Ako začať chudnúť počas dojčenia?

bozenamagyarova
27. apr 2023

Chcela by som sa opitat ako
By som mohla začat Chudnut Počas dojčenia
Mam 2 mesačnu dcerku ktora je len dojčena
A moja vàha stàle stupa
Ako by som mohla reštartovat Chudnutie ?

nique
28. apr 2023

Pri prvom synovi som nemusela robiť nič, chudla som dojčením, spolu za 2r -12kg, pri dcére to nefungovalo, robila som všetko rovnako a schudla som len -4kg za 2r. Chudnut som reálne začala až po ukončení dojčenia.
Podľa mňa máš ešte čas. Ak nemáš veľmi vysokú nadváhu, daj si ešte pauzu. Nechaj telo oddýchnuť. Na chudnutie máš celý život.

alexandra383
28. apr 2023

@bozenamagyarova ja som po prvej dcere zacala chudnut az ked som dokojila v 10 mesiacoch.. teraz som necele tri mesiace po porode druhej dcery, kojim castejsie ako prvu. A priberam. Nejem viac ako bezne. Tiez som z toho frustrovana. Aj cvicim. Diety drzat nechcem prehnane.

tanicka907
29. apr 2023

ja mam to iste. 10 dni po porode som bola na povodnej vahe a teraz som dva mesiace po porode a plus 4kg. Dcerka je plne dojcena, uvedomujem si, ze jem trosku viac, ale kazdy den prejdem cca 15km a vaha stale stupa...

denkabemommy
30. apr 2023

@bozenamagyarova no treba jesť pravidelne a zdravo (nie, zdravo nie je žiť na zelenine ale naozaj zdravo jesť všetko), pridať pohyb. Keď sa budeš pohybovať v normálnych kcal, tak o mlieko neprídeš, ak začneš cvičiť, mlieko chuť nemení. Dojčenie nie je nijak obmedzujúce 🙂.