icon

Ako začať chudnúť?

27. aug 2025

Ahojte ako ste začali chudnúť? Aké boli také vaše prvé kroky k chudnútiu. Mám 166cm a 88 kg chcela by som sa dostať na váhu aspoň 70/65kg. Koľko kíl ste najviac schudli a čo najviac pomohlo?

miselka257
27. aug 2025

@anonym_autor Ahoj, ja by som začala na tvojom mieste chodiť do posilky a zaplatila si trénera. 😁 mne skákala váha hore dole kým som si nezaplatila trénerku, som maximálne spokojná a tak isto som upravila stravu a zistila som, že jem málo a pritom váha bola raz hore, raz dole. 😏 strava je gro a posilka k tomu len doplnok na vybudovanie svalstva. 😀

sisska96
27. aug 2025

Prestala som žrať blbosti

autor
27. aug 2025
@miselka257

@anonym_autor Ahoj, ja by som začala na tvojom mieste chodiť do posilky a zaplatila si trénera. 😁 mne skákala váha hore dole kým som si nezaplatila trénerku, som maximálne spokojná a tak isto som upravila stravu a zistila som, že jem málo a pritom váha bola raz hore, raz dole. 😏 strava je gro a posilka k tomu len doplnok na vybudovanie svalstva. 😀

@miselka257 ďakujem krásne za radu ❤️

miselka257
27. aug 2025
@anonym_autor

@miselka257 ďakujem krásne za radu ❤️

@anonym_autor zamálo 🙂 určite je lepší tréning v posilke pod dohľadom ako začať robiť iba kardio, čo som urobila ja a akosi mi všetko ochablo, síce som schudla, ale vyzeralo to strašne 😂 priateľ sa smial, že nemám zadok 😏😂 a ja som sa smiala s ním, lebo som ho nevedela nájsť ani ja 😂😂😂

elenajezova
27. aug 2025

Ja som pri 168 cm išla z váhy 70 kg na 54 kg za 5 mesiacov a držím si ju doteraz. Už sú to tri roky. Áno, posilovňa so zaplateným trénerom aspoň na mesiac. A úprava stravy v zmysle zrušiť vyzobkavanie blbostí medzi jedlami...🤣

autumn1
27. aug 2025

Zo 72 na 53 pomohol pohyb a zdrava starava a hlavne neprezierat sa. A nekupujem domov velke zasoby len to co sa zje - doslova jeden den dam si viac dalsi den mam menej. Dlhe roky som mala problemy so zachvatovym prejedanim a toto ako jedine mi pomohlo a drzi mi vahu.

poly1
28. aug 2025

Odporúčam knihu Antonie Macingovej Najedzte sa do stihlosti

nelka93
28. aug 2025

Povedala som si ze idem schudnúť a vyradila som sladkosti a sytene nápoje. Schudla som 25 kíl a držím si váhu. Ja som aj cvičila, cize to išlo celkom lahko. Vo fitku som nikdy nebola, lebo neznášam pozornosť a nedokážem cvičiť, ked je v miestnosti niekto okrem mňa.

jannali
30. aug 2025
@nelka93

Povedala som si ze idem schudnúť a vyradila som sladkosti a sytene nápoje. Schudla som 25 kíl a držím si váhu. Ja som aj cvičila, cize to išlo celkom lahko. Vo fitku som nikdy nebola, lebo neznášam pozornosť a nedokážem cvičiť, ked je v miestnosti niekto okrem mňa.

@nelka93 čiže si cvičila nejako doma? Podľa videí?

pipimonterova
30. aug 2025

@anonym_autor neveceraj🙂