icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

megba
23. okt 2013

@marfigirl Myslis na seneckom? Uz si cas ani nepamatam, tusim 28 min. Len viem ze som bola stvrta a som bola nastvana ze som viac nezamakala aby som mohla byt tretia 🙂 O rok sa budem musiet viac snazit 🙂

megba
23. okt 2013

@yanni Skoda ze vam nevysli Drazdany, je to pekny beh 🙂 A v cieli pivo 🙂 Ale ty si mozno aj zvyknuta, mozno je to v nemecku standard 🙂

yanni
23. okt 2013

@megba no fakt skoda. Ale co uz. Aj tak som este stale totalne chora, uz toho mam plne zuby.
Jaaaj no pivo je stale. Nemecka kultura 😀 nalievaju spprtovcov pivom. Aj ked nealkoholickym ale predsa 😕 😀

marfigirl
23. okt 2013

@megba wow, klobuk dole, pozerala som na tie casy pod 30 minut. To ste museli ako makat.

marfigirl
23. okt 2013

@janinkakvetinka ahoj 🙂 obdivujem, ze chodis kazdy den. Si do toho dobre vhupla 🙂
aj ja som po cisarskych, dvoch a cvicila som brusaky, dost intenzivne, ale nic ma neboli, tak neviem ci to je ok...

iconka
23. okt 2013

Ja dnes prijemnu osmicku ;)

janinkakvetinka
23. okt 2013

@marfigirl snažím sa...len sa bojím, aby neprišlo niečo nečakané, čo mi nedovlí behať...najprv som sa bála kôli chrbtici, kôli klbom, potom ma zas asi žlčník bolel...alebo neviem čo je na pravo hore...a teraz ten rez...no a ešte sa mi robia z topánok otlaky na klembe...tak som sa aspoň vyžalovala...🙂 mňa behanie nikdy nebavilo, cítila som k tomu odpor...a teraz sa na to teším každý deň a užívam si to...

opica
24. okt 2013

baby, ja nebeham a ani tak skoro nebudem 😖 po mojich par pretekoch za posledny mesiac na asfalte som skoncila s blokadou stavcov c4-c7 a brutal zavratami....takze teraz sa tesim z toho, ked sa mi netoci hlava....som na seba taka nastvana!!!

janinkakvetinka
24. okt 2013

baby, aké máte topánky na behanie?

janinkakvetinka
24. okt 2013

...teda ja zatiaľ behám po antuke...snáď pribudne aj tráva, prípadne nejaká lesná cesta- resp. okolo Dražiaka (jazero v Petržke)

janinkakvetinka
24. okt 2013

@boba82 akú máš obuv na behanie? ...v príspevku píšeš, že kvalitnú...tak reku sa ťa opýtam 🙂 dík za odpoveď

iconka
24. okt 2013

@opica JUUJ, chudiatko, to ma mrzi. Daj sa skoro do poriadku. To musi byt neprijemne...ouou 😒

yanni
24. okt 2013

@opica no koniec? A ako aa to da liecit? Len kludom? No mna porazi. Nejak sa tu na nas choroby lepia. Ja som tiez stale na odpado. Ani antibiotika este nejak extra nezabrali. A zajtra letim do Pariza. V lietadle sa zadusim. Asi ma aj v polke cesty vyhodia z lietadla koli ruseniu kaslom 😕

yanni
24. okt 2013

@janinkakvetinka kvalitne su vsetky bezne sportove znacky. Ale chod do nejakeho specializovaneho sport.obchodu a daj si urobit analyzu. Budes vedies aku mas nohu a aku bezecku obuv potrebujes. A ked mas problemy s klbmi, tak ti treba dobre a hlavne spravne boty.konkretnu znacku ti neporadi asi nik. Kazdy ma to svoje oblubene. Ja som napr. Roky gicala na adidasoch. No a teraz na jar som kupovala nove a adidasy mi nesadli. Dokonca ten isty model ako pred tym. Narobili ma take otlaky ani nove vlozky nepomohli. Po dvoch 10km behoch som ich bola vratit. Skusila som ine, tentokrat Brooks GTS na zaciatku nezvyk, lebo su tazsie, ale spokojnost nadovsetko. Uz mam v nich od jari stovky treningovych km za kazdeho pocasia, vydrzali a tri tyzdne suchej horucej Malty a o pretekoch na roznom povrchu ani nehovorim. A nohy su v poriadku. Ziadne otlaky, nic. Takze musis len vyskusat.

opica
24. okt 2013

@yanni len klud, posilnovat chrbat, le to sa teraz bojim...priznam sa,ze sa tesim z kazdeho okamihu, ked sa mi netoci hlava. proste som sa pretrenovala a tak mi treba. byt nachcipana v lietadle je strasne neprijemne, tie zmeny tlaku...nezavidim ti ☹

miskap2111
24. okt 2013

@opica hlavne sa daj do poriadku!! Držím palce!!

miskap2111
24. okt 2013

@yanni aj ty sa skoro vylieč!

lili_mia
24. okt 2013

@mojinecka Ahoj, astma kontrolovaná, ale ked ma stisne od námahy, škoda Ventolinu, nezaberá, preto mám obavy z behania, ale veľmi ma to láááka.

iconka
24. okt 2013

Dnes pomalych 7km s kolegynou, ale zistujem, ze takyto pomaly beh mi robi dobre 😀

romanovic
24. okt 2013

Zeny, my sa tu nejak hromadne rozpadavame??? Ja este nemozem, mam male deti a choreho muza.... 😀

romanovic
24. okt 2013

@janinkakvetinka ja som po 2 cisarakoch a tiez som obcas citila nieco nedefinovane, proste iba trochu divne....ale preslo... Dodnes mam tu jazvu (lebo druha bola robena priamo v prvej) take necitlive...

iconka
24. okt 2013

@romanovic cista pravda, ze sportom k trvalej invalidite 😒 Ja sa tvarim, ze uz akoze nohy nebolia, ale lava boli stale. Partia invalidov 😀

opica
24. okt 2013

stare sme...;) mna kazdy len strasi, ale snazim sa davat si pozor a dnes v poho, nech to tak ostane!!! pfuj pfuj

sunflower87
24. okt 2013

ahojte dievčence....tak pripájam sa aj ja ku vám....s manželom chodíme behať skoro každý večer, podľa toho či sa niečo nevyvrbí... beháme tak cca 20min -koľko je to km neviem, zistím :D....beháme pomedzi domy, je tam kľud 🙂 iba psíkovia na náš štekajú 😀 😀 . Postupne si pridávame ulice 🙂 . Najskôr som lapala po dychu, aj som to striedala s chôdzou...teraz vydržím behať v kuse 😉 dnes sme dali 30min, tak som rada a verím, že postupne to natiahneme aj na 40min možno aj viac 🙂 . Cítim sa potom fajne 🙂 . takže tak 😉

mojinecka
24. okt 2013

@sunflower87 vitaj 🙂

mojinecka
24. okt 2013

Babyyy ja hlásim, že som sa dnes prebrala z jesenného spánku. Nejako som zlenivela. Ale dnes si kráčam po ulici a zrazu okolo mňa prebehol bežec. Akože chlap nič moc, ale jak tak za ním kukám, tak kukám, zrazu som začala slintať jak taký Pavlovov pes alebo keď v potravinách nájdete Milu a Kávenky. Normálne sa mi znovu zachcelo behať. Nahodila som sa do bežeckého a netrpezlivo som čakala na manžela jak deti na Ježiška,aby som mu odovzdala drobcov a vybehla. juuuj ten pocit 😀 , ani Endomondo som nezapla. Len som si tak bežkala s úsmevom na perách a tešila sa, že som opäť na palube. Tak vám píšem plná vyplavených endorfínov a ďakujem tomu neznámemu chlapovi, že prebral spiacu Ruženku 🙂

elhome
24. okt 2013

ahojteee,aj ja by som sa rada pridala 😉 ale este nebeham chystam sa uz od leta ale tak dufam,ze uz coskoro fakt zacnem 😀 dnes som dostala kraaamy,tak mam dalsiu vyhovorku😀 no chcem sa opytat,ci mozem behavat kedze mam problemy s chrbticou asi celou 😀 a ked zacnem tak ako dlho by bolo najlepsie od prveho dna bezat....dakujem dievcata 😉

mojinecka
24. okt 2013

@lili_mia Ventolín nezaberá? hmm a už si niekedy skúšala behať? Aké ročné obdobie ti vyhovuje? Lebo na jar je veľa peľov a teraz je už chladnejšie a to ti tiež môže spustiť záchvať. Keby nebolo chladno cez deň skúsila by som najskôr rýchlejšiu chôdzu pre rozohriatie a pomaly prešla do ľahkého klusu. A blízko domu, keby sa ti pohoršilo resp. s niekym, kto ti pomôže. A ten Ventolín keby si si skúsila streknúť pred plánovanou námahou? Niekto funguje na Atrovente, ale to je iná skupina liekov...

romanovic
25. okt 2013

Dnes od 4,15 hlasim 10 km v geriatrickom case 1,05, ale som rada, ze som sa este nerozpadla...Zajtra 5 hodin za volantom, v nedelu tiez, buduci vikend dtto.

maca_p
25. okt 2013

@lili_mia ja som na tom ta isto....
a preto len citam a zavidim...
akykolvek pokus o behanie konci zapalom priedusiek.
niekedy pred 8 rokmi som este celkom dobre behavala, ale tehotenstva, prirastok hmotnosti a som hlboko pod kopcom 😢