icon

Aký je najlepší spaľovač tukov podľa vašich skúseností?

30. jan 2025

Ahojte dámy, potrebovala by som vaše skúsenosti 🙂 aké používate spaľovacie tukov a proteíny, s ktorými ste spokojne? Ďakujem

viktoriaandrascik
30. jan 2025

najlepší spalovač tukov je kalorický deficit 🙂

melanta
30. jan 2025

Proteín kupujem roky Whey gold standard, spaľovač tukov roky žiadny. Zdravá strava a silový tréning - k tomu spaľovač tukov nepotrebujem.

tilly
30. jan 2025

L karnitin pred športom.

autor
30. jan 2025

@viktoriaandrascik ďakujem, toto sa nepytam 🤣 v kalorickou deficite som.

viktoriaandrascik
30. jan 2025

tak potom žiadny spalovač tukov nepotrebuješ

autor
30. jan 2025

@viktoriaandrascik nesúhlasím, ale ďakujem za názor 🙂

nynia
30. jan 2025

Lady protein od Kompava je fajn (maju ho aj v niektorych dm predajniach)

melanta
30. jan 2025

Takto - kalorický deficit je fajn, ale nie je podstatný len deficit ako taký. Podstatné je zloženie a kvalita jedla. A potom je podstatná fyzická aktivita. Aby išlo o aktivitu, ktorá dobre zrýchľuje metabolizmus a udržiava ho dlhšie zrýchlený. A to je silový a funkčný tréning, napríklad kardio takou aktivitou nie je. Ak tieto 2 záležitosti nemáš (kvalitná strava a šport dlhodobejšie udržujúci zrýchlený metabolizmus), tak akýkoľvek spaľovač bude úplne zbytočný.

jaja9098
30. jan 2025

Synephrine z gymbeam pred fyzickou aktivitou

agentka017
30. jan 2025

káva pred treningom 🙂

milanemila
30. jan 2025

Podla studii spalovace nemaju nejaky extra ucinok, ale ak ho chces brat tak staci porovnat koncentraciu l carnitinu v davke. Ja si davam pred treningom kavu.
Mne osobne v proteinoch vadia sladidla ako sukraloza a ine umele, mam z nich pachut a obcas aj kyselinu. Takze ja si kupujem proteiny uz iba na aktine, sladene steviou. “Mliecne” verzie si davam do jogurtu, tvarohu atd a na pitie mi chutie tie clear liminadove verzie, lebo mliecne proteiny zarobene s vodou mi nechutia a ked si tam da clovek 3dcl mlieka, tak to uz zas kaloricky vyleti.

veronikaa221
31. jan 2025

Elemfit je topka

kofilka33
31. jan 2025

Spaľovače tukov sú iba marketing,ak by fungovali tak sú všetci chudý .A čo sa týka proteinov treba pozrieť vždy zlozenie ,lebo veľa proteinov sa tvári ako protein a je to plne cukru napr.Za mňa naj je obyčajný tvaroh či jemný alebo hrudkový.

princezna_bosorka
31. jan 2025

@viktoriaandrascik jj a p o h y b

zu82
1. feb 2025

Neporadim, len skusenost 😉 Ja som raz skusila nemenovany spalovac ( dostala som ho), isla som behat a tep mi vyletel na 185, tocila sa mi hlava, bolo mi zle, ledva som dosla domov. Este pol hodinu v klude, co som len sedela, som mala 150 tep 🙈

lenkapriezvisko
4. feb 2025

@zu82 prečo nenapíšeš názov?

zu82
4. feb 2025

@lenkapriezvisko neviem, ci sa moze 🤷🏼‍♀️😁 uz som ho davno vyhodila, ale myslim, ze to bol Adi-pex, nejaky prirodny.

michaela404
27. apr 2025
@veronikaa221

Elemfit je topka

@veronikaa221 užívate ho aj ja nad nim rozmýšľam aj ste snim schudla ďakujem

veronikaa221
27. apr 2025
@michaela404

@veronikaa221 užívate ho aj ja nad nim rozmýšľam aj ste snim schudla ďakujem

@michaela404 schudla som snim 10 kg

michaela404
28. apr 2025