icon

Ako ste schudli?

karinka998
4. feb 2015

Pekný deň mamičky...Tak som pevne rozhodnutá zmeniť svoje telo...velmi dobre viem že doležita je zdrava strava a pohyb...potrebovala by som teda rady skusenosti ako sa to podarilo vam co ste jedli a ako cvičili...hlavne by ma zaujimalo či ako sa hovorí je dobré vynechať pečivo lenže s čím ho možem nahradiť?alebo čo je vhodne zjest na ranajky..aj čo sa týka vod ..minerlka mi nerobi dobre tak čo piť...som na MD možnosť do posilky chodiť nemam takže čo by ste mi poradili niečo na doma nejake cviky a kedy je najlepšie cviciť a ako často...za každú odpoved velmi pekne dakujem

Strana
z2
juliankaaa1995
29. apr 2020

@simsalabim Prerusovane hladovanie je z dlhodobeho hladiska pre telo "zvyknute" na dnesnu dobu nie prave najzdravsia alternativa, v tom suhlasim s diskutujucimi. Odporucam, ak uz chce niekto dietovat, volit aspon nieco s rozumom, logiku davaj nizkosacharidove diety (napr. prodietix.sk), clovek pri nich nema ziadne dni bez jedla, akurat to ma svoj system, na ktory si mus kazdy zvyknut.

simsalabim
29. apr 2020

@juliankaaa1995 pisala som to pred 6 rokmi... stravujem sa takto uz dlhu dobu. Mne to vyhovuje, stravuje sa tak aj manzel. Post ma svoje opodstatnenie aj zo zdravotneho hladiska (napr. Dr. Michael Mosley, ak ta to zaujima, a ak ideme dalej do historie, post sa pouziva tisicrocia). Moja mama mala post ako sucast zivota cele desatrocia (jeden den v tyzdni uplne bez jedla, raz rocne aj ako sucast ocistnych technik - venovala sa joge). Dieta 5:2 ta ani v postne dni nenechava bez jedla. Samozrejme, existuje mnozstvo nazorov na "spravne stravovanie", v podstate kazdemu vyhovuje nieco ine.

Strana
z2