Akú pohybovú aktivitu zvoliť, keď dojčím?

oacka
31. aug 2010

Dojčíte a cvičíte? nestratím mliečko,ak začnem pravidelne bicyklovať, alebo cvičiť pilates podľa CD? mám ešte počkať? Dojčím 2 mesiace a týždeň.

maximma
31. aug 2010

ahoj oacka, ja dojcim piaty mesiac, ale uz pred dvoma mesiacmi som bola na zumbu, co je riadny adrenalín. Ako fyzioterapeutka som sa ucila, ze pocas dojcenia sa nema vyvíjať velka aktivita pretoze sa potom vylucuje kyselina mliecna a ta prechada do mliecka a mliecko ma potom inu chut a babatka ho nechcu. Ale uz som sa stretla s mnohými mamcami ktore dojcia a cvicia, dokonca behavaju a v pohodke. Ani moj maly nema problem po zumbe pit moje mliecko, len sa samozrejme sprchnem, lebo som spotena, ako by ma do vody hodili. 🙂 A pilates je super, neboj, nieje to ziadna namaha.

bejkka
31. aug 2010

ahoj, je super ak si nájdeš čas na cvičenie, ja to ešte stále odkladám, ale dojčením som bez diéty a cvičenia zatiaľ schudla 8 kg, chystám sa, že začnem s kalanetikou, tá sa mi osvedčil aj pri prvom, ale ešte počkám, kým sa malý neodstaví. Súhlasím, ak máš čas, kľuden si zacvič, pilates je fajn.

stanusa
31. aug 2010

ja bicyklujem, mierne tempo a tak asi 25 minut denne, mliecko je ok - teda tvori sa a maly ho v pohode vypije

jaroe
6. okt 2010

myslite, ze pilates je pocas dojcenia ok?

stvura
10. okt 2010

pilates, kalanetika, tanec