Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Porrrrazi ma z toho mojho GPS, dnes mi nameralo iba 4,69 za hodinu, vrrrrrr!!!!
Ale po dazdi sa super behalo!!!
Beh je výborná aktivita na chudnutie avšak s nevyváženou stravou je temer neúčinná. Cvičenie je 30% úspechu, zvyšných 70% je v správnom stravovaní. Je jedno či chce niekto pribrať, alebo schudnúť.. Odporúčam pozrieť web o chudnutí, prípadne pribratí svalstva - http://goo.gl/lplfLL
Dnes vecerny beh, bolo otrasne, ale ku koncu uz bola skoro tma a prijemne, dala som si 11.4km.
Dnes 10,9 km, mam chut vyhodit mobil, esteze mam zmeranu tuto trasu...
Tak lytko este stale na jednom mieste mierne opuchnute, tak som sla na bicykel namiesto behu. O 7 rano vcera na zahori po hradzi v hmle. Super, len dnes ma boli riadne zadok zo sedadla 🙂. Zajtra sa chystam behat a vo stvrtok zase bike.
kocky daju sa behom spevnit stehna ked ich mam take mlandrave ovisnute.....................som s hrozou zistila ked som sa pozerala do zrkadla
Vecernych 9,3km odbehnutych, ale nech uz skonci toto teplo, lebo ma to asi zabije 😒
babu, dokazala som to. moje tohorocne bezecke ciele su splnene:
First personal best Half marathon of 2h:07m:33s .
no,ja nebudem dlho behat este, tak ak chcete, posuniem ten pulzomer z lidla...
caute baby, mate niektora adidas boost topanky? Ako sa v nich bezi? uvazujem o kupe, no su drahe, tak potrebujem nejake referencie.Diiiik.
Hlasim 10,9km, na chodniku spali za sebou dvaja chlapici, v tej tme o 4,20 som ich nevidela a ten prvy sa pohol, ked som bezala blizko pri nom, skoro som dostala infarkt a dalsie 2 km som sa snazila chytit normalny dych...a ked som sa vracala domov okolo Polusu, polieval tam zriadenec travnik a ten mi zase vravi "tak ako to dnes islo, MATKO???" 😀 😀 😀
Ja som sla dnes rano o 5tej, ale bolo mi teplo aj tak, uz bolo cez 20stupnov ;( Dala som si 13km.
@romanovic to sa aj mne stava, casto ma nieco vystrasi a to nebeham za tmy. Dnes napr. kusok pri mne naraz len z krovia vyletela srnka, no infarkt. Nastastie ma najcastejsie vystrasia len zvierata. 🙂 Veru nic prijemne, citim s tebou.
Ahojte mate niektora bezecke topanky zn.Karrimor ? Sa mi zdaju pekne aj cenovo rozumne, len nemam v okoli nikoho, kto by ich mal . A chystate sa niektora na MMM do Kosic ?
behate tu niektora koli chudnutiu ci len koli kondicke?
@rajulko ja som si kupovalav Blave v Runshope 🙂
http://runshop.sk
@opica super🙂
@michalag ja behám hlavne , že chcem schudnúť. Ešte ma čaká aspoň to čo som už zhodila. Ja som rada, že behám. Neuveriteľne mi išla hore kondička a tiež sa mi zdá, že chudnem tak peKne aj zo zadku, stehien a bokov, Aj keď ja budem vždy hruška. Len teda celulitídu mám stále veľkúúú. Ale snáď časom sa to upraví, veď mám stále veľa kg.
Mne teda beh pomohol, že sa mi strašne dobre chodí, už nefučím a vládzem. Celkovo mám radosť z pohybu, čo predtým som nič nevládala a asi ani nič nechcela robiť.
@katpetdo tak uz je to lepšie🙂 dala som uz 5-6 x 5km 🙂
Ked som bezala treti krát, skoro dom to vzdala, nebol na tele kusocek, ktorý by ma nebolel. A teraz uz neboli, pomaly stahujem minuty🙂 začínam uvažovať nad BB polmaratonom predsa len, aj ked 8.9.je trochu vrazedny termín, ale bezala som ho tehotna, tak by sa mi páčilo dat ho aj teraz🙂
@tofik a kedy si zacala aj chudnut? Co som citala tak najskor sa spevnuje svalstvo a potom zacina ubudat tuk.
Ja beham len kratko - cca 3 tyzdne, obmedzila som sladke, pridala som viac zeleniny ale jem vsetko len v mensich mnoszstvach
Zatial neubodol ani cm 😅 , ale citim sa lepsie 🙂
@yanni pokial v tehotenstve nebudes mat problemy, mozes behať ako sa budes cítiť a ako ťa telo pustí🙂 ja som behala do 4-5.mesiaca, okrem toho fitko a trosku bezky🙂 a prestala som len preto, ze ma zbytočne vystrasili falošné výsledky triple-testov + jeden kreten doktor, podľa ktorého som bola strašne rizikova pacientka😀
Ked sa rozhodnes pre maratón treba vybrat taky co za to stoji, mojim vysnivanym bol parizsky a bol to jeden z najkrajších zážitkov môjho života🙂 ešte ma láka Rím, Barcelona...
@michalag už to budú 4 mesiace. Ja som tiež trochu upravila stravu. Zatiaľ som schudla 16 kg, čo mohlo byť viac ,ale ja jedávam aj sladké a občas aj to nezdravé. Ale nechcem zo dňa na deň všetko obmedziť, lebo tak už som raz krásne schudla, ale potom som to nevydržala a pribrala som všetko späť + ďalšie kg.. Ja už chcem byť štíhla navždy a chcem aj športovať.

Baby viete mi poradit, kde kupim nejake dobre tenisky na behanie? Najlepsie keby ste mi poslali link: a farba je jedno-ale mozno najskor cierne-beham na antuke, tak blede by boli hned asi na vyhodenie 😀 Dakujem vopred