Ako začať cvičiť vo fitku, keď chcem trochu schudnúť?
Idem 1-krat do fitka.
Chcem trosku schudnut-cca 4-5 kg a spevniť zafok+stehná.. co,ako cvičiť?Co mi odporúčate?
@anonym_autor ja do fitka nechodím, tí spotený ľudia mi zapáchajú a najviac baktérií je vo fitku (je tam aj dosť zlá hygiena). Radšej chodím do prírody na dlhé 11 aj viac km prechádzky. Ináč chôdza po schodoch je dobrá na zadok a stehná.
@anonym_autor ja do fitka nechodím, tí spotený ľudia mi zapáchajú a najviac baktérií je vo fitku (je tam aj dosť zlá hygiena). Radšej chodím do prírody na dlhé 11 aj viac km prechádzky. Ináč chôdza po schodoch je dobrá na zadok a stehná.
@anonym_ab2396 ako to vies, ked do fitka nechodis?🤔
@anonym_autor Ahoj, ak si odhodlana ist do fitka, tak ako bolo uz vyssie napisane, na zaciatok by bolo fajn s trenerom. Avsak u nas vo fitku je to celkom fajn v tom,ze ked pride zaciatocnik, ktory nechce trenera, tak napriek tomu treneri co su tam poradia takymto ludom napr. ako najefektivnejsie na kardio strojoch (+ ukazu ako si nastavovat rychlosti a sklony) a taktiez upozornia takeho cloveka ako dychat pri silovych strojoch, cinkach a aby drzali telo spravne. Len nie v kazdom fitku toto treneri z dobrej vole robia, ak si klient nezaplati. Len teda tam kde chodim, je to skor take "mensie" fitko nez byvaju tie obrovske v centrach, take komornejsie a poväcsine sa tam pozname a je tam dobra nalada. Ale ak ides do takeho,kde ti moc nejako neporadia bez zaplatenia, tak radsej zacni s trenerom a ked sa naucis pri nom co a ako, tak dalsie treningy co platit nebudes uz budes vediet🙂
@anonym_ab2396 ako to vies, ked do fitka nechodis?🤔
@anonym_e7f2fb viem niečo o tom... Preto tam radšej nechodím.
@anonym_autor ked ides prvykrat,mozno skus radsej nejake skupinove cvicenie. Napriklad kruhovy trening. Take mate vo fitku?
@anonym_ab2396 moc očividne nevieš. Tam je to skôr súboj vôní, než pachu. Nie sme v minulom storočí.
@anonym_ab2396 co nieco o tom vies? Ved napis viac a pouc ostatnych, takto to vyzera ze viem ale nepoviem.
@anonym_ab2396 Hej, z prechádzok a schodov miesto výťahu vyformuje zadok 😅🤦🏻♀️
@anonym_ab2396 co nieco o tom vies? Ved napis viac a pouc ostatnych, takto to vyzera ze viem ale nepoviem.
@anonym_e7f2fb https://hashtag.zoznam.sk/fitko-hygiena-bakterie/ Viem aj viacej, ale nechce sa mi tu robiť o tom prednášku...
@anonym_autor poradím ti, behaj do kopca 🙂 schudnes a zároveň spevnis stehná a zadok..rýchle a zaručene 😀 a odskúšané 💪
@anonym_e7f2fb https://hashtag.zoznam.sk/fitko-hygiena-bakterie/ Viem aj viacej, ale nechce sa mi tu robiť o tom prednášku...
@miriam3334 ale ved bacile a bakterie mas vsade kde je vela ludi. To mozeme najst clanky o hygiene mhd, vlakov, verejnych toaliet, obchodnych domov...
Uvedomeli pouzivatelia fitiek maju k dispozicii dezinfekciu a stroje a cinky si dezinfikuju
Na youtube je hafo videi, ako ktory sval cvicit. Trochu nastudovat cvicenie. Vo fitku staci, ked sa pozries, ako niekto iny (co vyzera ako pokrocily) na stroji cvicil a ides.
@anonym_autor Záleží jak dlho a koľko.Niekedy stačí si kúpiť gumy na cvičenie a robiť cviky doma.Zadok stehná chudnutie.Kombinacie beh chôdza bicykel striedať.Ja čo mám doma a cvičím na tom tak veslovaci trenažér napríklad.Komplet nohy zadok všetko celé telo.Plus behávam a ešte walking to je všetko.To čo dokážem robiť stále celý rok niekoľko rokov.V minulosti som robil cestnú cyklistiku musel som skončiť zo.Pre žení nohy zadok tiež bicykel top.Ale nedá sa robiť stále možno zvoliť na doma spiningovy bicykel alebo chodiť na skupinový.Je to podľa mňa efektívnejšie a lepšie ako fitko.
@anonym_autor
základ je cvičiť celé telo. sprav si plán cvikov na určité partie a obmieňaj.
@anonym_ab2396
chce ísť do fitka, pôjde do fitka. tak ako my ostatné. ty sa choď prechádzať 🙏
@anonym_autor Záleží jak dlho a koľko.Niekedy stačí si kúpiť gumy na cvičenie a robiť cviky doma.Zadok stehná chudnutie.Kombinacie beh chôdza bicykel striedať.Ja čo mám doma a cvičím na tom tak veslovaci trenažér napríklad.Komplet nohy zadok všetko celé telo.Plus behávam a ešte walking to je všetko.To čo dokážem robiť stále celý rok niekoľko rokov.V minulosti som robil cestnú cyklistiku musel som skončiť zo.Pre žení nohy zadok tiež bicykel top.Ale nedá sa robiť stále možno zvoliť na doma spiningovy bicykel alebo chodiť na skupinový.Je to podľa mňa efektívnejšie a lepšie ako fitko.
@petermafo na schudnutie bicykel ok, ale zadok s bicyklom veľmi nevytvaruje.
@petermafo na schudnutie bicykel ok, ale zadok s bicyklom veľmi nevytvaruje.
@anonym_e7f2fb Sedacie svaly komplet hamstringy stehná.Alebo ešte čo je top aj keď niekomu smiešne tak odražacia dospelacka kolobežka.Tam ide noha pekne do zadu celý zadok keď sa odráža a stojí sa.Ale je to viac čo chce človek.Či niekto čisté fitko a s tým spojené veci životný štýl.Alebo kombinácie beh chôdza bicykel aj to sa dá vo fitku.Bežiace páse bicykle spining.Všetko je biológia poznanie ale keď človek nemá režim disciplínu nepomôže mu nič.Bud nevydrží prestane stagnuje a môže mať všetko celú posilku či stroje doma.Za mňa nájsť jednoduchosť a robiť to stále celý rok niekoľko rokov vybudovať disciplínu mať režim.Ale aj motivácia radosť pevná vôľa sú dôležité.
@anonym_e7f2fb Sedacie svaly komplet hamstringy stehná.Alebo ešte čo je top aj keď niekomu smiešne tak odražacia dospelacka kolobežka.Tam ide noha pekne do zadu celý zadok keď sa odráža a stojí sa.Ale je to viac čo chce človek.Či niekto čisté fitko a s tým spojené veci životný štýl.Alebo kombinácie beh chôdza bicykel aj to sa dá vo fitku.Bežiace páse bicykle spining.Všetko je biológia poznanie ale keď človek nemá režim disciplínu nepomôže mu nič.Bud nevydrží prestane stagnuje a môže mať všetko celú posilku či stroje doma.Za mňa nájsť jednoduchosť a robiť to stále celý rok niekoľko rokov vybudovať disciplínu mať režim.Ale aj motivácia radosť pevná vôľa sú dôležité.
@petermafo na také mierne tvarovanie ok aj bike, ale dnes ženy drepujú kvôli móde veľkým zadkom. Nevieme do akej miery chce autorka spevňovať. Ale inak súhlasím samozrejme, najdôležitejšia je motivácia, disciplína a režim.
@petermafo keby jazdím ja na kolobežke, odrazalala by som sa stále len jednou nohou 😅
@anonym_ab2396 dúfam, že nechodiš ani po doktoroch lebo už viac bacilov nikde nieje, a o autobuse ani nehovorím, a čo tak obchodáky, tam je 200x viac chorých, pretože do fitka chodia zdraví ľudia, daka si pomýlená
Určite si zaplať trénera na niekoľko cvičení - ukáže ti stroje, poradí ako vyskladať tréningy, upozorní na chyby, ukáže techniku. Ja som tak začala pred mesiacom a bolo to najlepšie rozhodnutie🙂
@petermafo na také mierne tvarovanie ok aj bike, ale dnes ženy drepujú kvôli móde veľkým zadkom. Nevieme do akej miery chce autorka spevňovať. Ale inak súhlasím samozrejme, najdôležitejšia je motivácia, disciplína a režim.
@anonym_e7f2fb To som pozeral nejaké videa trend zadkov ale príde mi to už trocha viac do kulturistiky objem svalov.Alle záleží od typu postavy šírka panvy bokov objem nôh obvod atď.
@petermafo keby jazdím ja na kolobežke, odrazalala by som sa stále len jednou nohou 😅
@ankare To nie zas že len jedná noha.Kolobežka skoro každé dieťa od detstva automaticky prirodzený pohyb.To striedanie nôh to sa rýchlo človek naučí automatický.Lebo len s jednou sa odrážať nevydrží dlho.Inač kolobežka je za mňa top dokonca by som povedal že lepšie jak bicykel.Je v tom všetko beh fitness.Lytkove svaly sedacie svaly stehnové svaly vrch tela kompletne Koordinácia tela.Ale musí mať človek dostupnosť najlepšie kto býva kde je hrdza alebo nejaký cyklochodník.A mať kolobežku buď 26"veľkosť kolies alebo 28"ako cestny bicykel.Jazdil som nie na jednej roky.Na chudnutie a spálené kalórie a budovanie svalstva kolobežka dobrá vec.Jeden kopec a človek je na totalku.
@ankare To nie zas že len jedná noha.Kolobežka skoro každé dieťa od detstva automaticky prirodzený pohyb.To striedanie nôh to sa rýchlo človek naučí automatický.Lebo len s jednou sa odrážať nevydrží dlho.Inač kolobežka je za mňa top dokonca by som povedal že lepšie jak bicykel.Je v tom všetko beh fitness.Lytkove svaly sedacie svaly stehnové svaly vrch tela kompletne Koordinácia tela.Ale musí mať človek dostupnosť najlepšie kto býva kde je hrdza alebo nejaký cyklochodník.A mať kolobežku buď 26"veľkosť kolies alebo 28"ako cestny bicykel.Jazdil som nie na jednej roky.Na chudnutie a spálené kalórie a budovanie svalstva kolobežka dobrá vec.Jeden kopec a človek je na totalku.
@petermafo no tak to som ani nevedela. Diky za tip.
@petermafo aj takéto dačo je fajn?
@petermafo aj takéto dačo je fajn?
@ankare Záleží na financiách lepšie buď značka Kostka alebo Yedoo či Mibo.Lepšia kvalita a história značiek a dôležité aby nebolo vysoko moc stupatko na čom sa stojí .Kvoly drepovaniu pri odraze čím nižšie cca 5-6cm od zeme tým lepšie ako opačne keď je vysoko.Kolobežky buď kostka tour alebo Yedoo wolfer alebo trexx napríklad.Nejake no name by som nekupoval.

@anonym_autor ked to je fakt prvykrat a ides sama tak si za mna zaplat zo zaciatku trenera