Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@hallie bud rada,ze podla tielka 😀 ja uz mam seriozne opalene 3/4 gate, kedze som nemala cas ist kupit elasticke kratasy a kratky rukav...to uz mam asi mesiac a pekne to hnedne 😀 inak, ja som minuly rok behavala bezne hocikedy cez den, kukali na mna jak na sibnutu, ked bolo 37...ale je pravda, ze to som dala tak 4-6 km a nevedela som sa dopit. viac by som asi ani neriskla
dnes odbehnutych 7,5km 🙂
baby, dakujem za info, ale dnesnym dnom je jasne,z e to budem musiet odlozit, kedze mladsi kasle a teplotuje, tak decka nejdu nikam ☹ som sa tesila na jeden den sama so sebou...do kelu!!! len nech su fit, kedze o 10 dni ideme na dovoleku
Zeny, mobil doma zo servisu, GPS funguje, dnes od 4,15 hod., 8,78km odmeralo 😀
ahojte, kukam vas, ja standardne vikendovo beham, cca okolo tych 5 kilakov, neviem kedy sa dalej posuniem... 😅 😝 ale teda v nedelu som nemala gps, bo mm nenabil mobil a uz ked som sa chcela prihlasit do trackera, tak pytal papat, zrusila som ho rovno... 🙄 a zajtra pojdem, bo cez vikend sme mimo... sa uz teraz tesim, dufam, ze ten otlak pod palcom mi dovoli aspon co-to odbehnut... 🙄
Mam za sebou skoro 10km a uz zarezavam v praci. Pekny den vsetkym sportovkyniam!! 🙂
jaj baby vcera som bola ako cisty blazom. nemala som kam dat maleho a chcela som ist behat, tak nezotavalo nic ine len ho posadit do pieskoviska a kruzit po dvore. Dvor ma rozmer 15x50m. este ze sme na konci dediny a nikto ma nevidel. Psychicky som zvladla 33min, viac som sa neprinutila.
ja som si dnes bola dat jeden beh na dehydrataciu po priamom slnku o 12.30 😀
baby, ktorej z vas vyberali krcove zily? po akom case ste mohli zacat behat? hned ako vam vybrali stehy? (cca 10 dni) a pamatalo si vase telo ako ma behat? behala som naposledy 7 dni pred operaciou, aby som nahodou neprechladla v tej kose) no a ako teraz stale lezim, mam pocit, ze len kysnem a svaly mi odumieraju.... a este jedna otazka - po operacii niekolko tyzdnov treba nosit tie stahujuce pancuchy, ale na beh to snad nemusim mat no nie?
ahojte.... prosím, viete mi poradiť nejaký "krokomer"... že koľko som odbehla, aby som bola v obraze?? som zčiatočník 😉 😉 ĎAKUJEM za všetky návrhy 🙂
Vecernych 8.2km 🙂
Ja dnes dajak nemam silu. Do postele o polnoci, obe deti v posteli nalepene na mne, o 3,00 dosiel aj muz z vecerneho vyjazdu, takze som si musela dat 1 nohu na zem, aby som nespadla z postele, potom spadla lampa a o 4,30 som definitivne vzdala pokusy o spanok...a na 7,00 nesiem deti na plavaren 😀
Milí priatelia behu, dnes som mimoriadne šťastná a musím sa s vami o toto šťastie podeliť. Túto diskusiu som objavila na MK niekedy pred dvomi mesiacmi a vaše motivačné príspevky ma doslova naštartovali konečne robiť niečo pre seba. Zahnala som v hlave všetky výhovorky na nedostatok času, zlé počasie, či malé deti, našla som si správnu parťáčku a 15. apríla sme sa pustili do behu s tým, že chceme získať kondičku a zhodiť pár kíl. Celý čas som sa nevážila, to, že išli nejaké kilečká dolu som cítila najmä na nohaviciach. Dnes, v deň mojich 36-tych narodením som sa postavila na váhu a s neverila som vlastným očiam. Dva mesiace pravidelného behu (tri, až štyrikrát do týždňa), ma zbavili troch kg slaniny. A to všetko bez nejakého výrazného obmedzenia stravy. Jediné, čoho som sa dva mesiace nedotkla, boli sladkosti z obchodu. Koláče si dám stále, dokonca aj obyčajné maslo aj smotanové jogurty.Pečivu sa tiež nevyhýbam. Akurát si nakladám menšie porcie a do jedálnička som zaradila viac ovocia, zeleniny a orechov. Toto je pre mňa najkrajší narodeninový dar, ktorý som dala sama seba. Od mojich blízkych dostanem peniažky na nové bežecké topánky. Ďakujem Vám všetkým tu, na tejto diskusii, bez vás by som sa asi nenakopla. A vyzývam všetkých, ktorí zatiaľ váhajú, či s behom začať, už to neodkladajte.
@hallie fiha tak to si dobra ze si pred tym vladala. ja by som mala behat v tych 120-151 tepov a veru ked som nad 155 ani sa nemusim pozriet a viem ze idem uz rychlejsie ako by som mala. zasa ked idem do tych 155 tak aj dlho vydrzim. inak stae striedam beh a chodzu, ja som taky zaciatocnik, 3km dam naraz potom chodza chvilu a zasa beh. spolu 6,3 to mam na 50 min, ale asi si budem musiet pridat ked pozeram kolko vela tu behate... 🙂
Caute babulky🙂 pred 3 týždňami som porodila tak som zase medzi vami🙂 uz mám strašnu chut behať, neviem či musím čakať na kontrolu po 6- nedeli, alebo uz môžem nahodit tenisky a vyrazit🙂 ale straaaasne sa uz tesiiiiiiiiim🙂 aj ked idem začať asi tak 2 km 🙂
@romanovic ja som tiez chodila behať ráno po východe slnka🙂 je vtedy príjemný vzduch, nikde nikoho a tak sa nadopujem dobrou naladou, ze som na nej ficala cely den🙂
Babyyyy, musim sa podelit o radost 🙂 Uz po nightrune som sa rozhodla, ze si kupim adidas boost energy tenisky, ale iba v pripade, ze tento mesiac nebudem tehotna a po vyplate. Nuz a stalo sa, ze uz boli beznadejne vypredane, ked sa splnili obe podmienky... Dnes som ich zohnala!!! Daleko za hranicami, kde sme na vylete. Jupiiii, v pondok uz boostujem!
@simuska1976 jeeej - super! Ten čas strašne letí- to už sú fakt 3 týždne! Neboj, všetko rýchlo dobehneš!!! 🙂
Rano nova trasa u rodicov a krasne sa mi bezalo rano o 6tej. 9,5km som si dala🙂

ja som si vcera odbehla v obyvacke 15minut, je mi jedno kolko spalim, slaninka sa mi ponatriasala a pohoda...len s dychanim to pre mna je horsie, nikdy som beh nemala rada, rychlo mi srdce bije..cisty infarkt🙂