icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

kevinka84
16. jún 2013

Som tiež bežkyňa začiatočníčka, zvládam zatiaľ vzdialenosť 4-5km, postupne pridávam, rozmýšlala som nad hodinkami, ktoré merajú vzdialenosť, tep... Máte niektorá skúsenosť s nejakým typom? Poraďte

lucia1181
16. jún 2013

bubulky,aky cas mate po odbehnuti 5 km a 10 km trasy?Aspon priblizne,nech viem porovnat 🙂

opica
16. jún 2013

@lucia1181 5 km na sutazi pod 25 min., normalne okolo 27... 10 km okolo 53 min.

opica
16. jún 2013

konecne som sa po 3 tyzdnoch dostala na desinku...joj, milujem ten pocit po behu ;) a dokonca celkom dobry pace, sa pochvalim...5.34 min./km 😀

lucia1181
16. jún 2013

@opica fuuu,tak to mam co robit,ja mam o 10 minut viac cas 😀

winna
16. jún 2013

Ahojte, ktoru znacku topanok na behanie by ste odporucili na spevneny povrch?

opica
16. jún 2013

@lucia1181 ved to je fajn. ja ked behavam, tak som zvacsa v prvej polke, co mi staci...ale tu tu baby, ktore su ine makacky a behavaju ovela rychlejsie 😀 hlavne ide o radost...

opica
16. jún 2013

@winna zbehni do run shopu v river parku, poradia ti a kup cez net. je to individualne a zavisi to aj od chodidla

iconka
16. jún 2013

@lucia1181 ja som dnes dala 9.5km za 57min, ale ja som len zaciatocnik, beham len tri mesiace, takze ja asi nie som moc na porovnavanie este vhodna 🙂

opica
16. jún 2013

@iconka ved to je super cas

iconka
16. jún 2013

@opica dakujem, ja si bezkam svojim tempom a neriesim to (okolo 6minut) 🙂

winna
16. jún 2013

@opica v run shope som bola, odporucili mi asics, len ta cena ☹ 170 €

mirka907
16. jún 2013

@winna ja mam asics...za 80 e z exisportu....a nemenila by som .....ako v bavlnke....ci na rychle kratke alebo dlhe pomalsie....ziadny pluzgier nic.....ani v tychto horucavach...

mirka907
16. jún 2013

inak ja dnes konecne 5tka ....narocny tyzden za mnou...v praci, doma aj zdravotne...pri 28 stupnoch a priamom slnku....vsak preco nie 😀 ...ale moja najrychlejsia 5tka doteraz , takze spokojnost...

opica
16. jún 2013

@winna hej, oni maju tendencie. ja som si tam kupila new balance za asi 140, ale bol to darcek, cize som neriesila. ved ti hadam povedali aku mas nohu a podla toho hladaj. asics kupis celkom fajn aj za 60, to ti uplne staci...podla mna, ak nie si vrcholovy sportovec 😀

romanovic
17. jún 2013

Dnes 10,26 km, juchuchu!!!

hallie
17. jún 2013

ranne behanie už aj s boostami za mnou. 6.5 km. a bolo už poriadne teplo, najbližšie si asi privstanem, aby som bežala už o siedmej.
a nemôžem behať nalačno. dnes mi bolo fakt zle a čo ma dostalo - hoci som bola ráno na záchode, pri behu sa telo tak rozhýbalo, že som chvíľami mala dooooosť problém 😀

zuzkanik
17. jún 2013

Ahojte, chcem sa poradiť. Vyhliadla som si dnes bežecké topánky do prírodného terénu - Salomon Speed Comp. Cena je super a na prvý pohľad sa zdajú fajn. Budú to však moje prvé, skutočné bežecké topánky a neviem, na čo by som si mala dať pozor. Prípadne uvítam nejaké recenzie, ak ste tieto topánky mali, alebo máte. Najviac sa bojím toho šnurovania na brzdičku. Ďakujem za všetky cenné rady.

iconka
17. jún 2013

@hallie to co spominas na konci, sa mi uz stalo dvakrat, nastastie som bola v prirode a sama 😀 😀 citala som o tom, ze sa to bezne stava a je to normalne 😉 len nesmiem zabudnut na papierove vreckovky 😀

ververka
17. jún 2013

@iconka @hallie mam presne ten isty problem. Niekedy sa mi to stavalo aj kazde druhe behanie. Nastastie chodim na trasy, kde len malokedy niekoho stretnem, ale je to velmi neprijemne. Tak sa mi rozhybu a prekrvia vnutornosti ze sa to neda vydrzat. A je to velmi neprijemne :( Preto mam dost strach ist behat niekde na frekventovane chodniky, alebo nebodaj na nejaky pretek...

iconka
17. jún 2013

@ververka veru neprijemne, nikdy nevies kto sa pri tebe kde zjavi.

hallie
17. jún 2013

@iconka hej, najbližšie si ich pre istotu beriem 😀

@ververka mne sa to stalo prvýkrát, vždy som chodila behať buď pred obedom alebo večer. a vždy hodinu alebo večer pár hodín po jedle. teraz nalačno, v podstate aj naprázdno 😉 a takáto galiba 😀

romanovic
17. jún 2013

Teraz som si vybavila jeden moj zaciatocnicky beh spred X rokov, este som nemala bezecku vybavu, tak som behavala v starom CELOTELOVOM aerobikovom drese s vnutornou podprsenkou, ktory sa navliekal tak, ze najprv nohy a potom vrch. Vybehla som vecer potme na ihrisko na Drienovej, kde boli aj ini bezci. Bezim, bezim a zrazu mi bolo treba na malu. Zbadala som tam v jednom rohu velkokapacitny kontajner (akurat sa kosilo), tak som zan zasla, sposobne si vedla odlozila vrchnu bundu, potom si stiahla cely dres k clenkom, cupla si...ked tu zrazu zacal na Strkovci OHNOSTROJ a v tom jasnom svetle som asi 2 m vedla seba zbadala curajuceho chlapa (tiez bezca). Curajuci chlap je pomerne bezny pohlad, ale on uvidel NAHU cupiacu cikajucu zenu...dodnes si viem vybavit jeho pohlad....
Hned na druhy den som si kupila bezecne gate a preorientovala sa na behanie hned po zobudeni....

bebe994
17. jún 2013

ahojte dievcata aj ja by som rada zacala chudnut mozno ze us dnes zacnem len takou tou rychlou chodzou inac drzim vsetkym palce co zacali
😵

winna
17. jún 2013

@mirka907 a mozes mi prosim napisat, ktory typ mas? 🙂

winna
17. jún 2013

@opica
A s new balance si spokojna? ja rozmyslam prave medzi znackami asics a new balance (NB musim ist este vyskusat)
som len zaciatocnik 🙂

lenica81
17. jún 2013

@deny81 vseobecne sa beh neodporuca pri tazkostiach so zilami, ale teda pytala by som sa doc, ved on vie najlepsie... 😉

lenica81
17. jún 2013

@romanovic 😀 😀 😀 😀 😀 😎

opica
17. jún 2013

@winna spokojna som. muz ma asics a tiez, mne sa zda, ze NB su drahsie v rovnakej urovni ako asics,a le boh vie

opica
18. jún 2013

baby, som prave dobehla...zacala som o 5.30...ale hladna strasne, sa to podpisalo pod vykon. nevadi, kazdopadne pekny den predo mnou 😀