Ako to je s kojením a chudnutím?
ako je to vlastne pri kojení chudne sa alebo schudnete až prestanete kojit.Čomám vlastne robiť aby som mala pôvodnú postavu,
Keď som otehotnela pribrala som 25 kíl a to som bola skôr naliata vodou začala som kojit a do pol roka boli tie kilá preč tak isto moje dve susedky pribrate naliate vodou a po pôrode kilá fuč takže áno ak budeš dojčiť svoje dieťa tak určite schudneš s tým cvičením opatrne aby ťa neofuklo spotená som bola vonku a dva krát som dostala zápal prsníka je to nepríjemná bolesť prajem veľa šťastia
@clementisa tak na to by som sa tak jednoznacne nespoliehala - ze kojenim schudne. lebo pravidlo to nie je. aj ja som tomu hlupo uverila, hlad, chut na sladke - ved to pojde dolu. po sekcii som ani nemohla cvicit nejak skoro.
pribrala som este viac nez pocas tehotenstva. schudla som az ked som prestala kojit a radikalne upravila stravu a zaradila cvicenie. ziadne chudnutie kojenim sa u mna nekonalo

@sova33 ja kojim uz skoro rok,po porode som schudla 6kg a odvtedy ani gram.. 🥺 navyse teraz po druhom porode mi nabehla menstruacia asi v 5tich mesiacoch malej.. takze nechapem.. 😢a ja teda nie som moc cviciaci tip..🙈 a diety.. podla mna vsetko je potom jojo efekt a este horsie.. 😞 som z toho na nervy.. vobec nechudnem,akoze mame silnu stravu-vselijake bociky a oskvarky.. nezjem toho vela ,ale tak salat to nie je.. 😞 a este aj kozu mam taku ako keby ochabnutu..hlavne na chrbte ma tie zahyby hrozne stvu a moje sebavedomie prudko klesa k nule.. 😔