icon

Ako zvládnuť prejedanie sa po emocionálnom konflikte?

14. apr 2025

Som v kalorickom deficite, snažím sa chudnúť, držať si disciplínu… ale včera som sa strašne pohádala s mužom a úplne ma to rozhodilo. Dnes som celý deň len jedla, neviem sa zastaviť. Emócie ma úplne prevalcovali a namiesto riešenia som objednávala jedlo za jedlom. Na donáškach som nechala hádam zatiaľ 30 €. Cítim sa hrozne, nie len fyzicky, ale aj psychicky.

Neviem čo mám robiť. Je mi zo seba totálne zle, na vracanie. Ach

Strana
z2
crazy_cat_lady
14. apr 2025

Nemaj vycitky.ja som tiez momentalne vo faze chudnutia, ale raz za tyzden/dva mam cheat day, kedy si dam aj sladke, aj vyprazane.. naco mam chut.

To, ze jeden den takto "zhresis" nic neznamena 🙂

janulka182
14. apr 2025

ani mne to dnes nevyslo, tak sme v tom dve 🙂

kiki68
14. apr 2025

Cheating day 😀

mandzula
14. apr 2025

Nevzdavaj to, je to len jeden den.

nataliik
14. apr 2025

Hlavne si to nevycitat. Len si sebe uskodis.
No tak dnes to nevyšlo, dopriala si si a už budeš pokračovať zas dobre.
Ak to nemáš len diétu, ktorú držíš nejaký stanovený čas, ale reálne menis svoj životný štýl na zdravsi, tak je to v poriadku. V zdravom jedení nie je napísané, že už nikdy si nemôžeš dat napríklad rezen atď.
Zase zajtra pokračuj ako máš.

luccija
14. apr 2025

Tak to pôjde zajtra🙂

t1nusa
14. apr 2025

tak, ako za jeden deň neschudneš, tak za jeden deň nepriberieš ☺️ daj sa do kludu, zajtra pokračuj v tom, ako si bola doteraz nastavená a všetko bude v poriadku

ivanka349
14. apr 2025

pevna vola je prvorada vsetko bokom ked chces
vidiet vysledky

danniiee8
14. apr 2025

Presne ako bolo spomenuté-hlavne si nič nevyčitaj a nepripomínaj.. ja chudnem už 10 mesiacov a takéto dni obžierky mávam že úplne pravidelne, aj par krat do mesiaca a zatiaľ 10kg dole.. jedným pokazeným dňom nepokaziš dlhotrvajúcu snahu..

demodun
14. apr 2025

Stáva sa, zajtra už bude lepšie 😉

zuzubb007
14. apr 2025

Mňa fascinuje objednávala som si, to si si objednala čo 4 x? Čo tak som navariť ? A zhadzovať na muža je to zbytočne, jeden deň ešte nikoho nezabil,.zajtra ideš naplno chudnúť dalej

zorienka28
14. apr 2025

Klud, nic sa nestane a nepokazila si si progres (sama som schudla 17 kg kalorickym deficitom). Zajtra normalne zacnes odznova tak, ako doteraz. Z jedneho zachvatu emocneho napchavania priberies max kilo a pol vody.

autor
14. apr 2025

@zuzubb007 nezhadzujem na muža nič. Iba som podotkla že to začalo po hádke s nim. A ano objednavala som.

michaela329
14. apr 2025

No už nič, hlavne prestaň, hneď teraz. Z jedného dňa nepriberies kilá tuku. A skús poriešiť do budúcna toto emocionálne prejedanie sa - nehanbi sa osloviť odborníka, ono je to ťažké poraziť sama.

autor
14. apr 2025

@michaela329 neviem čo mi s tým odborník pomôže. On ma v tom nijako nezastaví

t1nusa
14. apr 2025

keď budeš mať k tomu takýto prístup, tak máš pravdu - nezastaví 🙃

nynia
14. apr 2025

A v com je problem? 🤣 Vsak ani z jedneho dna si nepribrala rovnako ako po jednom dni v kalorickom deficite si neschudla takze klud, nepriberies ani teraz z jedneho dna prejednania. Ked nevies co robit chod si vecer zabehat alebo zacvicit a bude ti lepsie.

rozculena
14. apr 2025

jeden deň ti nič neurobí
Inak neviem,čo sa deje,ale ja som dnes stále hladná

autor
14. apr 2025

@nynia zjedla som dnes tak 10 tisíc kcal…. A nič sa mi nechce. Ležím len pred tv celý deň

nynia
14. apr 2025

A? Tak do konca tyzdna od zajtra si pridaj pohyb a tych 10tis stratis ako nic. Ale z jedneho dna aj keby si zjedla 20tis s potom pokracovala od zajtra vo svojom rezime nepriberies

michaela329
14. apr 2025

Identifikácia problému, uvedomenie si problému, techniky zvládania tychto situácii...alebo teda kašli na to a prezieraj sa vždy, keď Ti nevyjde deň 🤷

hederamonstera
14. apr 2025

No tak si si prave trosku narazila malicek o roh skrinky, nemusis si kvoli tomu zlomit celu nohu ;) zajtra sa pokus vratit k povodnemu stravovaniu. Drzim palce

danica2711
14. apr 2025

každý občas ustrelí, rýchlo to vymaž z pamäti a ideš ďalej...

crazy_cat_lady
14. apr 2025

Neviem si predstavit, co vsetko by si musela zjest, aby to bolo 10 tis.kalorii :D

komplikovana
14. apr 2025

skus si nieco precitat o emocnom prejedani sa.

autor
14. apr 2025

@crazy_cat_lady anglické raňajky, vývar kurací, bacon burger a batatove hranloky a nejaky dip, pizza Quatro formagi, 4 palacinky s nutelou, Sprite, dubajská čoko a starbucks

autor
14. apr 2025

@komplikovana niečo odporúčaš? Lebo nestalo sa mi to nikdy

komplikovana
14. apr 2025

podla toho co pises, mala si zlost na muza, ktoru si potom zajedla. Nemam nic konkretne, ale urcite najdes na nete kopec clankov k tejto teme. U mna stresove situacie posobia opacne, mam stiahnuty zaludok a nemam chut jest. Niektore zeny, ktore su nastvane, sa pustia do upratovania, alebo pojdu zabehat, ak sa da. Mozno si treba dat na to pozor, aby sa to nestalo zvykom - mam zlost tak ju zajedam.

cimage
14. apr 2025

Este mas cas, zdvihni sa a chod sa prejst. Precisti ti to hlavu a urobis nieco aj pre svoje telo. Zajtra nabehnes na svoj rezim a ide sa dalej. Ja mam zad opacny problem, ze nemozem jest ked som vytocena, alebo vystresovana.

denkabemommy
14. apr 2025

Keď nechceš pomoc odborníka, tak nabudúce po každej emočne náročnej situácii si choď zabehať, pri každej myšlienke sa zachvatovo prejesť si urob 30 drepov a keď budeš z toho na nervy, tak choď do fitka ku činkám, zamestnáš mozog niečím iným, dokonca zdraviu prospešným a bude ti lepšie 🙂

Strana
z2