Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Vecernych 10km odbehnutych, fuu ale je to des takto v teple, cakam co najdlhsie do vecera, nech je to znesitelnejsie ☹
vcera som bola druhy krat behat. Prvy krat som ledva odbehla 4 kola aj to som musela dat dve prestavky a vcera som dala 9 co je cez 3km aj to len preto ze sa na ihrisku zacali schadzat vselijake individua 😅 . Zeby som prisla nato ako dychat, inak mne celkom pomahal sporttester, podla toho pulzu sa to dalo 🙂
jaj baby, ja asi zajtra vstanem ako @roamonovic,aby som stihla byt o 6.30 v robote a dala aspon patku...ale este sa rozhodnem. prekvapilo po triatlone nic, len lave rameno som trochu citila...kazdopadne pocit zadostucinenia bol riadny 😎 vcera a dnes len plavanie a bike...
Baby,chce sa mi revat,po 4 dnoch som ko,clenok boli na dotyk,kolena aj pri chodzi,uz neviem co robit. Chcem behat :( lekarka mi pomoze? Ci je to zbytocne?
@iviatko to ma mrzi ,tiez ked mam chut zacat behat tak po par dnoch ma zacne boliet noha ,onervy .Asi si kupim nejake stahovadlo ,niekedy to pomaha.Prajem skore uzdravenie s nohou.
Ja beham 20 minut + 20 minut na pase v gyme na program fat .Naraz by som to nezvladla .To je cez 5 km .Mam bezecke tenisky takze sa mi beha fajnovo .
Ziarila som ze behanim sa rychlejsie zhadzuje .Doteraz som si odbehla 20 min vzdy a sla na kardio v gyme a vaha nic moc.Tak som zacala behavat viac a citim sa fakt lepsie po behu ked sa poriadne spotim 😀.
Inak som tu nova v tejto teme a moje meno je Katarina a treba mi zhodit 30 kg 😀 .
Chcem sa pacit muzovi 😉 ...drzim palce ...
@simas21 obdivujem ze 25 kg za 2 mesiace .Tak mne staci do silvestra 30 dat dole 😀
@happyfrog80 tak drzim palceky 🙂
@simas21 vdaka ,dufam sa mi to podari bo foteraz absolutne ,som nabrala ,pred 2 rokmi som mala 63kg a to som plakala ze som tucna a teraz 76kg mozno viac,nechcem sa vazit bo mi to pokazi naladu 😀 ,a pred 12 rokmi 45kg ...tak nie 30 kg ale 25 aj 20 mi postaci zhodit
@happyfrog80 skus to ako ja ak som to sem pisala pomohlo to a zhodila som 🙂
Aj ja odbehnem 9km,skoro kazdy den. Behavam uz dva mesiace, upravila som stravu a dole nezislo ani kilo! Len mam pevnejsie stehna. Okrem behu pravidelne cvičím na brucho. A stale nič!
@simas21 hej skusim ,citala som to 😉 ,mimochodom chcem sa spytat ,co prirodne je dobre na energiu?
Po praci sa mi vela krat chce ist viac do postele nez do posilky .Kupila som si sladky syrup ale mi to nechuti ,citala som ze aj med je dobry ,no nezabera .
behavate kazdy den ci kazdy druhy, kedze len zacinam tak co je lepsie? A behavate aj ked mate mrchu?
@happyfrog80 v Lidli mali tie stahovacie bandaze a vyzerali celkom fajn
@michalag ja tiez zacinam,ale niekedy nevladzem na druhy den 😀,ale vcera som bola aj dnes pojdem ,mozno to chce zvyk .Normalne som zmenila stravu ,proste sa neprezieram ,nedrzim dietu ,ale jem iba ked som hladna a to viac zeleniny a ovocia a normalne mam hladsiu pokozku.Ze by to bolo tym jak som sa spotila😀 ?Vypotila som vcera asi vsetku špinu haha.
Ja budem aj cez ms behat ,pokial sa budem citit fajn,neraz som isla cvicit .Keby som nesla tak sa vyvalim pred tv a vyzeremmvsetky cokolady 😀
@happyfrog80 ja som tiez trochu upravila stravu, jem viac zeleniny, nekupujem sladkosti, nanuky (pre nas s mm) a po tyzdni mi to ani nejako nechyba. Ked mam na nieco sladke, ze mi chybaju cukry tak si dam trochu granka do jogurtu, vanilkove acidko a tot vsjo. Ked si predstavim ze este pred vyse tyzdnom som zjedla denne aj 4 nanuky, alebo vecer s mm celu cokoladu na posedenie tak sa chytam za hlavu. Asi je pravda ze cim viac toho sladkeho jeme tym to telu viac chyba a potrebuje stale viac. A ma to aj druhu stranku aspon usetrime na sladkostiach 😀
@happyfrog80 fuuu takto neviem s tym ti moc neporadim ak som nemala energiu dala som si energeticky napoj kavu alebo sex 🙂 neviem ti s tymto moc poradit
Ahojte dievcata, neviete mi poradit, kde by som nasla nejaky kalendar s bezeckymi podujatiami a nejaku zrozumitelnu aplikaciu, ktora by mi "zmerala" moje casy a vzdialenosti? Dakujem pekne.
@katarinkamt nasla som nieco taketo
http://beh.zoznam.sk/
@katarinkamt tu su nejake tipy, ale mozno ti poradia baby aj nieco ine a lepsie http://www.cas.sk/clanok/249130/serial-o-behani...
@katarinkamt http://www.behame.sk/index.php?src=kalendar
a aplikacie - ja pouzivam Endomondo, je to fajn. Viem ze si chvalia aj RunKeeper, alebo Nike+.
Odbehnute, dnes 6km.
tak skusim este raz, co vam pomohlo na bolave kolena, okrem zmeny tenisiek? lebo ledva chodim, toto tenisky nezachrania.
@iviatko beh je veľká záťaž na kĺby (to ale určo vieš)... preto je správne obutie fakt veľmi dôležité... niekedy sa odporúča najskôr schudnúť zopár kg, aby sa tým záťaž zmenšila a potom začať postupne s behom... pred behom je potrebný ľahší strečing a samozrejme veľmi pomôžu kvalitné prípravky s obsahom kolegénu... manželovi nosí švagor, nejaké špeci, pre športovcov, berie to už štvrtý mesiac a efekt sa dostavil až po takmer 2 mesiacoch užívania (animal flex + colafit)
beham za detmi aj to sa pocita?

ja pisem jak hotentot...