icon

Ako začať so silovým tréningom doma?

9. máj 2025

Prosím vás, ako by som mala ísť na silovy tréning? Mám 45 rokov, ale malo svalov. Chodila som cvičiť ale cvičenia s vlastnou váhou. Potom som stopla, mala úraz. Teraz by som chcela začať znova ale chcela by som trošku svaly. Dá sa to zvládnuť doma, či len posilovňa? Kde by som našla nejake cvičenia na silovy tréning?

jaroe
9. máj 2025

hasfit na youtube.

domkakvet
9. máj 2025

Na zaciatok mozes aj doma a potom fitko.

simsalabim
9. máj 2025

Ja cvicim doma, fitko neznasam. Mam male cinky, expandery a kettlebell (ten ale nepouzivam 🙈 netobi mi dobre na klby). Mne to staci, nechcem byt daka fitnesska, iba byt trochu fit.

autor
9. máj 2025
@simsalabim

Ja cvicim doma, fitko neznasam. Mam male cinky, expandery a kettlebell (ten ale nepouzivam 🙈 netobi mi dobre na klby). Mne to staci, nechcem byt daka fitnesska, iba byt trochu fit.

@simsalabim veď to ani ja. Len čo som rok cvičila na tréningoch, akoze bola som štíhlejšia, mala kondičku ale chcela by som trošku viac.

autor
9. máj 2025
@jaroe

hasfit na youtube.

@jaroe bdakat

123369
9. máj 2025

Pozri fitness trénerku cvičte so Zuzanov . Baby si ju veľmi chvália a nepotrebuješ absolútne nič k cvičeniu,ani činky, proste nič len ty v stoji.

nikoletkaa32
10. máj 2025

Da sa aj doma cvičiť variabilnou rezistenciu
Kup si gumy na cvičenie a vlastou váhou môžeš tiež cvičiť...

libusak
10. máj 2025

Pozri YT svaly doma 👍

barbara242
12. máj 2025

Ak by trebalo poradím ,ale je fajn ak doma cvičíš a kombinuješ cvičenie,pilates,jóga,jednoručky,theraband a pomaly zacat a postupne pridávať,hlavne cvičiť s radosťou a necvičiť neskoro večer 😉