icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

rajulko
4. aug 2013

Baby viete mi poradit, kde kupim nejake dobre tenisky na behanie? Najlepsie keby ste mi poslali link: a farba je jedno-ale mozno najskor cierne-beham na antuke, tak blede by boli hned asi na vyhodenie 😀 Dakujem vopred

romanovic
5. aug 2013

Porrrrazi ma z toho mojho GPS, dnes mi nameralo iba 4,69 za hodinu, vrrrrrr!!!!
Ale po dazdi sa super behalo!!!

bonaquaba
5. aug 2013

@yanni no to ste potom skveli, deticky to zvladli ved to je streka pre dospeleho nieto este pre deti, ja po 5km odpadavam, a u nas zase fici motto cvivi cela rodina,lebo s chlapomspolucvicime a potom deti sa pridavaju postupne 🙂

romanovic
5. aug 2013

@yanni
Ja som behala do 6. mesiaca - po umelom oplodneni! Behala by som aj dlhsie, ale mala som nutenu pauzu a potom som sa uz bala zacat.
A behala som miernejsim tempom, prip. som si dala chvilu chodzu...tak, aby mi to bolo prijemne...

t0nka
5. aug 2013

Beh je výborná aktivita na chudnutie avšak s nevyváženou stravou je temer neúčinná. Cvičenie je 30% úspechu, zvyšných 70% je v správnom stravovaní. Je jedno či chce niekto pribrať, alebo schudnúť.. Odporúčam pozrieť web o chudnutí, prípadne pribratí svalstva - http://goo.gl/lplfLL

iconka
5. aug 2013

Dnes vecerny beh, bolo otrasne, ale ku koncu uz bola skoro tma a prijemne, dala som si 11.4km.

romanovic
6. aug 2013

Dnes 10,9 km, mam chut vyhodit mobil, esteze mam zmeranu tuto trasu...

katpetdo
6. aug 2013

Tak lytko este stale na jednom mieste mierne opuchnute, tak som sla na bicykel namiesto behu. O 7 rano vcera na zahori po hradzi v hmle. Super, len dnes ma boli riadne zadok zo sedadla 🙂. Zajtra sa chystam behat a vo stvrtok zase bike.

fatima30
6. aug 2013

kocky daju sa behom spevnit stehna ked ich mam take mlandrave ovisnute.....................som s hrozou zistila ked som sa pozerala do zrkadla

iconka
6. aug 2013

Vecernych 9,3km odbehnutych, ale nech uz skonci toto teplo, lebo ma to asi zabije 😒

opica
7. aug 2013

babu, dokazala som to. moje tohorocne bezecke ciele su splnene:

First personal best Half marathon of 2h:07m:33s .

lenica81
7. aug 2013

@opica makacka, gratulujem... len tak dalej... 😵

romanovic
7. aug 2013

Zeny, vcera vecer sme oslavovali s kamoskou jedno jej vitazstvo do polnoci a tak sme mali 2 flase cerveneho, 2 baliky oliv, syry, sunku, fuet a 1/2 kg cherry paradajok...rano som samozrejme nebola behat a tiez neviem, ako prezijem dnesny den.... 😀 😀
@opica SKVELA SI!!!!

tofik
7. aug 2013

@opica gratulujem! 🙂 Ja snáď na rok

@romanovic ja nemusím ani oslavovať. Ja som od pondelka ešte nebehala. 😕 Ráno sa neviem teraz prinútiť a večer by to bola pre mňa samovražda.

iviatko
7. aug 2013

no,ja nebudem dlho behat este, tak ak chcete, posuniem ten pulzomer z lidla...

katpetdo
7. aug 2013

@opica super, gratulujem. a kde si bola?

opica
7. aug 2013

@katpetdo od nas z luznej, do hamuliakova, potom do rovinky a naspat do luznej...vyrazali sme o 4.30, este bola tma, takze sa dalo

zuzkahom
7. aug 2013

caute baby, mate niektora adidas boost topanky? Ako sa v nich bezi? uvazujem o kupe, no su drahe, tak potrebujem nejake referencie.Diiiik.

romanovic
8. aug 2013

Hlasim 10,9km, na chodniku spali za sebou dvaja chlapici, v tej tme o 4,20 som ich nevidela a ten prvy sa pohol, ked som bezala blizko pri nom, skoro som dostala infarkt a dalsie 2 km som sa snazila chytit normalny dych...a ked som sa vracala domov okolo Polusu, polieval tam zriadenec travnik a ten mi zase vravi "tak ako to dnes islo, MATKO???" 😀 😀 😀

iconka
8. aug 2013

Ja som sla dnes rano o 5tej, ale bolo mi teplo aj tak, uz bolo cez 20stupnov ;( Dala som si 13km.

@romanovic to sa aj mne stava, casto ma nieco vystrasi a to nebeham za tmy. Dnes napr. kusok pri mne naraz len z krovia vyletela srnka, no infarkt. Nastastie ma najcastejsie vystrasia len zvierata. 🙂 Veru nic prijemne, citim s tebou.

martus1
8. aug 2013

Ahojte mate niektora bezecke topanky zn.Karrimor ? Sa mi zdaju pekne aj cenovo rozumne, len nemam v okoli nikoho, kto by ich mal . A chystate sa niektora na MMM do Kosic ?

michalag
8. aug 2013

behate tu niektora koli chudnutiu ci len koli kondicke?

simuska1976
8. aug 2013

@rajulko ja som si kupovalav Blave v Runshope 🙂
http://runshop.sk

simuska1976
8. aug 2013

@opica super🙂

tofik
8. aug 2013

@michalag ja behám hlavne , že chcem schudnúť. Ešte ma čaká aspoň to čo som už zhodila. Ja som rada, že behám. Neuveriteľne mi išla hore kondička a tiež sa mi zdá, že chudnem tak peKne aj zo zadku, stehien a bokov, Aj keď ja budem vždy hruška. Len teda celulitídu mám stále veľkúúú. Ale snáď časom sa to upraví, veď mám stále veľa kg.
Mne teda beh pomohol, že sa mi strašne dobre chodí, už nefučím a vládzem. Celkovo mám radosť z pohybu, čo predtým som nič nevládala a asi ani nič nechcela robiť.

simuska1976
8. aug 2013

@katpetdo tak uz je to lepšie🙂 dala som uz 5-6 x 5km 🙂
Ked som bezala treti krát, skoro dom to vzdala, nebol na tele kusocek, ktorý by ma nebolel. A teraz uz neboli, pomaly stahujem minuty🙂 začínam uvažovať nad BB polmaratonom predsa len, aj ked 8.9.je trochu vrazedny termín, ale bezala som ho tehotna, tak by sa mi páčilo dat ho aj teraz🙂

michalag
8. aug 2013

@tofik a kedy si zacala aj chudnut? Co som citala tak najskor sa spevnuje svalstvo a potom zacina ubudat tuk.
Ja beham len kratko - cca 3 tyzdne, obmedzila som sladke, pridala som viac zeleniny ale jem vsetko len v mensich mnoszstvach
Zatial neubodol ani cm 😅 , ale citim sa lepsie 🙂

simuska1976
8. aug 2013

@yanni pokial v tehotenstve nebudes mat problemy, mozes behať ako sa budes cítiť a ako ťa telo pustí🙂 ja som behala do 4-5.mesiaca, okrem toho fitko a trosku bezky🙂 a prestala som len preto, ze ma zbytočne vystrasili falošné výsledky triple-testov + jeden kreten doktor, podľa ktorého som bola strašne rizikova pacientka😀
Ked sa rozhodnes pre maratón treba vybrat taky co za to stoji, mojim vysnivanym bol parizsky a bol to jeden z najkrajších zážitkov môjho života🙂 ešte ma láka Rím, Barcelona...

tofik
8. aug 2013

@michalag už to budú 4 mesiace. Ja som tiež trochu upravila stravu. Zatiaľ som schudla 16 kg, čo mohlo byť viac ,ale ja jedávam aj sladké a občas aj to nezdravé. Ale nechcem zo dňa na deň všetko obmedziť, lebo tak už som raz krásne schudla, ale potom som to nevydržala a pribrala som všetko späť + ďalšie kg.. Ja už chcem byť štíhla navždy a chcem aj športovať.

zuzkahom
8. aug 2013

@michalag ja behavam aj aj - kondicka aj chudnutie.Tiez chcem ist na MMM do KE.