icon

Ako znížiť brucho po cisárskom reze?

Dnes o 09:40

Ahojte žienky, obraciam sa na vas s prosbou , som UŽ rok a pol po cisárskom a stále mám vypuklé bruško , nemôžem nosiť nič obtiahnuté pretože vyzerám ako tehotná , nie nemám žiadnu diastazu ani nič podobné proste je to tuk aj boky mám také “tukové” keď mám tesné nohavičky tak mi to na bokoch až prečnieva alebo ako to nazvať , potrebujem sa toho zbaviť , keby som bola pol roka po pôrode tak to neriešim ale už rok a pol je dosť dlhá doba aby som bola stále ako tehotná v 3-4 mesiaci 🙈 som malá nízka celý život som mala veľmi úzky pás a 49-50kg … teraz mám 51-52kg ale v zrkadle aj tak vyzerám “tučno” čo mám robiť aby som sa zbavila toho vypukleho brucha a tukovych bokov ? Nejem sladkosti, pijem len čistú vodu , snažím sa nejesť veľa a moje telo aj tak vyzerá ďaleko od dobrého , je to všetko tuk ktorého sa neviem zbaviť aj keď číslo na váhe je skoro ako pred tým , v zrkadle to aj tak nevyzerá ako pred tým. Poznám ženy čo majú už pár mesiacov po sekcii totálne ploche brucho takže viem že sa to dá. Prosím recept !🙏🏼😂😂😂

anjelicek26
Dnes o 09:45

Ako vies, ze nemas povolene brusne svaly? Kazdopadne na brusny tuk proste nejest cukor... vsetko ostatne, ,ale cukor nie... co sa tyka cyklu, tak ja dva tyzdne v mesiaci kvoli progesteronu vyzeram ako opuchnuty vorvan v 5.mesiaci, lebo zadrzuje telo vodu, plus ja tu diastazu mam, sice nie siroku, ale mam... pritom na vahe 49 kil... keby mozem, dam si HAK a mam svaty pokoj s tymto kolisanim v cykle, ale nemozem...

anonym_537057
Dnes o 10:53

@anonym_autor mozeš mať ochabnuté svalstvo a na to treba cvičiť tzv diastáza, na to ti pomoze skuseny fyzioterapeut

majlo1234
Dnes o 12:43

Cvicit hlboke svaly, a urcite by ta nal prezriet aj fyzioterapeut, ktory ti potvrdi, ze naozaj nemas diastazu