icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

romanovic
6. jún 2013

Dnes od 4,15 8+km, presne neviem, lebo mobil stale v servise 😀

opica
6. jún 2013

@romanovic boze, ja ta obdivujem. ja sa snad dostanem zajtra. robili nam servis kotlov a zobrali do servisu vyhrevne teleso, takze sme bez teplej vody...nemam ako umyt vlasy 😀 dobra vyhovorka, ze 😎 ale zjatra ma o 9 ujo nabhenut, tak ked odide, tak palim aspon na pol hodku, ked uz nic viac.

romanovic
7. jún 2013

Nooo, priznam sa rovno, ze keby som mala inu moznost, tak nevstavam o 4,00. Ale rano rozvazam deti + robim mimo BA, poobede zvoz deti, kruzky, ulohy, aj su male, nemozem ich nechat same, muz chodi domov neskoro a okolo 9 vecer uz fakt nemam kapacitu ist behat...

hallie
7. jún 2013

@ververka nad tou mariánkou som uvažovala, ale potom som si povedala, že si zabehnem sama 🙂 som neďaleko, v stupave. 🙂

baby, dnes idem po sporttester, teším sa naň ako decko. včera som si zo sportsdirect objednala nejaké ďalšie handričky na behanie. dostala som síce potvoru zlú škaredú boľavú, ale verím, že zajtra už bude najhoršie preč a aspoň podvečer si vybehnem na nejaké ľahké symbolické štyri kiláky 🙂

hallie
7. jún 2013

@romanovic máš môj obdiv, v tom čase som ešte úplne nepoužiteľná, ak náhodou musím vstať 🙂 ale ešte nemám deti, myslím, že tie ma naučia 😀

miruska15
7. jún 2013

Dievcata stiahla som si aplikaciu Endomondo je to v anglictine vlastne vsetko je a ja po ang. Neviem.chcem sa spytat staci to nainstalovat a to je vsetko alebo sa tam aj nieco zadava ako vaha,vek......atd.Dakujem

ververka
7. jún 2013

@miruska15 ja ju pouzivam, je to super aplikacia. Ked si das Settings - Profile nastav si svoje udaje. Kg na spravne preratavanie kcal (ale aj tak je to len informativne) a daj si aby ti pri behu zobrazovalo km, nie mile.
Taktiez sa daju tieto nastavenia urobit na internete http://www.endomondo.com.
Je to super aplikacia, mozes sa porovnavat s inymi ludmi, pridavat si priatelov, pozerat ich statistiky, zapajat sa do rozynch sutazi a podobne.

miruska15
7. jún 2013

@ververka Tak som nadsena prave som ju vyskusala je super.za 20min mam 2.68km. Beh + chodza.Uz sa tesim na zajtra.

romanovic
8. jún 2013

Dnes rano iba 8, lebo deti boli plavat a musela som ist nazad pre ne...

opica
8. jún 2013

ja som dnes bola o 6.30...nieco cez 7.celkom stacilo po vcerajsom behu a biku

mirka907
8. jún 2013

14km ale teda dost mam...oteplilo sa, priame slnko, no priznavam tazko sa mi behalo

romanovic
9. jún 2013

Vcera som bola s kamoskou v kine, potom dlho po polnoci citala, teraz pijem kavu, deti pozeraju nedelne rozpravky, muz este spi a ja sa snazim pozbierat silu na vybehnutie.... 😀 😀

iconka
9. jún 2013

konecne som sa dostala behat, dnes 11,5km sice rano, ale uz bolo dost teplo

opica
9. jún 2013

@romanovic 😀 ja tiez dnes relax. asi len bike, pripadne beh vecer...vcera sme mali sestrinu oslavu 30-tky

mirka907
9. jún 2013

@romanovic
@iconka
@opica ja som si bola zatraposit na tom slnku..14 km ale k casu sa radsej nepriznam 😀 ...nazvime to relaxacnym tempom

katpetdo
9. jún 2013

DNes volno, vcera 8km, este staleciastocne s chodzou, ale som radsej opatrna, aby sa mi problemy nevratili. Musim sa pochvalit, dostala som Garmin hodinky, tesim sa z nich ako male dieta. Vzhladom k tomu ako dlho uz beham, som tymto smerom bola velmi pozadu.

opica
9. jún 2013

tak som si dala 20km na biku. s dietatom 15 km, z toho polovica prosti riadnemu vetru...BA vedia 😀 a 5 km vramci hladania okuliarov, ktore stratil, ale som ich nenasla ☹

hallie
9. jún 2013

No, tak hlásim, že beh s tepomeračom postráda akúkoľvek zábavnú stránku veci. Musím sa šuchtať, pretože pri každom, zrýchlení mi tep vyletí strašne vysoko a som na 110 percentách (na spaľovanie tukov sa mám pohybovať medzi 50 a 70 percentami). včera som zvládla bežať v správnej zóne 8 percent času (a to bolo zrejme vtedy, keď som kráčala) a dnes 10. zjavne neviem behať a zjavne preto namiesto chudnutia len puchnem 😀 teraz mám pred sebou týždeň bez behu, uvidíme, čo sa s telom udeje. hlave to bude ale riadne chýbať.

romanovic
10. jún 2013

Ja som za 3 dni pribrala 2kg (oslavy a obzerstvo za sebou), zeny, poviem Vam, normalne som vcera ani dnes nevladala, slimacie tempo a jazyk po zem...brrr 😠

iconka
10. jún 2013

odcvicene a odbehnute 6.7km 🙂

opica
10. jún 2013

baby blavacky, odporucte dobru trasu na dlhsi beh teraz v tomto teple. v okoli nemam nic v tieni, tych 10 km odbehnem aj napoludnie...ale chcela by som dat daco dlhsie v piatok, kedze muz berie deti na chatu a bduem mat cas 😀 hladam tien 😎

romanovic
11. jún 2013

@opica Fuu, nenapada mi nic okrem Koliby, prip. Ahoja, ale nikdy som tam nebehala, len ma kolega lame...
Ja dnes v rannom dazdi od 4,15 8+ km, mobil stale v servise, nemam cas pren ist...

ververka
11. jún 2013

@opica - podla toho co ti vyhovuje. Na endomondo strankach su fajn trasy http://www.endomondo.com/routes. Ja poznam v petrzalke popri chorvatskom ramene, par koliecok okolo drazdiaku, pripadne pri antolskej, popri hradzi, pripadne skus jarovsku bazantnicu - Fajn lesik s cestickami, alebo polia okolo, z kopcianskej smer kitsee...

hallie
11. jún 2013

@opica alebo nabrezie, hm? Pri Riveri.

tilly
11. jún 2013

@opica zelezna? tam je skoro vsade tien a mas na vyber povrch... mozes aj po betone aj po makkom behat, vela ludi tam chodi

opica
11. jún 2013

@hallie to nie....tam je hyc ;)

opica
11. jún 2013

@tilly good idea a v piatok cez obed malo ludi, len ci zvladnem tie stupaky ;)

opica
11. jún 2013

@ververka ja by som najradsej nejaky lesik...ale s dlhou tratou, nerada beham dokola. u nas mam do hamuliakova a spat takych 15 km, ale tien je tam az okolo 6 vecer ;( vdaka za radu

tilly
11. jún 2013

@opica 😵
tak na hradzi do hamuliakova moc tien nie je.. a to kde byvas, ze tam chodis behat? ja byvam tiez relativne blizko...

hallie
11. jún 2013

@opica rano a podvecer ani nie... Inak ja chodim behat v najblbsom case, cez obed 😀 ale uz ma opalilk, sice podla tielka, ale mam farbu 😀