalne slm sa spýtala,načo odpovedas keď nemáš čo?

anonym_e6509e
8. máj 2026

no zalezi, aky mas ciel? schudnut? ci pribrat? aku mas vysku a vahu? vek?

anonym_2e4663
8. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_2e4663 ty čo si nepríjemná/neprijemny😭🤣🤦🏻‍♀️normalne slm sa spýtala,načo odpovedas keď nemáš čo?

@anonym_autor aby si sa tak hlúpo čudovala ... ešte si ani týždeň KT nezapisovala a už vykrikuješ že to je veľa kcal a sacharidov.. Na základe čoho?

barka1
8. máj 2026

Kalorické tabulky nastav správne (ciel, aktivitu, rozmery, %tuku) a všetko ti vypocitaju samé. Vypni zohladnenie aktivit, nechaj si paušál.
No a potom musíš všetko presne vážit, zapisovat, tvorit "moje jedlo".

anonym_0aeec3
8. máj 2026

@anonym_autor kto viac vazi musi mat aj “vacsi prijem”…nemozes mat hned brutalny kaloricky deficit lebo to nie je udrzatelne ani zdrave chudnutie. Takze presne ako ti napisali..zalezi aku mas vahu, vysku, ake aktivity vykonavas cez tyzden….

mamulienka0
9. máj 2026

Napíš mi do správy poradím ti 😉